Salom s'especialitza en «senyores»

L’alcalde de Tona té una campanya intensa, amb Núria Feliu, Marta Ferrussola i un sopar de dones.

Redacció osona.com
18 de novembre del 2010
Josep Salom, ahir a Balenyà
Josep Salom, ahir a Balenyà | CiU Osona
Josep Salom, ahir a Balenyà Foto: CiU Osona

L’alcalde de Tona, vicepresident de CDC Osona i cap de campanya de CiU a Osona, Josep Salom, porta aquests dies una activitat frenètica. Bé, gairebé com tots els polítics vinculats a CiU, que estan protagonitzant sense descans actes electorals per tota la comarca.

En aquest marc, Salom sembla que s’ha especialitzat en el sector femení de la federació nacionalista. Només cal donar un cop d’ull a la seva agenda dels darrers dies: el dissabte, a Centelles amb Núria Feliu, una de les grans icones convergents; ahir va repetir amb la cantant, en aquesta ocasió al municipi de Balenyà; i avui s’ha convertit en l’acompanyant de Marta Ferrussola, esposa del president Jordi Pujol. La cirereta del pastís la posarà aquesta nit, amb un “sopar de senyores”, com l’anomenen els propis convergents, al Restaurant 4 carreteres de Tona. Salom serà l’únic gall del galliner. Poca broma.


Tota la informació de la campanya electoral a Osona





-------------------
NOTA DE PREMSA
CIU OSONA
CRÒNICA DE L’ACTE DE JOSEP SALOM I NÚRIA FELIU A BALENYÀ

Salom: “Volem treballar per a una Catalunya millor”



Ahir, la cantant i patriota Núria Feliu i el director de la campanya de CiU a Osona i vicepresident de CDC, Josep Salom, van ser al municipi dels Hostalets de Balenyà. A la tarda, els convergents van visitar diverses botigues i establiments comercials del poble per demanar el vot a tota la ciutadania. Els botiguers van rebre amb interès les propostes de la federació nacionalista i amb expectació l’artista Núria Feliu.

A continuació, a dos quarts de nou del vespre, va tenir lloc a la sala d’entitats de la plaça Josep Espona un acte electoral a càrrec de Susanna Martínez, portaveu de Convergència i Unió d’Hostalets de Balenyà, i Josep Salom, que van omplir de gom a gom la sala. En l’acte, Salom va remarcar que la política de CiU és anar a tots els pobles i ciutats de la comarca “perquè volem ser a tot arreu”. El director de la campanya de CiU a Osona va comentar que les properes eleccions del 28 de novembre són transcendentals, ja que “ens hi juguem el futur del nostre país, el model de país que tindrem ens els propers anys i dècades, i si volem aconseguir una Catalunya millor, ha de guanyar Convergència i Unió”.

En la seva intervenció, Salom va fer afirmar que després de set anys de tripartit estem pitjor que abans, ja que tres partits perdedors no fan un bon govern, ja que cadascun defensa els seus interessos. “Ara, el que necessita Catalunya és un govern que tingui un lideratge fort i ens faci sortir del sot on estem ficats, i qui pot aconseguir això és l’Artur Mas”, afirma el director de la campanya i alcalde de Tona.

El convergent va explicar al públic assistent que en aquestes eleccions només José Montilla o Artur Mas poden ser presidents de la Generalitat de Catalunya per als propers quatre anys. “Votar a ICV o ERC és donar el vot a Montilla, ja que encara que diguin que no reeditaran el tripartit, si la suma dels seus vots permet de tornar-lo a fer, el faran”. El director de la campanya de CiU a Osona va complementar les seves paraules explicant que tampoc s’ha de donar el vot als altres partits catalanistes i nacionalistes que es presenten com a candidats, ja que és com si donéssim el vot a Montilla. “No pot ser que tornem a tenir un altre cop un govern que depengui dels partits de Madrid, necessitem aconseguir el concert econòmic, un model de finançament propi, i l’Artur Mas és l’únic que ho pot aconseguir”.

Salom va recordar als habitants dels Hostalets de Balenyà que els principals objectius de CiU són treure el país de la crisi en què està immersa i reduir l’atur a xifres inferiors al 10%, ajudar a crear empreses facilitant les coses als nous emprenedors per generar riquesa, i aprimar a l’administració, replantejant molts dels càrrecs polítics que hi ha actualment. A més, referent a les ajudes econòmiques que reben els joves ni-ni (ni treballen ni estudien), des de la federació nacionalista es creu que “s’hauria d’ajudar a la joventut que es prepara per accedir al món laboral, ajudar als qui s’esforcen, treballen, estudien i tenen un projecte de futur”.

Al final de la intervenció, l’alcalde de Tona va animar el públic assistent a convèncer el seu entorn més pròxim a votar a CiU a les eleccions del diumenge 28 de novembre, ja que “hem d’aconseguir els vots suficients per poder governar en solitari sense necessitar cap altra força política i únicament pactar amb altres partits en casos puntuals”.

La jornada es va cloure amb un recital de sardanes a càrrec de Núria Feliu, que va interpretar recitar poemes com L’Empordà, de Joan Maragall, La Moreneta, La Puntaire, i La Santa Espina. Aquest últim poema va estar acompanyat dels cants de totes les persones assistents a l’acte.
Arxivat a