Els imprescindibles de Sitges 2015

Una tria de les 15 pel·lícules que no et pots perdre de l'edició 2015 del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, entre el 9 i el 18 d'octubre

«Youth», la nova pel·lícula de Paolo Sorrentino després de «La grande bellezza», una de les imprescindibles de Sitges 2015
«Youth», la nova pel·lícula de Paolo Sorrentino després de «La grande bellezza», una de les imprescindibles de Sitges 2015
08 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 19:52h
Baskin, Can Evrenol
Un festí "gore" provinent de Turquia, una de les joies ocultes que mostra com un grup de policies topa amb un esdeveniment veritablement... aterridor.

Ludo, Nikon, Q
Uns adolescents passen la nit en un centre comercial que ja ha tancat les portes quan apareix una misteriosa parella. Perquè l'Índia no és només Bollywood.

Green Room, Jeremy Saulnier
El terror no cal que sigui sobrenatural: punks contra neonazis, en una batalla sense treva, crua i extrema. Un títol fonamental, un festí de violència que no deixarà ningú indiferent.

Youth, Paolo Sorrentino
El nou film de Paolo Sorrentino, qui després de meravellar amb La grande bellezza, presenta ara Youth, un retrat nostàlgic de la maduresa, amb Michael Caine i Harvey Keitel.

Absolutely Anything, Terry Jones
Interpretada pel carismàtic Simon Pegg, una joia de l'ex-Monty Pithon Terry Jones.

The final girls, Todd Strauss-Schulson
Max assisteix a la projecció d'un slasher protagonitzat per la seva mare. Fins que un accident farà que ella i les seves amigues acabin dins de la pel·lícula.

Love, Gaspar Noé
La polèmica ha perseguit des del primer dia el darrer film de Noé, en el que és una barreja entre melodrama i porno que porta a l'amor extrem.

Vulcania, José Skaf
Segell català i de qualitat, amb una brillant distòpia que transcorre en una ciutat industrial on res és el que sembla.

Maggie, Henry Robson
Des que no és governador, Arnold Schwarzenegger sembla decidit a tornar al cinema. Primer va ser Terminator i ara la gràcia serà veure'l lluitant contra.. zombis?

Macbeth, de John Maclean
Una ocasió única per gaudir dels sempre elegants Michael Fassbender i Marion Cotillard a l'interior del cor d'un gran clàssic com Macbeth.

We Are Still Here, Ted Geoghegan
We Are Still Here, un extraordinari representant, juntament amb The Devil’s Candy, del nou cinema de terror nord-americà.

Yakuza Apocalypse: The Great War of the Underworld, Takashi Miike
Deixeu tot el que estigueu fent i correu a veure la nova pirueta de Takashi Miike. Imperdible, divertit, icònic, sorprenent. Cap adjectiu farà justícia, segur.

The Witch, Robert Eggers
Aclamada al darrer festival de Sundance, on va aconseguir el premi a Millor Direcció, la pel·lícula inaugural de Sitges 2015 fa molta, molta por. Por de veritat.

The Legend of Barney Thompson, Robert Carlyle
Primera incursió en la direcció de Carlyle, que alhora interpreta un tímid i mediocre barber de Glasgow, que patirà un dràstic canvi a la seva vida. Amb una increïble Emma Thompson.

Der Nachtmahr, Akiz
Una criatura callada i amorfa com un fetus, i una noia que té uns terribles malsons. Una joia atípic provinent d'Alemanya.