Eva Piquer
Cap comentari
«Treure amor del dolor, sí. Amb pit i collons, si en tens. I amb llàgrimes, si et calen. I amb els dits creuats. I, sobretot, sense felicitat imperativa»
Francesc Puigpelat    
35 comentaris
«El tractament dels problemes d'Espanya varia, i molt, amb els canvis en la latitud»
Josep-Lluís Carod-Rovira
2 comentaris
«El gir que ens cal, doncs, no és el de 360 graus que ara ens proposen els partits conservadors de dretes i d’esquerres, sinó el de 180 graus que ens proposen els partits independentistes de dretes i d’esquerres»
Dídac Boza
10 comentaris
«Fins i tot els que diuen defensar el dret a decidir saben que mai no hi haurà un referèndum si depèn de Madrid. Haurien d'admetre la veritat»
Xavier Roig
36 comentaris
«Una bona idea hagués consistit en proposar que el futur estat català fos un principat. I que el cap de l’estat fos Felip VI»
Pilar Carracelas
3 comentaris
«M'he hagut de parar a reflexionar en la sort que he tingut de treballar desconnectada d'aquest anacronisme, tan periodísticament qüestionable com absurd a nivell pràctic»
Vicent Sanchis
25 comentaris
«Semblava que el recurs ja havia prescrit, però queda clar que l’anticatalanisme és una mòmia sempre disposada a ressuscitar quan la dreta valenciana perd el poder»
Jordi Mercader
12 comentaris
«El grup de Colau podria aprofitar l’ocasió per demostrar que en matèria de sobirania són una força plural»
Eva Piquer
5 comentaris
«Les persones bones, justes, generoses o entusiastes no treuen cap benefici material de ser com són»
Víctor Alexandre
37 comentaris
«Els qui porten un dictador al cos són al·lèrgics a les solucions democràtiques i imposen, a més d’un pensament únic, un sentiment únic: el seu. I tothom s’hi ha de subordinar»
David Bassa
5 comentaris
«A Espanya, la policia sempre ha estat una qüestió d’estat, sempre s’ha defensat i sempre s’ha blindat de qualsevol crítica partidista. Però queda clar que si la policia és catalana tot canvia»
Patrícia Gabancho
10 comentaris
«És d’esquerres frenar un procés democràtic de ruptura a canvi d’esperar promeses que les declaracions desmenteixen cada dia que passa?»
Jordi Bianciotto
15 comentaris
«Alguns al·leguen que no es va vetar el cantant nord-americà de reggae Matisyahu al festival Rototom, de Benicàssim, perquè fos jueu sinó per les seves idees, però només a ell se li va exigir que fes un pronunciament específic sobre un afer de política internacional. A ningú més del cartell, ni aquest any ni mai»
Xavier Graset
7 comentaris
«Ja es poden aixecar banderes ja de diàleg i d'entesa, i veureu on queden per enèsima vegada. Ni reforma constitucional, ni disposicions addicionals, ni federalisme, i ben aviat ni autonomia!»
Josep-Lluís Carod-Rovira
12 comentaris
«La singularitat d'avui consisteix en el fet que trobem catalans en totes les tretze religions que, tossudament, conviuen entre nosaltres i formen part del paisatge quotidià»
Joan Foguet
11 comentaris
«La senyora Colau i la pretesa marea revolucionària a la Robespierre no marejaran massa l’Ajuntament. Bé, sí que el marejaran amb les anades i vingudes i les rectificacions. Però es trobaran (o ja s’hi troben) que governar vol dir mullar-se el cul i que és incòmode»
Vicent Sanchis
32 comentaris
«Cada personatge històric ha de ser interpretat en el seu context, però un context advers i dur no justifica el crim. María José Lecha reivindica ara Durruti com un membre del santoral laic. En nom de la “ruptura” es pot confondre tot. També la memòria històrica»
Eva Piquer
6 comentaris
«Malament rai si la por ens impedeix sortir de casa, i malament rai si confiem que al final ja ens salvarà un caçador amb vocació d'heroi. La vida no és un conte infantil, tard o d'hora ens tocarà plantar cara al llop»
Montserrat Nebrera
50 comentaris
«Si no fora per les circumstàncies, la seva mort hauria estat un breu en les notícies de successos, però la transcendència política, més encara en aquests moments, es demostra en les declaracions del seu germà sobre el fet que una cosa així no hauria succeït amb la Guàrdia Civil o amb la Policia Nacional»
Josep-Lluís Carod-Rovira
16 comentaris
«Tal dia com avui, un 13 d’agost, el 1940, Lluís Companys, president de Catalunya, era detingut pels nazis a Ar Baol»
Dídac Boza
14 comentaris
«És hora de revisar uns honors que Barcelona ha ofert a la família Borbó per imposició militar, per imperatiu legal o per pragmatisme. Amb 300 anys ja n'hi ha prou»
Xavier Roig
39 comentaris
«Penso que el senyor Romeva, malgrat no ser de la meva corda, és un candidat de categoria. Perquè se sent orgullós de pertànyer a una llista que incorpora el president Mas, també. I ho diu. Perquè, simplement, sense el president Mas, sense el seu concepte de democràcia i llibertat, tot això que estem vivint, no tindria lloc»
Pilar Carracelas
6 comentaris
«Que un partit polític que pretén guanyar unes eleccions tan importants recorri a la segmentació electoral -i, a ser possible, a la microsegmentació-, tal com es desprèn del reportatge, és un gran encert»
Santiago Espot
28 comentaris
«La repressió ara no té forma d’afusellaments o tortures, ve de la mà de la fiscalia, els tribunals o l'Agència Tributària a través de lleis totalitàries»
Jordi Mercader
14 comentaris
«La invitació al diàleg només por venir de la proposta d'un nou pacte constitucional que inclogui una garantia per Catalunya, diguis dret a decidir, dret a l'autodeterminació o qualsevol altre nom.»
Vicent Sanchis
22 comentaris
«Artur Mas i Oriol Junqueras han arribat a un acord gràcies a la necessitat i a la pressió dita “civil”. Antonio Baños i l’alegre tropa desbocada de la CUP hi confluiran en els aspectes necessaris l’endemà del 27 de setembre. Però, com s'ho faran els “no independentistes”?»
Eva Piquer
1 comentari
«Ni que només sigui per sentir-nos en pau amb nosaltres mateixos, val la pena mirar d'assumir les regnes de tot allò que realment podem controlar»
Víctor Alexandre
35 comentaris
«Primer deien que recorrerien als tribunals, després que callaven per no enrabiar la fera i ara diuen que la fera és en realitat un xaiet»
Patrícia Gabancho
27 comentaris
«M’agradaria veure Rabell gestionant un pressupost minvat en un 30%, sense crèdit, amb el dèficit taxat i Montoro enviant-te els diners quan li dóna la gana»
Elena Crespi
26 comentaris
«Em pregunto si els pares i les mares ensenyen a les seves filles que tenen un clítoris entre les cames»
Pàgina 1 de 119
Segueix-nos a: