La Secretaria de Joventut i la UVic estrenyen lligams

Signen un conveni per fomentar l'emprenedoria, millorar els serveis per a la comunitat estudiantil i facilitar l'emancipació dels joves que estudien al centre.

Redacció osona.com
01 de novembre del 2010
Presentació del conveni, amb Jordi Casals, Eugeni Villalbí i Jordi Montaña.
Presentació del conveni, amb Jordi Casals, Eugeni Villalbí i Jordi Montaña. | Generalitat de Catalunya
Presentació del conveni, amb Jordi Casals, Eugeni Villalbí i Jordi Montaña. Foto: Generalitat de Catalunya

El secretari de Joventut del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Eugeni Villalbí, i el rector de la Universitat de Vic (UVic), Jordi Montaña, han signat aquest dijous un conveni per fomentar l’emprenedoria i millorar els serveis per a l’emancipació de la comunitat estudiantil universitària.
 
Concretament, la Secretaria i la Universitat han acordat oferir tallers per fomentar l’emprenedoria i la prevenció de riscos en les facultats relacionades amb els àmbits econòmic i de la salut; fer cursos de formació per a estudiants que puguin estar interessats a desenvolupar un recorregut professional com a tècnics o tècniques de joventut; o que l’Oficina Jove d’Osona col•labori amb els serveis de borsa de treball i allotjament d’estudiants de la UVic per millorar les prestacions als seus usuaris.
 
Així mateix, la UVic esdevé el referent universitari de la Secretaria de Joventut a la Catalunya Central, i l’assessorarà a l’hora de desenvolupar polítiques de joventut en els àmbits de l’emprenedoria i la transició formació-treball.
 
Joventut dóna suport al I Premi Jove Emprenedor i Creatiu d’Osona
 
Posteriorment, a la tarda, el responsable de Joventut a la Catalunya Central, Jordi Casals, ha fet el lliurament del I Premi Jove Emprenedor i Creatiu d’Osona, al qual la Secretaria dóna suport. L’acte s'ha fet en el marc de la jornada Osona Emprèn que organitza la Jove Cambra Internacional de Vic-Osona.
Arxivat a