L’escola concertada de Taradell canvia d’edifici

L’antic immoble del col·legi Sant Genís i Santa Agnès s’enderrocarà i es construirà un nou equipament en terrenys del Bisbat.

Redacció osona.com
26 de març del 2010
Maqueta de l'escola Sant Genís i Santa Agnès.
Maqueta de l'escola Sant Genís i Santa Agnès. | Taradell Bloc

Maqueta de l'escola Sant Genís i Santa Agnès. Foto: Taradell Bloc

Amb un cert retard, aquest dilluns es va signar el conveni per la construcció del nou edifici del col•legi Sant Genís i Santa Agnès de Taradell. L'acte s'ha fet a la sala de plens de l'Ajuntament, que estava plena de gom a gom i amb la maqueta del nou centre. Hi eren presents totes les parts: l'AMPA del col•legi, Les Germanes Dominiques de l'Anunciata, Caixa Manlleu, el Bisbat de Vic, l'Ajuntament de Taradell, la direcció del col•legi i els promotors i constructors del projecte.

El conveni signat suposa un abans i un després pel col•legi. Així, el projecte, que porta per nom "Fem escola", consistirà en l'enderrocament de l'edifici del carrer de la Vila, que fins ara acollia els cursos d'educació infantil. Al seu lloc s'hi construirà un carrer amb prioritat per als vianants i 16 pisos. Amb la venda d'aquests habitatges es finançarà la construcció d'un nou centre, annex a la de la rectoria que acull els cursos de primària. El nou equipament s'edificarà en terrenys del Bisbat de Vic. 

- Més informació, des de Taradell Bloc

Arxivat a