El C33 emet el capítol sobre el Camí de Sant Jaume dedicat a Osona

Es podrà veure aquest divendres a les 21:45 hores.

Redacció osona.com
04 de novembre del 2010
El Canal 33 ha gravat un dels capítols de la sèrie a la comarca d'Osona.
El Canal 33 ha gravat un dels capítols de la sèrie a la comarca d'Osona.
El Canal 33 ha gravat un dels capítols de la sèrie a la comarca d'Osona.

La Direcció General de Turisme dins el pla estratègic de Turisme de Catalunya ha impulsat en els últims anys la creació de grans rutes nacionals per Catalunya. Una d’aquestes rutes ha estat el Camí de Sant Jaume al seu pas per Catalunya i s’ha marcat tot el camí que va des de Port de la Selva fins a Alcarràs.

Per tal de promocionar i donar a conèixer aquest camí, la Direcció ha impulsat la sèrie documental “GR. Camí de Sant Jaume” que s’emet pel Canal 33 a partir del passat divendres dia 15 d’octubre. Aquesta sèrie consta de 10 programes en els quals el cinquè està dedicat al tram de ruta que passa per la comarca d’Osona.

El capítol dedicat a Osona es podrà veure aquest divendres, 5 de novembre, a les 21:45 h. Pels que el vulguin tornar a veure o que vagin a dormir tard, es fa una remissió a les 2 de la matinada. Recordeu, però, que també el podreu veure a través de www.tv3.cat.

La productora encarregada d’elaborar aquesta sèrie documental va estar gravant a la comarca a mitjans del mes juliol i se’n veurà el resultat en aquest programa.

DADES D'INTERÈS
Tema: Sèrie documental “GR. Camí de Sant Jaume”
Lloc: Canal 33
Dia i hora:  10 programes a partir del divendres dia 15 d’octubre a les 21:45 h. El programa d’Osona serà el 5è. (5 de novembre, 21:45 hores)