No em crec Espanya

«El rescat bancari, l'acollida de refugiats i les inversions pressupostades i no executades són només tres exemples d'un Estat sense credibilitat»

| 18/06/2017 a les 22:00h
Un dels aspectes crucials de la campanya del referèndum –ja fa dies que està en marxa, amb iniciatives a favor del "sí" com les de l'ANC i a favor del "no" com les amenaces als jubilats de Garcia Albiol– és la credibilitat de les propostes, que determinaran el sentit del vot dels indecisos. Uns indecisos que segons les enquestes acabaran decidint si Catalunya esdevindrà un nou estat d'Europa, o no.

Els partidaris del "sí" han de fer un esforç addicional per convèncer-los, perquè parlen d'una Catalunya independent que encara no existeix, la qual cosa demana en gran mesura un acte de fe en les bondats del futur estat. Per això les propostes han de ser molt directes, concretes i recolzades sobre dades certes i verificables. 

Els defensors del "no" tenen al seu favor que la seva opció és quelcom real, que existeix ara i aquí. L'inconvenient, però, és que la realitat és tan desoladora per als catalans que necessiten també prometre canvis i millores. Això fa que l'avantatge esmentat s'esvaeixi i acabin parlant també d'una Espanya que no existeix: la que respecta Catalunya i s'hi relaciona en peu d'igualtat. 

Aquí l'acte de fe esdevé titànic. És molt difícil creure's l'Espanya que acaba d'admetre alegrement que dóna per perduts 60.000 milions d'euros del rescat bancari, quan el ministre De Guindos havia assegurat –en seu parlamentària, no pas en una tertúlia– que "no es generarà cap cost per a la societat, sinó tot el contrari", i el president Rajoy –també al Congrés– que era "un crèdit a la banca que va a pagar la pròpia banca". En qualsevol democràcia homologada tots dos ja haurien renunciat i s'enfrontarien a una depuració de responsabilitats polítiques.

És impossible creure's l'Espanya que va prometre acollir 17.228 refugiats l'abril de 2015 i a hores d'ara només ha rebut un 7%, 1.236 persones. La mateixa Espanya que només executa un terç de les inversions pressupostades a Catalunya, any rere any. La que ens va prometre apoyar l'Estatut que aprovés el Parlament i després el va ribotar, retallar, escapçar i mutilar. Un Estatut aprovat mitjançant un referèndum pactat, per cert, que després l'Estat no va respectar.

No pot sorprendre ningú, enmig d'aquest panorama, que una àmplia majoria de catalans vulguin anar a votar el proper 1 d'octubre. De tots els partits, de totes les ideologies i de tots els orígens. Haurem de triar entre els independentistes que ens prometen una Catalunya nova i lliure, i els unionistes que ens asseguren que l'Espanya que mai no compleix, aquest cop sí, complirà les seves promeses. 

També us pot interessar

 

COMENTARIS

nacio de nacions
Anònim, 18/06/2017 a les 23:39
+43
-8
Al Pedro Sanchez, a l'Iceta i quatre anatomistes més
Un conjunt d'ossos no és un os. Es un esquelet!!
Credebilitat
Jan Original, 19/06/2017 a les 00:04
+16
-64
Menys mal que el catalans tenim la gran sort de tenir un polítics amb molta credibilitat, oi? :))
A mi també em costa creure els espanyols
Dvornik, 19/06/2017 a les 06:11
+21
-55
L'experiència demostra que som poc creïbles, que fem les coses de cara "a la galería", sempre per interessos privats o de partit inconfessables, barrejant la gimnàsia amb la magnèsia, a partir d'uns nivells d'ignorància immensos, amb un menyspreu dels altres espanyols (als quals habitualment no coneixem) imperdonable, intentant enganyar abans de saber fins i tot què és exactament el que volem fer de debò, pensant amb les tripes i no amb el cap, i d'un infantilisme de pataleta realment espantós. A mí també em costa creure els espanyols, i per aquest motiu em costa creure tot això del referèndum, el procés, la independència, etc.: feia temps que no veia un espectacle tan genuinament espanyol!!!
Poli bo
LoPep, 19/06/2017 a les 07:28
+45
-8
Com si ho haguessin pactat, el Rajoy ha fet encara més de poli dolent perquè el Pedro Sánchez pugui fer de poli bo dient davant de la cort socialista que ens estima.

