Sistach reitera l'oposició a l'avortament, també en cas de malformacions

Sosté que la llei del govern espanyol és "positiva"

| 03/02/2014 a les 10:09h
Arxivat a: Política, cristianisme, Lluís Martínez Sistach, avortament
Aquesta notícia es va publicar originalment el 03/02/2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El cardenal arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, assegura que la llei de l'avortament presentada pel govern espanyol és "positiva", perquè "en reduir els supòsits que es pot avortar pot reduir el nombre". Així mateix, si aquesta norma acaba permetent la interrupció de l'embaràs en cas de malformacions, l'Església "hi sortirà en contra"."La llei, per reductiva que sigui, és injusta perquè hi ha vida humana", ha dit en una entrevista emesa aquest diumenge al vespre a La Sexta.

Sistach ha assegurat que el mateix Papa ha dit que "la pau perilla quan es falta a la dignitat de les persones, i un aspecte important és respectar la vida humana del més dèbil: un fetus que està a punt de néixer".

Sistach ha defensat que als homosexuals "se'ls ha de respectar com a qualsevol altra persona", tot i que no ha valorat si són malalts o no, com opina part de l'Església. "La moral cristiana qualifica com a bones o com a dolentes determinades coses, però no només els homosexuals", ha aclarit.

Finalment, ha defensat que l'església també ha patit retallades "entren menys diners per les necessitats pastorals" i ha justificat que el seu sistema de fiançament "respecta la llibertat religiosa i la voluntat dels ciutadans" perquè poden decidir en la declaració de la renta si destinen el 0'7% dels seus impostos a l'església. "El 0'7% no ens dóna ni per pagar els sous dels sacerdots, que no arriben als 1.000 euros mensuals, no els arriba ni per viure", ha assenyalat.

 

(Mostra el teu compromís amb el model de periodisme independent, honest i de país de NacióDigital, i fes-te membre de SocNació per una petita aportació mensual. Fes clic aquí per conèixer tots els avantatges i beneficis. Apunta’t a la comunitat de NacióDigital, perquè la informació de qualitat té un valor.)

També us pot interessar

 

COMENTARIS

Reponsabilitats col·laterals
J.P.M., 03/02/2014 a les 10:27
+10
-8
Respectant el dret que tenen uns pares i en concret una dona per decidir si tenen un fill, concretament penso que en el cas de malformació, encara estan més legitimats a decidir-ho i més tenint en compte els grans ajuts que tenim cada vegada més per part de l'administració i les grans dificultats que pateixen les famílies que es troben en aquest cas.
Si el clero considera que s'han de tenir si o si (tant de bó també votin si si...) per què no munten una residència gratuïta per aquests casos i assumeixen el cost que supusa tenir un fill d'aquestes característiques i se`n fan càrrec ells?
Doncs el Papa no pensa el mateix
Anònim, 03/02/2014 a les 10:28
+9
-2
El Papa Francesc I va dir que us deixéssiu d'obsessionar pels homosexuals, les dones que avorten i el divorciats.
Si sou catòlic heu d'acatar el que diu el Papa de Roma.
I si seguiu per aquest camí, l'únic que aconseguireu és que l'església es vagi buidant.
I li asseguro que qualsevol organisme sense una clientela, ja pot plegar i tancar la barraca.
Malformacions...
Panellet (Amposta/Sabadell), 03/02/2014 a les 10:29
+10
-8
Per a malformacions les que teniu al cervell i la llengua, a banda de la vostra excrescència de la COPE insultant a tort i a dret! I d'això, en dieu propagar la paraula del Senyor...

Autoritat
Anònim, 03/02/2014 a les 10:34
+5
-12
I amb quina autoritat es permet d'opinar un senyor, membre d'una organització de senyors que no es volen casar?

I per quants vots va ser escollit representant d'aquesta organització? Zero o cap?
Sí a la vida
Anònim, 03/02/2014 a les 11:27
+8
-5
Em sembla molt lògic el que diu. Llàstima que el dret a la vida només el defensi l'Església gairebé en solitari i molta gent l'ataca amb l'excusa que és una cosa de l'Església, quan és una cosa que hauria de preocupar a tota la societat.
La gent parla amb frivolitat de l'avortament sense saber ni pensar en el que és realment. Recomano a tothom que s'informi del que és un avortament, de l'evolució del fetus, etc... Qualsevol que ho faci ha de sentir repugnància per un avortament i veure que és una cosa que prohibit o no, la societat ha d'evitar tant com pugui.
HIPOCRITES
R. Areip, 03/02/2014 a les 12:55
+4
-9
NO ES ESTRANY QUE AMB MENTALITATS COM AQUESTA, CADA COP ELS PRACTICANTS SIGUIN MES REDUÏTS I MES FANÀTICS O IGNORANTS, CALLEU DAVANT LA CRUELTAT DE LES GUERRES I EL SEUS EFECTES COL•LATERALS A LES POBLACIONS I ALS NEN, PERQUÈ DEUEN SER D’UNA ALTRE RELIGIÓ.
VERGONYOSA E HIPÒCRITA LA VOSTRA ACTITUD.
Hipocresia social amb els minusvàlids i discapacitats
Anònim, 03/02/2014 a les 13:50
+14
-4
La nostra societat, seguint l'exemple dels seus dirigents, és cada vegada més hipòcrita.
Als minusvàlids i discapacitats de tota mena, físics o psíquics, se'ls té en compte, es pensa en ells, se'ls valora, se'ls hi donen facilitats, s'exigeix que les construccions estiguin adaptades a les seves necessitats específiques, etc.
Sí?
Doncs resulta que quan es parla de l'avortament es diu obertament d'ells que "així no val la pena viure", "és una càrrega insuportable", "pateixen molt" i s'arriba a insultar fins al punt de dir que "no és una vida plenament humana". Tot això per a justificar l'avortament per minusvalies i discapacitats del fetus.
En que quedem?
Perquè una cosa o l'altre. Si es diu el segon es que tot el primer és comèdia. I si es diu el primer no pot ser que aleshores s'al·leguin totes les barbaritats del segon.
Què hipòcrita que és la nostra societat!
Els escarabats farien bé d'ocupar-se més dels seus PProPPis violadors de nens i nenes ( també relacionas forçades homsexuals en major part )
Sigma, 03/02/2014 a les 15:13
+16
-7
L'Esglèsia el primer que ha de fer és una Pprofunda confessió pública, un PPrPPòsit d'esmana i pagar imdemnitzacions civils i sancions penals que corresponen pels PPecats PProPPis .


O digué Jesucrist : Qui estigui lliure de pecat , que llançi la primera pedra !

Però als escarabats , com els del PP , PPrefereixen més PParlar semPPre dels pecats dels altres !
Incoherència total
Ciutadà, 03/02/2014 a les 16:54
+6
-7
Els qui lideren realment el món, siguin qui siguin, sembla que han perdut el nord.
Posar el "benestar" com a criteri és molt perillós, tant que arriba a ser absurd. Tant si és personal com familiar o col·lectiu.
Perquè:
Quins són els criteris?
Quins són els límits?
Qui ho decideix si és prou benestar o no?
Quines conseqüències pot tenir això a la curta i a la llarga? (com obligatorietat en determinats casos, p.e.)
Perquè despenalitzar l'avortament en alguns casos, on no hi hagués mala fe, podria ser encara tolerable, sempre que contribuís a que n'hi haguessin menys; legalitzar-lo ja són paraules majors, és molt greu. I considerar-lo un "dret" ja és una barbaritat, està fora de mida, no té nom.
Quan hem de vigilar tant tothom amb el que fem, diem o deixem de fer, perquè per moltes coses de molta menys importància, com aparcar malament o fora d'hora, ens poden multar i per altres, com un pare o una mare que pega a un fill, fins i tot anar a la presó, com és que se'ns indueix a veure l'avortament com un "dret"? Quina base té doncs tot l'altre? Què porta als qui realment dominen el món a aquesta bestiessa? La superpoblació? Perquè aquí a Catalunya, a Espanya i a Europa no, res d'això.
Aquesta barra lliure, aquest tot s'hi val per l'avortament, és molt incoherent amb el fet que alhora se'ns possin normes, prohibicions i restriccions per a gairebé tot. Perquè doncs precisament en un fet tan greu com l'avortament volen imposar el no passa res i el fes el que vulguis, el que et doni la gana? I si és així perquè no ho podem fer amb temes molt menors com el tabac, l'alcohol i tants altres? Perquè aquesta grandíssima incoherència?
Alguna cosa de molt bàsica falla.
En canvi l'Església com a mínim té una postura clara, lògica i coherent en aquest tema com en d'altres.
11.27
Anònim, 03/02/2014 a les 17:09
+0
-11
Abans de dir imbecilitats, llegeix-te l'article del Joan Francesc Mira "El bateig de la mòrula". No és el primer cop que en parla com a expert en moralitat i doctrina de l'Església.
Que pensin en la Helen Keller
Anònim, 03/02/2014 a les 22:24
+5
-6
Amb els avenços de la ciència preocupa on es posaran les fronteres d'aquestes suposades "malformacions".
Els avortistes citen els casos pràcticament inviables o extrems, però i els altres?
Si el nen serà cec és prou motiu? I si serà sord? Amb síndrome de Down? amb qualsevol malaltia hereditària greu o ni que sigui lleu? Coix, mut, nan? I així fins arribar al pur caprici de la que el porta a les entranyes: si serà lleig, amb qualsevol imperfecció física, etc. I al final potser si no és del sexe desitjat, si algun dels progenitors té alguna tara psicofísica - en el qual cas primer sels convidarà a avortar i amb el pas dels anys, quan la cosa estigui ben consolidada es pot donar que se'ls arribarà a obligar a fer-ho - o és "econòmicament inviable" encara que sigui saníssim. I moltes més coses que poden afectar psicològicament a la portadora quan ho decideixi ella per causes internes o externes, i que la ciència aviat dictaminarà des de quasi el moment de la concepció.

