Ciutadans defensa la monarquia perquè ho diu la Constitució

| Actualitzat el 03/04/2013 a les 17:07h
Arxivat a: Política, corrupció, cas nóos, monarquia, cristina de borbó, infanta cristina
Rivera, aquesta tarda al Parlament. Foto: QS/ND  

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha recordat aquesta tarda dels dels faristols del Parlament que la "vida pública espanyola no es regeix per gràcia divina sinó per la Constitució, i aquesta estableix la Corona com a cap d'estat". Un principi que ha servit a Rivera per valorar d'esquitllada la imputació de la infanta espanyola, Cristina de Borbó, pel cas Nóos, d'apropiació de diners públics.

De fet, Rivera ha recordat que l'error ha estat de no separar la figura del cap d'Estat dels seus familiars i de la manca d'agilitat de la corona espanyola per renovar-se i de no sotmetre's a la llei de transparència. Així mateix ha retret al PSOE, PSC, PP, CiU i IU que exigeixen responsabilitats quan "tenen diputats imputats per corrupció asseguts als parlaments".

"La Constitució deixa clar qui és el cap d'Estat, nosaltres som constitucionalistes, si es vol canviar el sistema per una república existeixen unes vies específiques", ha recordat Rivera insistint que el cal només és obtenir la majoria necessària per canviar el sistema.

També us pot interessar

Natalia Tena, actriu de Joc de Trons i cantant de Molotov Jukebox, una artista plena d'energia i de creativitat | Albert Alemany
Guanyadora del Gaudí per "10.000 km" i rostre televisiu d'Osha a la cèlebre sèrie fantàstica inspirada en els llibres de George R.R. Martin, aquest dissabte toca amb el seu grup, Molotov Jukebox, a l'Acústica de Figueres
Mas i Junqueras, al Parlament | Rafa Garrido
El líder d'ERC creu que Mas ha de donar explicacions sobre els registres a CatDem i a la seu del partit

COMENTARIS

"El reino de los suelos"
Observant, 03/04/2013 a les 17:35
+27
-0
La Constitució diu que sóm regne d'una monarquia "campechana" (bananera). Que sóm súbdits i no ciutadàns, perque la ciutadanía pertany a les repúbliques. Tants segles de grandiloquències per tenir aquest pais, un ex-imperi fracassat.
.
Abrams, 03/04/2013 a les 17:45
+27
-0
Hi ha que són democràtes i hi ha que són constitucionalistes.
Ximplets...
Anònim, 03/04/2013 a les 17:46
+26
-0
I si la Constitució diu que et llencis per un pont, també ho faràs? Tant de bo!
Oh no ?
Anònim, 03/04/2013 a les 17:54
+24
-0
La constitució tambe diu que tot els ciudadants tenen dret a una vivenda i un treball digne
...wert-.shame!!is-pain
anton, 03/04/2013 a les 17:57
+20
-0
...aquet individu desitja un “títol” nobiliari per la seva ecspagnolitat!
Personalitat infantil
Anònim, 03/04/2013 a les 18:36
+29
-0
Sí, i també es fa la ratlla a l'esquerra perquè li ho diu la seva mama.
Això s'acaba !
Lapomet@, 03/04/2013 a les 18:38
+47
-0
Fantàstic. Aquest senyoret diu que és "advocat", "d'esquerres i progressista". L'altre que no pot anar a missa per que no l'entén i és "historiador". Ben cert que no els fa res fer el ridícul. En el seu ideari hi ha el tot s'hi val contra, no Catalunya, que és seva, sinó contra els catalans que s'entesten en habitar-la i els la fan incomode... Pardalets s'acaben les molles i aviat caldrà defensar "Perejil" de nou. I allí i feu molta més falta.
LLà2stima
Cartanya, 03/04/2013 a les 18:39
+12
-0
Llàstima no digui que una vegada a l`any tas de tira per la finestra, per que segur que si un any s`aixecant al altre pot ser que no.
hmm
Tomppa, 03/04/2013 a les 18:46
+10
-0
No ho sé quin es el pitjor, un fanatic qui cita constitució o un fanatic qui cita quran ...
//*//
Miquelet, 03/04/2013 a les 19:00
+13
-0
El Govern espanyol és el primer que es passa la constitució pel forro.
Dret a la vivenda digna, al treball, a la sanitat, educació, igualtat...

