El tramvia estrena una aplicació amb informació del servei i audioguia

L'"app" Tram Barcelona destaca els punts d'interès cultural, natural, urbanístic i turístic dels recorreguts

J.P.
25 de novembre del 2015
Actualitzat a les 14:17h
L'aplicació permet obtenir dades del servei i de l'entorn
L'aplicació permet obtenir dades del servei i de l'entorn
El servei de tramvia de Barcelona compta des d'ara amb una aplicació que aglutina en un sol format tota la informació corresponent al servei, però també amb l'entorn i els punts d'interès de cada un dels recorreguts. L'app Tram Barcelona està disponible a Google Play i a Apple Store, és de franc i té versions en català, castellà i anglès. Al descarregar-la es detecta l’idioma pretederminat al telèfon de l'usuari.

L'aplicació inclou informació del servei actualitzada en temps real, permetent a l'usuari l'accés a tot tipus de notificacions referents a horaris, incidències, tarifes, parades properes i temps d’espera per al proper tramvia, però alhora, i aquest és el diferencial d'aquesta aplicació, inclou una guia amb geolocalitzador que mostra en quin punt de la línia es troba l’usuari i quins són els punts d’interès cultural, natural, urbanístic i turístic més propers.

Així, el tramvia esdevé una mena de transport turístic que permet conèixer en cada punt del recorregut els punts visitables, amb explicacions específiques a partir d'un servei d'audioguia, convertint l'APP en una guia per descobrir espais d'interès de la part de Barcelona coberta pel TramBaix i el TramBesòs, així com dels municipis d'esplugues de Llobregat, Cornellà de Llobregat, Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí i Sant Adrià de Besòs.

Arxivat a