Manlleu lliura les claus als primers veïns reallotjats de Can Garcia

En una promoció amb protecció oficial del carrer Vilamuntà.

Redacció osona.com
22 de juliol del 2010
Pisos de Can Garcia,
Pisos de Can Garcia, | Adrià Costa
Pisos de Can Garcia, Foto: Adrià Costa

Aquest divendres, dia 23 de juliol, es farà l’acte de lliurament de claus dels 12 primers habitatges de la promoció amb protecció oficial del carrer Vilamuntà de Manlleu, destinada a reallotjats urbanístics del procés d’enderroc dels edificis de Can Garcia.

Es tracta de les 12 primeres famílies propietàries i amb residència habitual a Can Garcia que estrenaran un nou pis en les noves promocions que s’estan construint a Manlleu. La previsió és que a partir d’ara es vagin omplint les promocions amb protecció oficial de Vilamuntà i les d’Alta Cortada i Miriana, que han d’acollir 63 famílies propietàries ocupants de Can Garcia que han volgut participar en el primer grup de reallotjaments, i que van entrar en el sorteig del 17 de març passat. Properament, la gestió se centrarà en les negociacions amb els llogaters.

La resta de reallotjaments d’aquest primer grup s’aniran fent a mesura que es vagin completant els expedients (ja que s’han de solucionar temes pendents econòmics i jurídics, relacionats amb el registre de la propietat, bàsicament), i quan estiguin acabades les promocions amb protecció oficial d’Alta Cortada i Miriana.

DATA:  DIVENDRES, dia 23 de juliol de 2010
HORA: 12.00 hores
LLOC: Aula de Formació d’Adults Miquel Martí i Pol (plaça Llevant, 3)
HI INTERVINDRAN: Pere Prat, alcalde de Manlleu; Maria Gràcia Poblet, regidora d’Habitatge; Joaquim Gascó, director general de Promoció de l’Habitatge de la Generalitat de Catalunya; un representant d’Adigsa i un representant de Reursa

- Notícies publicades

Fa uns mesos es va fer a Manlleu, el primer sorteig de pisos per a veïns reallotjats de Can Garcia.
Arxivat a