Un poli bo que ni es pren la molèstia de prometre res. Val més que calli, ell mateix no es creu tot aquest amor per Catalunya i nosaltres tampoc.
Si.
Anònim, 19/06/2017 a les 07:51
+21
-79
Sobretodo hemos de tener fe en la Cataluña de Pujol y sus descendientes políticos: Mas, Puigdemont y restos de CiU que hoy forman el Pdocat, etc.

Una Cataluña donde con el ingreso de las cotizaciones a la seguridad social ya no se cubren las pensiones catalanas. Así que tiene razón Albiol.

Una Cataluña con una deuda autonómica de 75.000ME (a la que habría que sumar su parte alícuota de la estatal) y que no puede emitir deuda porque no se la compra nadie. Es España la que tiene que financiar, vía FLA, su proceso independentista (!) y, con ello, el despilfarro de miles de millones de euros en su proyecto hacia la nada. España si emite deuda, incluso a interés negativo. Y se la compran toda. Lo del rescate bancario (Bankia, Catalunya Caixa, etc.) no fue más que un rescate de los ahorradores. Pues habría sido un desastre mucho, muchísimo peor, que los ahorradores hubieran perdido su dinero. Es de sentido común. Mire como no han rescatado a Popular.

Hoy Cataluña es la cuarta comunidad autónoma española en términos PIB per cápita, por detrás de Madrid, País Vasco y Navarra, y seguida ya de cerca por Aragón y La Rioja. Así que, como no espabilen y se pongan por fin a trabajar, su decadencia no tendrá marcha atrás. No tenemos más que multinacionales. Si estas se van, nos vamos al carajo.

Siga usted vendiendo su Catadisney a los incautos que todavía creen en las promesas de colores y sin sentido en una Cataluña que, sin el mercado español y el europeo, sería condenada a vivir en la miseria.

Bon dia.
Marxem
Dos.Pi, 19/06/2017 a les 09:02
+47
-8
El què em de fer és marxar el més aviat millor, prendre les nostres decisions com a nació i com a poble sobirà. El govern espanyol, que no tots els espanyols, ja ens ha dit per activa i per passiva que només ens volen agenollats i submisos. I doncs? Què és el que esperem? Si-us-plau marxem ja, marxem d'una Espanya on no ens deixen encaixar-hi. Ja estem tardant massa a marxar!
Moltes gràcies ...... per a res!
MIQUELET indepe, 19/06/2017 a les 09:12
Interessant
+76
-8

Estimat anònim de les 07.51
No cal que t'esforcis, ni ens mantinguis (tothom sap que Catalunya, viu a càrrec dels Espanyols (?)), només et demano que ens deixeu votar i si amb una mica de sort guanyem el referèndum, ja no us farem patir més i us traureu un pes de sobre.
Gràcies per la vostra ajuda, per preocupar-vos per la nostra cultura, segons vosaltres inexistent, i deixar-nos la vostra, que tothom sap que mai es va imposar ni tan sols quan no es posava el sol a les vostres estimades colònies, mes tard tan desagraïdes, per les vostres generoses ajudes.
Així que, no us preocupeu mes per nosaltres, ja ens espavilarem sols per les galàxies siderals.


