Detinguts dos homes per robar domicilis de Sarrià-Sant Gervasi escalant edificis

Els Mossos d'Esquadra calculen que s'haurien endut objectes valorats en uns 200.000 euros d'una vintena de cases

Redacció
26 de novembre del 2015
Actualitzat a les 11:09h
Els Mossos d'Esquadra han informat aquest dijous que van detenir la setmana passada dos homes, de 21 i 34 anys, com a presumptes autors de 26 robatoris amb força a l'interior de domicilis del districte barceloní de Sarrià-Sant Gervasi comesos l'últim mes. Els arrestats, que ja han ingressat a presó, sempre accedien als immobles escalant fins al balcó dels pisos, des d'on forçaven les finestres i les portes corredisses. La policia calcula que s'haurien endut gran quantitat de joies, rellotges de luxe, càmeres fotogràfiques i ordinadors portàtils valorats en uns 200.000 euros i 15.800 euros en efectiu.

Les dues detencions van tenir lloc en un dispositiu policial de paisà que es va posar en marxa fa unes setmanes amb la voluntat d’identificar i detenir possibles autors de fets delictius.

En tots els casos, utilitzaven el mateix modus operandi: accedien als domicilis a última hora de la tarda i sempre ho feien escalant fins al balcó. A més, sempre aprofitaven les zones enjardinades que envoltaven els immobles per tal de no ser vistos.

Segons els Mossos d'Esquadra, el dispositiu policial de paisà per localitzar i detenir possibles lladres de pisos continua actiu amb l’objectiu de prevenir l’actuació d’aquests delinqüents. La policia catalana recomana tancar sempre la porta amb clau i no deixar obertes ni les finestres ni balcons del domicili.
Arxivat a