Malgrat tota la oratòria oficial en contra, que és que implícitament en el fons hi ha la idea que aquests col·lectius no haurien d'existir o, en el millor dels casos, pensen que són inferiors? S'ho han preguntat a ells si tenen ganes de viure i si se senten amb tants drets com els altres?
No estem parlant d'uns pocs casos excepcionals sinó de 117 mil avortaments a l'any amb l'agreujant que en una recent estadística que ha sortit uns partidaris es queixaven que només el 0'9 % dels casos en que s'avorta per malformació o per perill de la mare posen en risc la vida de la dona o creen una veritable incapacitat vital per l'infant i que per tant només aquests entrarien en la nova llei. I el 99'1 % que ara s'avorten també sobre aquests supòsits, què?
Les vides humanes, per deficiències que tinguin respecte a la "normalitat" i al "standard", que poden variar amb el temps i amb els llocs, sempre són vàlides i valuoses i per sobre de tot són humanes. Es podria citar el cas de la famosa Helen Keller, sord-muda i cega i tot i així amb doctorats universitaris, conferenciant de gran qualitat per tot el món i molt feliç de viure; clar que ella va tenir com a mestra a una altra dona extraordinària, Anne Sullivan. Sort va tenir perquè ara si detectessin un cas així en el ventre matern segurament s'avortaria pràcticament sempre.
Resulta que creient-nos més llestos que la Natura ens estem posant en un carreró sense sortida.
Que n heu anat a missa els missaus avui que esteu tot s per aquí ?
Sigma, 04/02/2014 a les 01:24
+5
-5
O és que us paguen hores extres ?


NO A LES GUERRES I UNA XIC MÉS D'AMOR PELS ANIMALS ... MISSAUS !

AHHHH I SI POT SER ... UNA MICA MENYS D'HIPOCRESIA CATÒLICAQ , EH !

APA , ADÉU ... MACOS !
El PProblema dels catòlics : SON MASSA CATÒLICS i MASSA POC CRISTIANS !
Sigma, 04/02/2014 a les 01:45
+5
-5
Això fa que siguin essencialemnt HIPÒCRITES FINS AL MOLL DELS OSSOS !


A la merda ja ! ..... Fatxes !
Tot torna
D'aqui, 04/02/2014 a les 11:31
+3
-5
Amb les avortistes torna el "Lo amté porque era mio" ara d'algunes dones amb els seus fills nonats. I a més legal i progre, tu!
I si?
Anònim, 04/02/2014 a les 13:27
+3
-5
I si els avenços genètics descobreixen ja a l'úter que patirà autisme o anorèxia o serà diabètic o de gran tindrà predisposició hereditària a desenvolupar un càncer, què?
Posats a filar prim a qui deixaran viure per no tenir cap defecte?