@ 07:51
Mje, 19/06/2017 a les 09:50
Interessant
+63
-7
Us treuen Pujol de la boca i no sou rés. Pujol, ja fa molts anys que Pujol no es en política, per molt que us entesteu ja es aigua passada. En canvi Escanya segueix governada pels PP/franquistes, als que els mateixos jutges han definit com una banda mafiosa constituïda per extreure els recursos públics a l'engròs, hi de postre targetes black, cas eres Andalusia, Bankia, Castor, rescat autopistes radials ... Pel que fa al deute d'Escanya 1.000.000.000.000 € i pujant, més del 100% del PIB, sabeu perfectament que es impagable, per a quant la fallida?
El PIB?, Catalunya es la segona comunitat d'arrera de Madrit, que es la primera per els motius (seus socials empreses erradicades a Madrit) que tots sabem. Que ens fiquem ja a treballar, com creus que s'aconsegueix que Catalunya sigui, en diferencia, la primera en exportacions.
Misèria?, esperat a que Catalunya esdevingui un nou estat, tranquil que serà aviat a l'octubre, marxi i sense la seva aportació, ja veuràs qui restarà en la mès absoluta misèria, pot estar segur que no serà precisament Catalunya.
Bon vent i Barça nova. Referèndum i a votar SI !!!
@Si. Anónimo de las 07:51 h
Where are you Fromm, Erich?, 19/06/2017 a les 10:38
+22
-5
Vota "No".
Molt bon article
Berlin, 19/06/2017 a les 11:19
+42
-9
Als que diuen que els polítics catalans no tenen credibilitat els hi diria que em sembla molt bé la seva opinió i que vagin a votar NO l' 1 d' octubre i deixin de donar la tabarra amb el Pujol i companyia, perquè la llista de corruptes tots sabem on es mes llarga.
@Si. Anònim de las 07:51 h.
Where are you Fromm, Erich?, 19/06/2017 a les 11:52
+10
-3
Vota "No"
No se vosaltres...
Mje, 19/06/2017 a les 11:56
+29
-3
...però en el meu cas, últimament tot el que pugui venir de Espanya, no em mereix el més mimin interès, perquè em sona a passat llunya, dictadura, autoritarisme..... un autoritarisme que ha tornat, de les mans del PP, els seus escolanets colono's i el PSOE, que els recolza pel que fa a anar contra les justes reivindicacions de Catalunya.
En aquest moment sols i ha una veritable revolució que pugui transformar-ho tot de debò, i l'està protagonitzant Catalunya, amb l'ampli suport de les entitats civils i els polítics de JxSi i la Cup, una veritable revolució, per aconseguir que Cat esdevingui un nou estat, veritablement democràtic, i de retruc que Espanya, es pugui regenerar deixant enrrere el llast del passat.
Per tant, no hi ha més futur, referèndum i votar SI. Som-hi!!!
@només et demano que ens deixeu votar
Anònim, 19/06/2017 a les 12:08
+7
-34
"i si amb una mica de sort guanyem el referèndum, ja no us farem patir més i us traureu un pes de sobre.". I si surt que no, seguirem donant el conyàs sense descans... pesats, que sou un pesats
Donant-te el conyàs forever.........
MIQUELET indepe, 19/06/2017 a les 16:50
+20
-1

Evidentment anònim de les 12.08, això ja no té retorn, si no és ara, serà d'aquí a cinc o deu anys, fins que guanyem la independència.
Apunta-ho bé, que veig que t'agrada repetir les frases senceres, per a mi és tot un honor que les còpies i de pas aprens a argumentar, que mentre argumenteu no insulteu (aquesta és bona eh?).