I ja possats, també diu que el servei militar és obligatori!!
Imagineu si no està obsoleta.

Visca Catalunya lliure!!

Ja farem nosaltres la nostra pròpia constitució d'aquí no res.
Ja no tenim pressa, fem tard!!
//*//
Miquelet, 03/04/2013 a les 19:01
+24
-0
El Govern espanyol és el primer que es passa la constitució pel forro.
Dret a la vivenda digna, al treball, a la sanitat, educació, igualtat...

I ja possats, també diu que el servei militar és obligatori!!
Imagineu si no està obsoleta.

Visca Catalunya lliure!!

Ja farem nosaltres la nostra pròpia constitució d'aquí no res.
Ja no tenim pressa, fem tard!!
Qué defenses els fatxes ?
Sigma, 03/04/2013 a les 19:03
+13
-1
.... al " fatxerio "
Cordó sanitari contra els neofalangistes, si us plau
Isabel C., 03/04/2013 a les 19:35
+37
-1
Hem d'admetre que mentre hi ha hagi tanta gent a Catalunya que el primer que fa quan s'asseu al sofà és posar-se a veure Telecinco i, molt particularment, Sálvame o, en "millor dels casos", el més profund i intel·lectual que mira és "La Noria", aquests paios neofalangistes de Ciutad'anus continuaran recollint vots. S'ha de ser molt, però molt incult, molt, però molt desarmat del terrat per a empassar-se els "raonaments" d'aquesta gent. Això o un fanàtic ultranacionalista espanyol en clau excloent castellana, com és el cas d'en Narcís de Carreras o del Girauta, tertulià a sou del Grup Godó. Dir que són monàrquics perquè ho posa la Constitució és ignorar que la pròpia Constitució proclama com a valor superior que la Llei emana de la voluntat popular i, per tant, en una democràcia el què preval és la voluntat popular; si aquesta voluntat vol canviar el règim, de monarquia a república, la Constitució o a Llei ja podran dir misa, que s'acabarà fent el que mana la voluntat popular majoritària d'aquí i d'avui. I el mateix val per a la voluntat del poble de Catalunya pel què respecta als destins de la pròpia Catalunya.

S'ha de tenir molt poc sentit del ridícul per fer aquestes afirmacions que fa el lerrouxista i neofalangista Albert Rivera que, per cert, de progressista i esquerranós no en té ni un pam. Acostuma a estar d'acord amb totes les receptes sòcio-econòmiques que proposen els habituals d'El Gato al agua, sense anar més lluny, i no se l'ha sentit mai sortir en defensa dels gais i les lesbianes o les lleis contra el maltractament de gènere quan a Intereconomia hi carreguen amb ganes i en contra.

Com li passava a Falange, fa una barreja entre socialisme -en aquest cas passat pel sedàs mediàtic del pijoprogressisme- ultranacionalisme i una forta dosi de populisme, tot això convenientment adobat amb l'avantatge que dona no haver tocat poder encara i, per tant, no tenir cap càrrec públic amb responsabilitats de govern susceptible de poder ser imputat. Però perquè no en tenen cap de càrrec de govern enlloc, compte!!! I tot i així són l'únic partit que segueix negant-se a presentar els comptes clars a la Sindicatura de Comptes des de fa uns anys i, per tant, l'únic partit que no sabem com es financia, qui el financia i d'on treu la pasta gansa que ben clar s'ha vist que han gastat generosament eleccions darrera eleccions, especialment a les del passat 25 de novembre, amb casetes pertot arreu del país i abundant propaganda de la més cara, de vàries tintes i paper del bò.

Cal deixar clar que aquesta gent són la mateixa merda que els partits ultranacionalistes i populistes que s'han escampat per tota Europa i que amenacen la democràcia aprofitant-se que són els únics sense responsabilitats polítiques. La mateixa porqueria que Plataforma per Catalunya i altres partits ultres que, amb millor o pitjor fortuna, es vesteixen amb pell de bè. Neofalangistes fins el moll de l'òs, demagogs, ultranacionalistes i populistes. Hem de deixar de tractar-los com si formessin part del joc democràtic i començar a tendir un cordó sanitari que els reclogui al lloc que pertànyen, al de l'escòria anti-democràtica. El seu públic es mantindrà mentre la TELEBASURA predomini al panorama televisiu català, mentre permetem que a casa nostra se segueixi aborregant a tanta gent amb una oferta fastigosa que crema tota possibilitat de raonar, de construir quelcom més que la frase "tinc gana" i articular quelcom més profund que l'exclamació "coño".