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Totes les notícies de NacióDigital relacionades amb el procés d'independència i l'aplicació de l'article 155
 17:35 VÍDEO Els Bombers de Manresa fan sonar les sirenes en protesta per l'aplicació del 155.
 17:21 Catalunya ha creat vuit cops més empreses el 2017 que les que han marxat per l'1-O, per Roger Tugas.  L'increment net de 9.524 societats fins al setembre supera de llarg el miler que canvia la seva seu a partir del referèndum. Un document del Govern justifica que aquest trasllat no afecta directament a l'ocupació o la tributació a la Generalitat.
 17:02 
 16:24 L’alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, ha reclamat aquest diumenge “proximitat perquè la població catalana se senti satisfeta”. Tot i així, ha matisat que no li pertoca valorar decisions de l’Estat, en referència a l'article 155 i ha apel·lat a l'estima dels madrilenys als catalans per ser "vincle" mitjançat el "diàleg" per resoldre el problema. I que "els catalans trobin molt satisfets amb el marc jurídic que decideixin", ha finalitzat. 
 16:07 L'Estat prepara els seus «homes de negre» per intervenir Catalunya, per Pep Martí. Qui és qui en la comissió de Secretaris d'Estat i Subsecretaris que presideix Sáenz de Santamaría i que tindrà un paper decisiu en l'execució de l'article 155.
 15:04 El Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya s’ha sumat a les mostres de rebuig de l’aplicació de l’article 155. Ho ha manifestat en una piulada, també ha carregat per la intervenció dels mitjans de comunicació públics catalans i ha condemnat “aquest atac a la llibertat d’expressió”. 
 15:03 Raül Romeva a l'acte d'homenatge als republicans que van ser executats a Barcelona durant el franquisme: "La república no és una opció, és una absoluta necessitat de supervivència".
 14:42 L'Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l'Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) promouen als ajuntaments mocions de rebuig a l'aplicació de l'article 155. 
 14:31 L'expresident valencià Alberto Fabra, entre els senadors de la comissió que estudiarà l'aplicació del 155. Juntament amb altres 14 senadors del PP, entre els quals Xavier García Albiol, decidirà de quina manera es realitza l'aplicació d'aquest article a Catalunya.
 14:25 CCOO denuncia la presència de "policia camuflada" entre els treballadors de TVE a Sant Cugat, lamenta que no se'ls hagi informat i demana que marxi. 
 14:03 VÍDEO Un emotiu cant dels Segadors enceta aquest diumenge la diada castellera de Santa Úrsula de Valls, presidida per una pancarta amb el lema: "Defensem les institucions catalanes".
 13:48 VÍDEO Les dones de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart expliquen com estan vivint l'empresonament de les seves parelles, i lamenten que encara no els hagin pogut veure en persona a Soto del Real. 
 13:08 El vicesecretari de Política Social i Sectorial del PP, Javier Maroto, ha retret al lehendakari, Iñigo Urkullu, el suport mostrat al Govern, "que està donant un cop a la democràcia", i ha lamentat que posi "en risc l'estabilitat del País Basc". Maroto li ha reclamat que "torni a la responsabilitat" i no es deixi contagiar per "aires de ruptura". Maroto ha participat aquest diumenge en un acte de partit al Kursaal de San Sebastian.
 12:38 El portaveu del Govern, Jordi Turull, afirma que les eleccions «ara mateix no estan sobre la taula», i diu que cal defensar "a ultrança" les institucions i culminar el mandat de l'1 d'octubre.
 12:13 La defensa de Cuixart aporta proves de la seva acció «pacífica» i de mediació policial. El recurs presentat per l'advocada Montserrat Roig també recull que no hi ha risc de fuga, com en el cas del major dels Mossos, José Luis Trapero.
 12:13 El coronel de la Guàrdia Civil Manuel Sánchez Corbí relaciona la «kale borroka» de l'època d'ETA amb la situació de Catalunya.
 12:08 El ministre Alfonso Dastís, sobre les càrregues policials: "Moltes de les imatges són falses".
 En una entrevista en un programa de la BBC també assegura que l'ús de la força va ser "provocat".
 11:49 COMUNICAT NacióDigital rebutja l'aplicació de l'article 155 contra els mitjans públics catalans. "Considerem que és del tot inadmissible, que atempta contra la llibertat de premsa i d’informació".
 11:38 L'exministra del PSOE María Antonia Trujillo fomenta amb un tuit el boicot a les empreses catalanes. Un fet que genera una allau de reaccions a la xarxa. 
 11:36 Viatge a les entranyes dels «comuns»: el naixement de Catalunya en Comú pren forma de llibre. Els periodistes de NacióDigital Joan Serra Carné i Sara González relaten en "El part dels comuns" (Edicions Saldonar) la gestació de la formació liderada per Xavier Domènech a través d'una dotzena de testimonis.
 11:15 L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, demana per carta a la Federació Espanyola de Municipis i Províncies que es posin en marxa mecanismes perquè els municipis puguin participar en una reforma constitucional.
 11:08 L'aplicació del 155 posa de nou en risc la cohesió del PSC, per Sara González. Un sector del partit, entre ells l'alcaldessa Núria Parlon, lliura un pols a la direcció d'Iceta perquè no doni suport a la suspensió de l'autogovern de Catalunya. El primer secretari confia que un gest de Puigdemont d'última hora eviti les mesures dràstiques anunciades per Rajoy.
 10:37 Els Castellers de Berga alcen pilars per reclamar la llibertat de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, a la diada que aquest dissabte van realitzar a la capital del Berguedà. 
 10:25 Ciutadans critica el discurs de Carles Puigdemont i assegura que el president de Catalunya "ja no té res a oferir". El partit d'Albert Ribera demana "recuperar l'autonomia, l'estabilitat i la convivència" i reclama "un nou Govern" que "pugui ser un interlocutor vàlid amb el conjunt d'Espanya". 
 09:59 Creen la figura del «piolín» caganer. L'empresa ja va posar a la venda caganers sobre el referèndum i la llibertat d'expressió.
 10:05 

