Josep Huguet visitarà avui tres empreses de la comarca i es reunirà amb Ausa Futur

Redacció
07 de novembre del 2008
 
Posteriorment, Josep Huguet estarà a les 12:30 hores a l’empresa General Cable SA de Manlleu, on visitarà les  seves instal•lacions, acompanyat del president de General Cable Europa, Domingo Goenaga, i membres de l’equip directiu de la corporació.
 
A les 14:30 hores, el conseller mantindrà un dinar de treball amb una representació d’Ausa Futur, societat impulsora del projecte del Parc Tecnològic d’Osona. En aquesta trobada el conseller coneixerà de primera mà aquesta i d'altres iniciatives que pot desenvolupar aquesta societat.
 
Un cop finalitzada la reunió, el conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, es desplaçarà a Vic, on, a les 16:15 hores, visitarà acompanyat del president de la corporació Pere Girbau, les instal•lacions de l’empresa Girbau SA.
 
A les 17:30 hores, el conseller Josep Huguet tancarà la jornada amb una visita a l’empresa Proquímia SA. Acompanyat del president de la corporació, Josep M. Onyós, i el  2on. Tinent d'alcalde de Vic i president de l'àrea d' Economia i Hisenda, Josep Burgaya, el conseller realitzarà un recorregut per les instal•lacions de la corporació.