La regidora del PP de l'Arboç reclama 6.000 € als Diables per injúries

, L'Arboç | 05/03/2014 a les 16:01h
Arxivat a: Societat, versots, Laura Aragon, cultura popular, Diables de l'Arboç
Aquesta notícia es va publicar originalment el 05/03/2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Imatge dels Diables de l'Arboç Foto: Diables de l'Arboç

Laura Aragón, regidora del PP a l'Arboç (Baix Penedès), va denunciar a la colla pels versots de la passada Festa Major. Des del Ball de Diables emmarquen les paraules en la tradicional sàtira política de la festa.

Més informació a Baix Penedès Diari

 

(Mostra el teu compromís amb el model de periodisme independent, honest i de país de NacióDigital, i fes-te membre de SócNació per una petita aportació mensual. Fes clic aquí per conèixer tots els avantatges i beneficis. Apunta’t a la comunitat de NacióDigital, perquè la informació de qualitat té un valor.)

També us pot interessar

 

COMENTARIS

Un consell
Anònim, 05/03/2014 a les 16:29
+35
-2
que si posi fulles. Versots = cultura popular= festa del poble = tradicions= critica a l'ordre establert= llibertat d'expressió= que es foti si li cou. Raó que els versots donaven de ple a la diana.

senyora Aragón: fes-te fotre!
Caspaña
Anònim, 05/03/2014 a les 16:58
+24
-4
Si ells i altres espanyolistes com ells, haguessin de pagar a cada català per dir-nos, dia sí i dia també, terroristes, nazis, idiotes, i demés subtileses semblants ... estarien ben arruïnats i se'ls acabaria la "siesta"
Hi estic d'acord
Janot, 05/03/2014 a les 19:01
+14
-1
Que els vagi a reclamar als seus companys del govern de Madrid que li pagaran amb el devessall de diners de l'espoli fiscal al qual estem sotmesos els catalans des de temps immemorials.
Cap problema
Anònim, 05/03/2014 a les 19:47
+18
-1
L'any que ve, més. I amb més mala bava. Ja cal que es prepari.
¡manos limpias, a qué esperais!
marvin, 05/03/2014 a les 19:50
+6
-3
acudid a defender a los españoles de bien como en el 36
Que s´en vaigi a viure a Espanya
Anònim, 05/03/2014 a les 21:10
+7
-0
Segur que ni els va anar a escoltar els versots.
xirigotes
Xavier V, 06/03/2014 a les 07:57
+6
-0
Hauriem d'haver denunciat les xirigotes que es fotien dels catalans. Ni que fos per riure un cop més de les incongruències d'aquesta gentola unionista.
Els versots
Enric, 06/03/2014 a les 12:14
+3
-0
Fa molts anys que polítics de tots els colors "aguanten" els versots i que moltes persones de fora l'Arboç anem a escoltar-los per que a les nostres viles no hi prous "versots" per fer el mateix. Si no li agrada, que no es presenti, abans ja sabia que podia passar, ara a que venen les queixes.A més, si no surts als versosts no ets ningú !!! que tonta....
I de les chirigotas que insulten als catalans
Anònim, 06/03/2014 a les 12:21
+3
-0
no hi té res a dir aquesta càrrec electa i representant d'una part dels ciutadans de Catalunya, en concret de L'Arboç? Allò sí se li refot, oi?
A qui li pica, que es rasqui
Anònim, 06/03/2014 a les 16:38
+1
-0
Poc sentit de l'humor té aquesta senyora: com a càrrec electe, llevors públic, ha de saber fer front a coses com aquestes, si no, que es quedi a casa i no vulgui sortir a la palestra (disculpes si el comentari sona antifeminista, al tracta-se d'una dona, però diria el mateix si la queixa vingués de part d'un home!)

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
El riu Sena al seu pas per París | ACN
Jordi Bes
01/01/1970
La capital francesa va remunicipalitzar el servei el 2010 amb el pretext que aquest subministrament "és un bé comú i no pot ser un negoci", relata la tinent d'alcalde Célia Blauel a NacióDigital | La capital catalana també es fixa en la mobilització popular que va dinamitar la privatització de Berlín, però no en el desenllaç, que ha acabat amb una indemnització milionària
Albiol, Cospedal i Sánchez-Camacho. | PP/Flickr
Pep Martí | 3 comentaris
01/01/1970
L'ex-alcalde de Badalona presenta una candidatura amb vicesecretaries per a Manuel Reyes, Esperança Garcia, Alberto Villagrasa i Antonio Gallego, entre d'altres | La nova executiva aplega totes les sensibilitats en joc dins de la formació
L'Abel Díaz al centre comercial Glòries, un edifici adaptat a les persones amb discapacitat | Jordi Jon Pardo
Cristina Capdevila
01/01/1970
A Catalunya hi ha més de mig milió de persones amb discapacitat que reclamen l'eliminació de les barreres en l'Any de l'Accessibilitat Universal | "No serveix de res que hi hagi ascensors si en arribar a l’andana, el metro o el tren no queda a la mateixa altura que el terra", reclama Lorena Blanco, membre d'Amputats Sant Jordi
Johan Cruyff i Danny Coster, a la Rambla l'any 1970 | ©Horacio Seguí/AFCB
Toni Vall | 1 comentari
01/01/1970
«El 1970 encara li quedaven coses importants a fer amb l’Ajax, guanyar tres copes d’Europa consecutives, per exemple, però ja sabia que el Barça era el seu destí. En blanc i negre lluminós se’l veu jove i feliç. Que maques són les fotos antigues»
Comiat de Johan Cruyff com a jugador del Barça | Arxiu EFE
Joan Serra Carné | 2 comentaris
01/01/1970
La personalitat de l'holandès va impactar en la vida de molts culers, que es van entregar a l'obra d'un revolucionari, capaç de modernitzar el futbol dos cops, a la gespa i la banqueta
Nigel Farage, durant la campanya del Brexit. | UKIP
Pep Martí | 6 comentaris
01/01/1970
Nigel Farage assegura que "tenim una cinquena columna en els països europeus" | Le Pen clama per controlar les fronteres i tancar mesquites, mentre la primera ministra polonesa diu que Varsòvia fa bé d'impedir l'entrada de refugiats
Xavi Pascual, director de l'Strenes | ACN
Esteve Plantada
01/01/1970
Del 24 de març al 30 d'abril, més de quaranta artistes passaran pels escenaris de Girona | "L'objectiu és conservar el que tenim i anar millorant les experiències de l'espectador", explica el director del certamen a NacióDigital