VISCA CATALUNYA LLIURE !!! VISCA LA REPUBLICA CATALANA !!!
I jo tampoc...
Anònim, 19/06/2017 a les 17:26
+0
-13
Hem crec a tots els de la menjadora independentista, i més amb tants i tants pasos al costat, doncs ja som al cap del carrer...
Els drets s'exerceixen
Reflexiu, 19/06/2017 a les 19:16
+2
-17
Curiós: hi ha qui diu "deixeu-nos votar" i no s'adona que condensa en una sola frase l'essència de la submissió. Què vol dir "deixeu-nos votar"? Que facin el que vulguin ! Els drets no es pidolen ni es demanen: simplement, s'exerceixen.
es lo que hay.
Anònim, 19/06/2017 a les 20:59
+1
-10
ese sera tu problema , hermano.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Autor
Germà Capdevila
Director del Consell Editorial de NacióDigital i editor de la Revista Esguard. A Twitter: @gcapdevila
01/01/1970
Totes les notícies de NacióDigital relacionades amb el procés d'independència i l'aplicació de l'article 155
 17:02 
 16:24 L’alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, ha reclamat aquest diumenge “proximitat perquè la població catalana se senti satisfeta”. Tot i així, ha matisat que no li pertoca valorar decisions de l’Estat, en referència a l'article 155 i ha apel·lat a l'estima dels madrilenys als catalans per ser "vincle" mitjançat el "diàleg" per resoldre el problema. I que "els catalans trobin molt satisfets amb el marc jurídic que decideixin", ha finalitzat. 
 16:07 L'Estat prepara els seus «homes de negre» per intervenir Catalunya, per Pep Martí. Qui és qui en la comissió de Secretaris d'Estat i Subsecretaris que presideix Sáenz de Santamaría i que tindrà un paper decisiu en l'execució de l'article 155.
 15:04 El Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya s’ha sumat a les mostres de rebuig de l’aplicació de l’article 155. Ho ha manifestat en una piulada, també ha carregat per la intervenció dels mitjans de comunicació públics catalans i ha condemnat “aquest atac a la llibertat d’expressió”. 
 15:03 Raül Romeva a l'acte d'homenatge als republicans que van ser executats a Barcelona durant el franquisme: "La república no és una opció, és una absoluta necessitat de supervivència".
 14:42 L'Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l'Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) promouen als ajuntaments mocions de rebuig a l'aplicació de l'article 155. 
 14:31 L'expresident valencià Alberto Fabra, entre els senadors de la comissió que estudiarà l'aplicació del 155. Juntament amb altres 14 senadors del PP, entre els quals Xavier García Albiol, decidirà de quina manera es realitza l'aplicació d'aquest article a Catalunya.
 14:25 CCOO denuncia la presència de "policia camuflada" entre els treballadors de TVE a Sant Cugat, lamenta que no se'ls hagi informat i demana que marxi. 
 14:03 VÍDEO Un emotiu cant dels Segadors enceta aquest diumenge la diada castellera de Santa Úrsula de Valls, presidida per una pancarta amb el lema: "Defensem les institucions catalanes".
 13:48 VÍDEO Les dones de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart expliquen com estan vivint l'empresonament de les seves parelles, i lamenten que encara no els hagin pogut veure en persona a Soto del Real. 
 13:08 El vicesecretari de Política Social i Sectorial del PP, Javier Maroto, ha retret al lehendakari, Iñigo Urkullu, el suport mostrat al Govern, "que està donant un cop a la democràcia", i ha lamentat que posi "en risc l'estabilitat del País Basc". Maroto li ha reclamat que "torni a la responsabilitat" i no es deixi contagiar per "aires de ruptura". Maroto ha participat aquest diumenge en un acte de partit al Kursaal de San Sebastian.
 12:38 El portaveu del Govern, Jordi Turull, afirma que les eleccions «ara mateix no estan sobre la taula», i diu que cal defensar "a ultrança" les institucions i culminar el mandat de l'1 d'octubre.
 12:13 La defensa de Cuixart aporta proves de la seva acció «pacífica» i de mediació policial. El recurs presentat per l'advocada Montserrat Roig també recull que no hi ha risc de fuga, com en el cas del major dels Mossos, José Luis Trapero.
 12:13 El coronel de la Guàrdia Civil Manuel Sánchez Corbí relaciona la «kale borroka» de l'època d'ETA amb la situació de Catalunya.
 12:08 El ministre Alfonso Dastís, sobre les càrregues policials: "Moltes de les imatges són falses".
 En una entrevista en un programa de la BBC també assegura que l'ús de la força va ser "provocat".
 11:49 COMUNICAT NacióDigital rebutja l'aplicació de l'article 155 contra els mitjans públics catalans. "Considerem que és del tot inadmissible, que atempta contra la llibertat de premsa i d’informació".
 11:38 L'exministra del PSOE María Antonia Trujillo fomenta amb un tuit el boicot a les empreses catalanes. Un fet que genera una allau de reaccions a la xarxa. 
 11:36 Viatge a les entranyes dels «comuns»: el naixement de Catalunya en Comú pren forma de llibre. Els periodistes de NacióDigital Joan Serra Carné i Sara González relaten en "El part dels comuns" (Edicions Saldonar) la gestació de la formació liderada per Xavier Domènech a través d'una dotzena de testimonis.
 11:15 L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, demana per carta a la Federació Espanyola de Municipis i Províncies que es posin en marxa mecanismes perquè els municipis puguin participar en una reforma constitucional.
 11:08 L'aplicació del 155 posa de nou en risc la cohesió del PSC, per Sara González. Un sector del partit, entre ells l'alcaldessa Núria Parlon, lliura un pols a la direcció d'Iceta perquè no doni suport a la suspensió de l'autogovern de Catalunya. El primer secretari confia que un gest de Puigdemont d'última hora eviti les mesures dràstiques anunciades per Rajoy.
 10:37 Els Castellers de Berga alcen pilars per reclamar la llibertat de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, a la diada que aquest dissabte van realitzar a la capital del Berguedà. 
 10:25 Ciutadans critica el discurs de Carles Puigdemont i assegura que el president de Catalunya "ja no té res a oferir". El partit d'Albert Ribera demana "recuperar l'autonomia, l'estabilitat i la convivència" i reclama "un nou Govern" que "pugui ser un interlocutor vàlid amb el conjunt d'Espanya". 
 09:59 Creen la figura del «piolín» caganer. L'empresa ja va posar a la venda caganers sobre el referèndum i la llibertat d'expressió.
 10:05 

