David Victori estrena «Zero» al Festival de Venècia amb Ridley Scott com a padrí

Produïda pel cèlebre director i per Michael Fassbender, la pel·lícula també formarà part de la secció oficial del Festival de Sitges

David Victori, talent jove català amb projecció internacional
David Victori, talent jove català amb projecció internacional | DV
Esteve Plantada
31 de juliol del 2015
Actualitzat a les 18:34h

El Venice Film Festival que organitza per la Biennal de Venècia tindrà aquest 2015 talent jove amb Denominació d'Origen catalana, amb l'estrena de la pel·lícula Zero, del director David Victori. El festival, en marxa entre el dos i el dotze de setembre, permetrà veure el film, que ha estat seleccionat per participar a la secció "Orizzonti" i que també formarà part de la secció oficial del Festival Internacional de cinema de Sitges.

Victori és un dels talents joves més destacats de la cinematografia catalana, i compta amb el suport de dos grans estrelles mundials: Ridley Scott i Michael Fassbender. De fet, la pel·lícula té el director i l'actor com a productors executius, un aval de suficients garanties com per cridar l'atenció del públic.

El projecte va ser originat pel mateix Victori, que va resultar guanyador del Gran Premi "Your Film Festival", el primer festival internacional de cinema de Youtube. L'estrena per al públic serà a finals d'octubre. La pel·lícula va ser rodada a Los Angeles i és un projecte de ciència ficció amb Ryan Eggold, conegut per la sèrie de NBC The Black List.
 

David Victori, talent jove català amb projecció internacional Foto: David Victori