Les Marxes de la Dignitat han convocat una concentració aquest diumenge, a partir de les 19 hores, a la Puerta del Sol de Madrid per exigir la llibertat "immediata i sense càrrecs" dels presidents de l'ANC, Jordi Sànchez, i Òmnium Cultural, Jordi Cuixart. La plataforma, que va organitzar multitudinàries mobilitzacions per demanar "pa, sostre i feina" per als més desfavorits, veu algunes semblances amb la seves reivindicacions: "Aquesta bàrbara repressió desfermada sobre un poble que només pretenia votar és la mateixa que es va exercir sobre les Marxes de la Dignitat al març de 2014".

 09:58 VÍDEO Pau Casals, a l'ONU: «I'm a catalan». El violoncelista va morir el 22 d'octubre de 1973, avui fa 44 anys. El recordem amb el seu emotiu discurs a l'ONU, més actual que mai.
 09:10 
 08:59 La ruptura de Colau amb el PSC pel 155: una amenaça difícil de fer efectiva, per Jordi Bes. L'alcaldessa de Barcelona pressiona els socialistes per evitar que avalin la suspensió de l'autonomia, però un trencament del pacte de govern faria encara més ingovernable l'Ajuntament. L'oposició no està disposada a facilitar-li la gestió, i Colau s'abocaria a arribar al 2019 sense haver acordat ni un dels quatre pressupostos del mandat.
 08:08 L'unionisme carrega contra el Barça. Albiol i Girauta critiquen a Twitter el suport del president blaugrana, Josep M. Bartomeu, a les institucions catalanes després de l'activació de l'article 155.
 07:41 L'alcalde de Lleida i president del PSC, Àngel Ros, ha demanat al president de a Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, que convoqui eleccions la propera setmana, informa Àlvar Llobet. En un missatge a les xarxes socials, el paer en cap ha indicat que aquesta decisió seria la millor manera de respectar les institucions d'autogovern.
 07:34 La resposta dels Mossos al govern espanyol per l'activació de l'article 155
 07:20 PORTADES La premsa espanyola aplaudeix el 115 que «rescatarà» Catalunya. Recull de les portades dels diaris de paper catalans i espanyols.
 07:03 El Secretari d'Organització del PSC de Manresa, Xavier Vera, plega pel suport del PSOE al 155.
 23:13 El líder d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, considera que "el PSC no pot estar ni un minut més al govern de la capital de Catalunya", i demana que Colau reuneixi els grups contraris al 155 per trobar una sortida democràtica davant "el cop contra les institucions catalanes".
 23:06 Convergència Democràtica Aranesa alerta que el 155 paralitzarà «de facto» el govern aranès. El partit mostra el "total rebuig i condemna a la interpretació de la democràcia en aquests termes totalitaris".
 22:36 Catalá insta Puigdemont a actuar amb «responsabilitat» i avisa que la justícia és «eficaç». El ministre de Justícia critica Carme Forcadell per apuntar que l'aplicació del 155 sigui un "cop d'estat".
 22:30 Societat Civil Catalana (SCC) veu "positiva" la decisió del govern espanyol de recórrer a l'article 155 i reclama que s'apliquin "el més aviat possible les mesures per tornar a la normalitat institucional". L'entitat defensa que l'aplicació del 155 "garanteix l'autogovern de Catalunya i fa una crida a la convivència i la concòrdia".
 22:24 Un noi i una noia han estat detinguts a Barcelona per intentar agredir un agent de la Policia Nacional espanyola davant la delegació del govern espanyol. Els fets han passat minuts després de finalitzar-se la concentració en suport a Jordi Sànchez i Jordi Cuixart.