Les Marxes de la Dignitat han convocat una concentració aquest diumenge, a partir de les 19 hores, a la Puerta del Sol de Madrid per exigir la llibertat "immediata i sense càrrecs" dels presidents de l'ANC, Jordi Sànchez, i Òmnium Cultural, Jordi Cuixart. La plataforma, que va organitzar multitudinàries mobilitzacions per demanar "pa, sostre i feina" per als més desfavorits, veu algunes semblances amb la seves reivindicacions: "Aquesta bàrbara repressió desfermada sobre un poble que només pretenia votar és la mateixa que es va exercir sobre les Marxes de la Dignitat al març de 2014".

 09:58 VÍDEO Pau Casals, a l'ONU: «I'm a catalan». El violoncelista va morir el 22 d'octubre de 1973, avui fa 44 anys. El recordem amb el seu emotiu discurs a l'ONU, més actual que mai.
 09:10 
 08:59 La ruptura de Colau amb el PSC pel 155: una amenaça difícil de fer efectiva, per Jordi Bes. L'alcaldessa de Barcelona pressiona els socialistes per evitar que avalin la suspensió de l'autonomia, però un trencament del pacte de govern faria encara més ingovernable l'Ajuntament. L'oposició no està disposada a facilitar-li la gestió, i Colau s'abocaria a arribar al 2019 sense haver acordat ni un dels quatre pressupostos del mandat.
 08:08 L'unionisme carrega contra el Barça. Albiol i Girauta critiquen a Twitter el suport del president blaugrana, Josep M. Bartomeu, a les institucions catalanes després de l'activació de l'article 155.
 07:41 L'alcalde de Lleida i president del PSC, Àngel Ros, ha demanat al president de a Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, que convoqui eleccions la propera setmana, informa Àlvar Llobet. En un missatge a les xarxes socials, el paer en cap ha indicat que aquesta decisió seria la millor manera de respectar les institucions d'autogovern.
 07:34 La resposta dels Mossos al govern espanyol per l'activació de l'article 155
 07:20 PORTADES La premsa espanyola aplaudeix el 115 que «rescatarà» Catalunya. Recull de les portades dels diaris de paper catalans i espanyols.
 07:03 El Secretari d'Organització del PSC de Manresa, Xavier Vera, plega pel suport del PSOE al 155.
 23:13 El líder d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, considera que "el PSC no pot estar ni un minut més al govern de la capital de Catalunya", i demana que Colau reuneixi els grups contraris al 155 per trobar una sortida democràtica davant "el cop contra les institucions catalanes".
 23:06 Convergència Democràtica Aranesa alerta que el 155 paralitzarà «de facto» el govern aranès. El partit mostra el "total rebuig i condemna a la interpretació de la democràcia en aquests termes totalitaris".
 22:36 Catalá insta Puigdemont a actuar amb «responsabilitat» i avisa que la justícia és «eficaç». El ministre de Justícia critica Carme Forcadell per apuntar que l'aplicació del 155 sigui un "cop d'estat".
 22:30 Societat Civil Catalana (SCC) veu "positiva" la decisió del govern espanyol de recórrer a l'article 155 i reclama que s'apliquin "el més aviat possible les mesures per tornar a la normalitat institucional". L'entitat defensa que l'aplicació del 155 "garanteix l'autogovern de Catalunya i fa una crida a la convivència i la concòrdia".
 22:24 Un noi i una noia han estat detinguts a Barcelona per intentar agredir un agent de la Policia Nacional espanyola davant la delegació del govern espanyol. Els fets han passat minuts després de finalitzar-se la concentració en suport a Jordi Sànchez i Jordi Cuixart.
 22:20 El líder del PP català, Xavier García Albiol, acusa Carme Forcadell d'"apallissar" més de la meitat dels catalans pel tracte a l'oposició. També titlla de "provocació" que Puigdemont parli de vulneració de l'estat de dret per l'activació de l'article 155.
