Les Comes proposa una festa de tardor

Conferència de bolets, tallers de panallets, aventura i circ, entre d'altres activitats. La Quina-sobretaula anirà en benefici de l'ONG Yanapi.

Redacció osona.com
12 de novembre del 2009
576_1258024413image002
576_1258024413image002
 
 
Aquest diumenge, dia 15 de novembre, de 10 a 17 hores, Les Comes Anigami (a l'Esquirol) celebra la I Festa de la Tardor. I ho farà amb les activitats més interessants i més fidels a l’espai on es troba: naturalesa, cultura i aventura.

La festa, que començarà a les 10:30 hores del matí, preveu un seguit d’activitats que van de la gastronomia fins l’espectacle. En primer lloc, cal destacar la conferència micològica que portarà a terme Marc Estévez, expert boletaire, amb la col•laboració de Pere Tantinyà, director de la Fura dels Baus i gran apassionat dels bolets.

Marc Estévez  és un gran divulgador de l’univers dels bolets. En el seu darrer llibre “Bolets en temps de crisi”, editat per Ara llibres i amb la col•laboració de Muntanya de Llibres, ofereix una guia imprescindible i definitiva per trobar bolets deliciosos a qualsevol racó de la geografia catalana. 

Aquest clínic boletaire tindrà lloc a la Sala Oxigen de Les Comes a les 17 h, on es farà una radiografia completa de Catalunya amb tot el territori al descobert, comarca per comarca, bolet a bolet i es descobriran els secrets i calendaris de recol•lecció que us convertiran en autèntics experts i expertes en bolets, boscos i territori.

El cuiner Adrià Grifoll serà el conductor d’un taller de panallets, que després podran degustar de postres tots els assistents al dinar de la I Festa de la Tardor.

Una Quina i el Circo Truchini seran els encarregats d’amenitzar la I Festa de la Tardor. El Circo Truchini presentarà el seu espectacle: “Diabolo mirando al cielo”.

La increïble destresa de l'artista del diàbolo, ha justificat la creació d'aquest circ unipersonal però, l'èxit intergalàctic es recolza en la interacció amb el públic present. 

La Quina-sobretaula es realitzarà després de dinar i els diners es destinaran a l’associació Yanapi .