Manel Lucas
Cap comentari
«Hem d’exigir que la solució sigui ràpida, i que les autoritats demostrin que des de 1939 han après alguna cosa. Humanitat, per exemple»
David Bassa
Cap comentari
«Catalunya, ara mateix, és un camp de proves pels creadors de realitats paral·leles»
Víctor Alexandre
Cap comentari
«Espanya és una democràcia totalitària que imposa el pensament únic, que criminalitza persones "fabricant" proves contra elles que es revelen falses, que prohibeix la llibertat d'expressió»
Xavier Graset
2 comentaris
«Les presses per mirar de fixar una altra idea en els votants d’allò que tenen ara en la papereta mental»
Jordi Bianciotto
22 comentaris
«Catalunya ha despolititzat la llengua, i ha fet bé, i així tenim una Inés Arrimadas (Ciutadans), nascuda a Jerez de la Frontera, Cadis, que s'esforça en defensar la demolició de la immersió lingüística en un català ben bonic i eixerit»
Francesc Puigpelat    
17 comentaris
«Espanya es veu ell mateix com un país unitari, uniforme i homogeni. I no una nació plural, diversa i composta»
Josep-Lluís Carod-Rovira
1 comentari
«Climent Garau era baix d’estatura, tossut en les seves posicions, persistent en els seus ideals, tenaç en les seves accions»
Joan Foguet
13 comentaris
«Som nosaltres els que hem de respectar la legalitat, diuen, però són ells els que canvien les regles del joc»
Roger Palà
23 comentaris
«Els estrategues electorals de Junts pel Sí s’han marcat com a objectiu no dependre de l'esquerra independentista el 28-S»
Pilar Carracelas
2 comentaris
«Els argumentaris sempre són simplificacions. Raons que tots donen al públic perquè compri el seu producte i no el de la competència»
Marta Lasalas
16 comentaris
«Tan senzill com donar un cop d’ull entre els principals promotors del famós procés. El president de l’ANC té un dels cognoms més castissos i més repetits d’Espanya, Sánchez»
Vicent Sanchis
74 comentaris
«Mai un document havia ajuntat tanta displicència, tanta arrogància, tanta incomprensió, tants tòpics, tanta superioritat moral, tant de colonialisme, tanta mentida i tanta maldat»
Montserrat Nebrera
31 comentaris
«La corrupció que pugui haver patit o pateixi actualment Catalunya és, per tant, la raó més consistent i objectiva per intentar començar de nou»
Eva Piquer
6 comentaris
«Treure amor del dolor, sí. Amb pit i collons, si en tens. I amb llàgrimes, si et calen. I amb els dits creuats. I, sobretot, sense felicitat imperativa»
Francesc Puigpelat    
40 comentaris
«El tractament dels problemes d'Espanya varia, i molt, amb els canvis en la latitud»
Josep-Lluís Carod-Rovira
2 comentaris
«El gir que ens cal, doncs, no és el de 360 graus que ara ens proposen els partits conservadors de dretes i d’esquerres, sinó el de 180 graus que ens proposen els partits independentistes de dretes i d’esquerres»
Dídac Boza
11 comentaris
«Fins i tot els que diuen defensar el dret a decidir saben que mai no hi haurà un referèndum si depèn de Madrid. Haurien d'admetre la veritat»
Xavier Roig
36 comentaris
«Una bona idea hagués consistit en proposar que el futur estat català fos un principat. I que el cap de l’estat fos Felip VI»
Pilar Carracelas
3 comentaris
«M'he hagut de parar a reflexionar en la sort que he tingut de treballar desconnectada d'aquest anacronisme, tan periodísticament qüestionable com absurd a nivell pràctic»
Vicent Sanchis
25 comentaris
«Semblava que el recurs ja havia prescrit, però queda clar que l’anticatalanisme és una mòmia sempre disposada a ressuscitar quan la dreta valenciana perd el poder»
Jordi Mercader
12 comentaris
«El grup de Colau podria aprofitar l’ocasió per demostrar que en matèria de sobirania són una força plural»
Eva Piquer
5 comentaris
«Les persones bones, justes, generoses o entusiastes no treuen cap benefici material de ser com són»
Víctor Alexandre
37 comentaris
«Els qui porten un dictador al cos són al·lèrgics a les solucions democràtiques i imposen, a més d’un pensament únic, un sentiment únic: el seu. I tothom s’hi ha de subordinar»
David Bassa
5 comentaris
«A Espanya, la policia sempre ha estat una qüestió d’estat, sempre s’ha defensat i sempre s’ha blindat de qualsevol crítica partidista. Però queda clar que si la policia és catalana tot canvia»
Patrícia Gabancho
11 comentaris
«És d’esquerres frenar un procés democràtic de ruptura a canvi d’esperar promeses que les declaracions desmenteixen cada dia que passa?»
Jordi Bianciotto
15 comentaris
«Alguns al·leguen que no es va vetar el cantant nord-americà de reggae Matisyahu al festival Rototom, de Benicàssim, perquè fos jueu sinó per les seves idees, però només a ell se li va exigir que fes un pronunciament específic sobre un afer de política internacional. A ningú més del cartell, ni aquest any ni mai»
Xavier Graset
7 comentaris
«Ja es poden aixecar banderes ja de diàleg i d'entesa, i veureu on queden per enèsima vegada. Ni reforma constitucional, ni disposicions addicionals, ni federalisme, i ben aviat ni autonomia!»
Josep-Lluís Carod-Rovira
12 comentaris
«La singularitat d'avui consisteix en el fet que trobem catalans en totes les tretze religions que, tossudament, conviuen entre nosaltres i formen part del paisatge quotidià»
Joan Foguet
11 comentaris
«La senyora Colau i la pretesa marea revolucionària a la Robespierre no marejaran massa l’Ajuntament. Bé, sí que el marejaran amb les anades i vingudes i les rectificacions. Però es trobaran (o ja s’hi troben) que governar vol dir mullar-se el cul i que és incòmode»
Vicent Sanchis
32 comentaris
«Cada personatge històric ha de ser interpretat en el seu context, però un context advers i dur no justifica el crim. María José Lecha reivindica ara Durruti com un membre del santoral laic. En nom de la “ruptura” es pot confondre tot. També la memòria històrica»
Pàgina 1 de 119
Segueix-nos a:
Portada Fotos Opinió Política L'article del dia Internacional Economia Societat Successos Cultura Esports Tecnologia Mitjans Televisió i Ràdio Meteorologia Especials Ed. temàtiques Ed. territorials