 22:09 DOCUMENT Puigdemont equipara Rajoy amb Franco i demana activar el Parlament per declarar la independència. Llegeix el discurs íntegre del president de la Generalitat.
 21:54 El fiscal general de l'Estat, José Manuel Maza, veu "lògic" que una querella per rebel·lió contra Carles Puigdemont suposi "mesures cautelars severes".
 21:52 ÀUDIO Saül Gordillo, director de Catalunya Ràdio: «Seguirem treballant amb el mateix compromís i rigor».
 21:46 El vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, considera que l'activació de l'article 155 suposa "un veritable cop d'estat contra un Govern i un Parlament legítims" que sempre han actuat a partir del principi democràtic i "emparats pel mandat popular" del 27-S i de l'1-O. "Ens pertoca defensar la democràcia i la República", ha defensat en declaracions a TV3.
 21:40 JxSí i la CUP pacten celebrar divendres el ple del Parlament que respondrà al 155 i que pot declarar la independència.
 21:35 Milers de lleidatans també surten al carrer en contra de la suspensió de l'autonomia catalana; per Àlvar Llobet.
 21:33 Milers de persones tornen a omplir el Mercadal de Reus per exigir l'alliberament dels "presos polítics"; explica Jonathan Oca.
 21:13 El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, equipara Rajoy amb Franco i demana activar el Parlament per declarar la independència; per Oriol March.
 21:11 L'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, dimiteix de la direcció del PSOE després de l'aplicació de l'article 155; informa Sara González.
 21:09 Carles Puigdemont acaba el seu discurs amb un "visca Catalunya".
 21:07 
 21:06 Carles Puigdemont anuncia que demanarà un ple del Parlament "per debatre i decidir sobre l'intent de liquidar l'autogovern i la democràcia" de Catalunya.
Entrades anteriors »
Sáenz de Santamaría presdiex la comissió de Secretaris d'Estat i Subsecretaris a la Moncloa. | Europa Press
Pep Martí
01/01/1970
Qui és qui en la comissió de Secretaris d'Estat i Subsecretaris que presideix Sáenz de Santamaría i que tindrà un paper decisiu en l'execució de l'article 155
El conseller d'Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència, Raül Romeva. | Europa Press
01/01/1970
El conseller d'Exteriors ha recordat que l'autoritarisme d'altres èpoques continua latent en un acte d'homenatge als republicans que van ser executats a Barcelona durant el franquisme
Cal Drapaire | Adrià Costa
Dani Cortijo | 4 comentaris
01/01/1970
Allò que pot semblar contradictori és el nom: “Cal drapaire” o “Les cases del drapaire” per a una obra de dimensions en aquell moment faraòniques, i no, no ve de cap broma ni joc de paraules
01/01/1970
Recull d'imatges d'Adrià Costa
La junta de portaveus, en una reunió recent al Parlament. | ACN
Roger Tugas | 5 comentaris
01/01/1970
JxSí i la CUP registren un text on s'exigeix aturar també el procés contra Trapero i "que s'aturi la repressió i la vulneració de drets i llibertats fonamentals que estan portant a terme les institucions de l'estat espanyol"
Un dels balls de la Fira de la Transhumància, a Santa Margarida i els Monjos. | Aj.Santa Margarida i els Monjos
Esteve Plantada
01/01/1970
NacióDigital recomana la Fira de la Transhumància, el Festival Protesta, la Festa del Modernisme de la Colònia Güell, el Filmets de Badalona, i l'UtopiaMarkets Il·lustració
El programa «Filiprim» | TV3
Toni Vall | 3 comentaris
01/01/1970
«Pel que pugui ser, com que m'acompanya una bona memòria televisiva, em ve de gust fer-li un homenatge a aquella que coneixem com La Nostra»
El catedràtic de dret constitucional, Xavier Arbós, en una imatge d'arxiu | ACN
Pep Martí | 20 comentaris
01/01/1970
El catedràtic de Dret Constitucional de la UB respon als interrogants que genera una mesura que "pot incrementar la tensió i no hi ha cap garantia que les seves instruccions es compleixin"