El Cercle d'Economia fa una crítica «rotunda» a la declaració de ruptura

L’entitat que presideix Anton Costas difondrà un document en què s'oposa a l'evolució de la situació política a Catalunya

20 de novembre del 2015
Actualitzat a la 13:00h

Mariano Rajoy amb el president del Cercle d'Economia, Antón Costas. Foto: E.P.


El Cercle d’Economia, un dels fòrums referencials de la burgesia catalana, ha elaborat un document sobre la situació política en què manifesta la seva "oposició rotunda" a la declaració de desconnexió aprovada pel Parlament de Catalunya amb el suport de Junts pel Sí i la CUP. Segons fonts consultades per NacióDigital, el Cercle d’Economia porta setmanes debatent un text que pugui ser assumit per les diverses sensibilitats de l’entitat.

El Cercle està presidit per l’economista i acadèmic Anton Costas, qui ha mantingut reticències sobre el procés sobiranista des de l’inici, però ha fet esforços per consensuar una posició amb segments més propers al nacionalisme, com és el cas d’un dels vicepresidents, Artur Carulla.

Està previst que el document del Cercle d'Economia crític amb la declaració independentista aprovada pel Parlament de Catalunya es difongui a les properes hores o dies.