Eva Piquer
Cap comentari
«La incertesa a la cantonada ens pot tombar, però ens fa guanyar coratge. Quan el present és l'única opció, quan t'has de concentrar en l'ara perquè el després t'espanta, aprens a desfer-te de llastos que fan de mal traginar»
Josep M. Vilalta
Cap comentari
«Si volem ser la Dinamarca del sud d’Europa només ho farem amb un treball tossut, tenaç, amb polítiques estables de llarg abast»
Patrícia Gabancho
28 comentaris
«La CUP hi pot influir, pot aportar-hi matisos, però no pot fer-se’n amb el poder, perquè perdrem suports de dins i de fora»
Montserrat Nebrera
7 comentaris
«De quants lideratges en sentit mecànic disposa ara mateix Catalunya? I de profunds? En té algun de profund? La resta són pedaços»
Maria Vila Redon
12 comentaris
«O es pacta un referèndum de debò amb l’Estat –vinculant a tots els efectes- o es tira pel dret amb una declaració unilateral d’independència»
Xavi Bundó
7 comentaris
«Me’ls imagino dient: escoltin, facin un govern amb Mas o sense, amb Romeva, Forcadell o Junqueras de vice. El que vulguin, però facin el favor de posar-se d’acord»
Carles Foguet
10 comentaris
«Qualsevol que sortís del llit es devia topar de morros amb la campanya de publicitat de Societat Civil Catalana on s’instava a “posar fi al separatisme”»
Josep-Lluís Carod-Rovira
9 comentaris
«Aquest 15 d’octubre sí que pot ser, si les coses es preparen bé, “la gran festa de la democràcia”»
Dídac Boza
7 comentaris
«El camí de la denúncia internacional és imprescindible. Denúncia d'un estat on les anomalies democràtiques superen ja els límits de la repugnància»
Laia Gordi
5 comentaris
«Si hi ha una declaració unilateral d’independència a Catalunya, i Europa ho ha d’entomar i acceptar, això marcaria un precedent de molt valor per a Escòcia»
Laura Pinyol
17 comentaris
«Que vagin dient. Al final, quan es constitueix el Parlament, totes les sumes s’aclareixen: i la suma principal és una majoria de diputats independentistes»
Josep Lluís Micó
Cap comentari
«Els moviments de descentralització s’han intensificat. No obstant, la política, l’economia, la cultura... no s’acaben d’adaptar al nou context»
Vicent Sanchis
22 comentaris
«I dit tot això, la independència és possible. Més difícil encara, però possible»
Anna Punsoda
6 comentaris
«Són neutrals però donen dues informacions molt valuoses: no hi ha majoria espanyolista silenciosa i tot és a les nostres mans»
Eva Piquer
4 comentaris
«Tant tu com jo faríem bé de tenir com a objectius vitals aprendre a estimar (no és gens fàcil) i aprendre a decidir (és molt difícil)»
Jordi Mercader
8 comentaris
«La victòria electoral de la candidatura oficial independentista no és sinònim de l’èxit del seu full de ruta; aquest podria fracassar en els propers mesos o anys»
David Bassa
26 comentaris
«La duresa de la guerra bruta ha provocat alguns danys colaterals, com la caiguda en picat de la credibilitat dels grans mitjans de comunicació espanyols»
Manel Lucas
1 comentari
«El benefici principal va cap als qui menys implicats hi estaven: Mas, que guanya més com més agra és la polèmica nacional, i Trias, que va afanyar-se a parlar de falta d’autoritat»
Jordi Bianciotto
6 comentaris
«El 30 de setembre del 2005 hi havia una Catalunya, inclosa la que llavors ja era independentista, que estava disposada a votar afirmativament un estatut d’autonomia»
Carles Mundó
7 comentaris
«Les mentides de Rajoy vénen de lluny. Va mentir amb l’autoria dels atemptats de l’11-M a Madrid, va mentir amb els efectes de l’enfonsament del Prestige...»
Xavier Graset
Cap comentari
«Davant la urna valdrà tant el vot del gran empresari, com el d'un dels seus treballadors»
Francesc Puigpelat    
13 comentaris
«Ara bé: què passarà després de la DUI? Jo no en tinc ni idea. I m’atreviria a dir que ningú que sigui una mica sensat gosarà fer gaires prediccions»
Josep-Lluís Carod-Rovira
5 comentaris
«Parla el rei, l’indocumentat del seu president, els polítics, els bancs i entitats financeres, el governador del Banc d’Espanya, els responsables de l’esport estatal, el president de Telefònica, Belén Esteban i tutti quanti»
Roger Palà
18 comentaris
«El 27-S de 2015 ens hauria de situar en una fase diferent que el 25-N de 2012»
Joan Foguet
3 comentaris
«I Rajoy (i la direcció del Partit Popular) ha fracassat. Fa olor d’Alfons XIII abans de fugir després de les eleccions municipals de 1931»
Roger Buch
3 comentaris
«Al vespre del 25-N va aprendre, amb un fort sotrac, que els vots il·lusionats, engrescats i mobilitzats, valien exactament el mateix que els silenciosos i els malhumorats»
Xavier Roig
15 comentaris
«...que, a sobre, tenen la fatxenderia de xerrar malgrat haver hagut de ser rescatats per la UE»
Arturo Puente
2 comentaris
«Es tracta, simplement, que molts catalans estan prenent consciència nacional, més enllà de la tolerada conservació folklòrica de la seva cultura»
Vicent Sanchis
7 comentaris
«El govern de Mariano Rajoy ha desplegat tots els efectius de l’Estat per dissuadir els catalans: diplomàtics, militars, judicials, financers, polítics, que tenen com a únic objectiu espantar»
Eva Piquer
5 comentaris
«No t'aixecaries del llit ni et vestiries ni sortiries al carrer, però et lleves i et poses la mateixa roba d'ahir»
Pàgina 1 de 121
Segueix-nos a:
Portada Fotos Opinió Política Internacional Economia Societat Successos Cultura Esports Tecnologia Mitjans Televisió i Ràdio Meteorologia Especials Ed. temàtiques Ed. territorials