 22:20 El líder del PP català, Xavier García Albiol, acusa Carme Forcadell d'"apallissar" més de la meitat dels catalans pel tracte a l'oposició. També titlla de "provocació" que Puigdemont parli de vulneració de l'estat de dret per l'activació de l'article 155.
 22:09 DOCUMENT Puigdemont equipara Rajoy amb Franco i demana activar el Parlament per declarar la independència. Llegeix el discurs íntegre del president de la Generalitat.
 21:54 El fiscal general de l'Estat, José Manuel Maza, veu "lògic" que una querella per rebel·lió contra Carles Puigdemont suposi "mesures cautelars severes".
 21:52 ÀUDIO Saül Gordillo, director de Catalunya Ràdio: «Seguirem treballant amb el mateix compromís i rigor».
 21:46 El vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, considera que l'activació de l'article 155 suposa "un veritable cop d'estat contra un Govern i un Parlament legítims" que sempre han actuat a partir del principi democràtic i "emparats pel mandat popular" del 27-S i de l'1-O. "Ens pertoca defensar la democràcia i la República", ha defensat en declaracions a TV3.
 21:40 JxSí i la CUP pacten celebrar divendres el ple del Parlament que respondrà al 155 i que pot declarar la independència.
 21:35 Milers de lleidatans també surten al carrer en contra de la suspensió de l'autonomia catalana; per Àlvar Llobet.
 21:33 Milers de persones tornen a omplir el Mercadal de Reus per exigir l'alliberament dels "presos polítics"; explica Jonathan Oca.
 21:13 El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, equipara Rajoy amb Franco i demana activar el Parlament per declarar la independència; per Oriol March.
 21:11 L'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, dimiteix de la direcció del PSOE després de l'aplicació de l'article 155; informa Sara González.
 21:09 Carles Puigdemont acaba el seu discurs amb un "visca Catalunya".
Entrades anteriors »
Sáenz de Santamaría presdiex la comissió de Secretaris d'Estat i Subsecretaris a la Moncloa. | Europa Press
Pep Martí | 3 comentaris
01/01/1970
Qui és qui en la comissió de Secretaris d'Estat i Subsecretaris que presideix Sáenz de Santamaría i que tindrà un paper decisiu en l'execució de l'article 155
La celebració de la Vella després de descarregar el pilar de 8 amb folre i manilles | ACN
01/01/1970
Descarrega un 4 de 9 sense folre i un pilar de 8 amb folre i manilles, a més de carregar un 4 de 10 amb folre i manilles i un 2 de 8 sense folre
Cal Drapaire | Adrià Costa
Dani Cortijo | 4 comentaris
01/01/1970
Allò que pot semblar contradictori és el nom: “Cal drapaire” o “Les cases del drapaire” per a una obra de dimensions en aquell moment faraòniques, i no, no ve de cap broma ni joc de paraules
01/01/1970
Recull d'imatges d'Adrià Costa
La junta de portaveus, en una reunió recent al Parlament. | ACN
Roger Tugas | 5 comentaris
01/01/1970
JxSí i la CUP registren un text on s'exigeix aturar també el procés contra Trapero i "que s'aturi la repressió i la vulneració de drets i llibertats fonamentals que estan portant a terme les institucions de l'estat espanyol"
Un dels balls de la Fira de la Transhumància, a Santa Margarida i els Monjos. | Aj.Santa Margarida i els Monjos
Esteve Plantada
01/01/1970
NacióDigital recomana la Fira de la Transhumància, el Festival Protesta, la Festa del Modernisme de la Colònia Güell, el Filmets de Badalona, i l'UtopiaMarkets Il·lustració