Amb aquesta gent, ni contemplacions ni miraments. Són escòria per a qualsevol democràcia i com a tal escòria han de ser tractats. Amb una pinça al nas i un cordó sanitari.

Us recordeu?
fins 2014, 03/04/2013 a les 19:38
+22
-0
Rebélate.
El nen en pilotes.
costitució anacrónica
kim, 03/04/2013 a les 20:09
+11
-0
Encara en més raó per a canviar-la.
Fatxes
Lo Palleter, 03/04/2013 a les 20:14
+16
-0
Vaja... i jo que em pensava que defensaven la monarquia perquè són uns fatxes i ara resulta que ho fan perquè ho diu la constitució! És pot ser més borinot? Segur que si... demà la diran més grosa! //*//
....
Anònim, 03/04/2013 a les 21:04
+24
-0
A quina constitució?
La que diu que tenim dret a una vivenda digna i un treball remunerat?
La fi del món de C's
TS, 03/04/2013 a les 22:03
+4
-0
Això és la fi de C's. Es desfà tot el seu món. Quina HIPOCRESIA la vostra. A vosaltres us agrADA TOT EL QUE SIGNIFIQUIE TALLAR LES ALES DE Catalunya. No us interessa res més. Sereu més carques o més progres segons us convingui, però la base és fotre Catalunya.
Que poca imaginació
Anònim, 03/04/2013 a les 22:10
+5
-0
P A L L A S S O !!!!
Yo soy rebelde...
Paula , 03/04/2013 a les 22:26
+3
-0
Yo soy constitucionalista porque el mundo me ha hecho así, porque nadie me ha tratado con amor...
Rebélate, Rivera, Rebélate, lalala...
No m'estranya, que perdem sempre
Jordi M, 03/04/2013 a les 22:30
+0
-2
Cordó sanitari? Guanyar-los alguna vegada algun debat o algun cara a cara, hòstia puta. Això és el que hauríem de fer. I poc que els en guanyarem mai cap si d'entrada cometem l'estupidesa de dir-los a aquests escindits del PSC, 'neofalangistes' o, pitjor encara, 'fatxes'. Ciutadans no diu res que no ho hagués dit durant més de vint anys el PSC. I amb això no estic dient que el PSC fos exactament com Ciutadans. Només dic que Ciutadans era al PSC.
I QUI CREIA QUE CIUDADANOS
Anònim, 03/04/2013 a les 22:36
+5
-0
Eren falangistes? La Falange mai va ser ni ha estat monàrquica. Tot i que tenien i tenen el seu jefe.
Canvis
Anònim, 03/04/2013 a les 23:04
+0
-0
Modifiquem la constitució i posem que a partir d´ara els ases volen, que els trens serán puntuals i que part d´america tornará a anexionarse a les expañes.Oi que no pot ser, doncs igual la merdeta que tenim ara i que només diu mentires.
aixo, aixo
Anònim, 03/04/2013 a les 23:11
+4
-1
defensa a l'avi "CEBOLLETA", fes gestions per a reobrir l'hotel Riviera i el convides de la teva butxaca, te enteras ppro que te pusistes por tu cuenta.

C'S & UPYD = SUBMARINOS DEL PP
feixisme
anduvi, 03/04/2013 a les 23:16
+5
-2
Realment els discursos populistes em fan por...
El nazisme, el franquisme, comunisme... tots ells amb assassinats atroços i violacions dels drets humans... també eren legals... es sustentaven en lleis...
viva c'ss
Kropotkin, 03/04/2013 a les 23:21
+0
-7
Des de C's defendemos la monarquía porqué lo dice la constitución...vale, son todos unos chorizos, pero al menos están a favor de la unidad de España y en contra de hacer referéndums.....nos importan las personas, nos importas tu...juas, juas
Als catalans el sistema no ens agrada perque no reconeix que som una nació de llengua comú catalana sense necessitat de declarar-la obligatoria.
Anònim, 04/04/2013 a les 01:19
+3
-0
Els catalans volem optar per la via de separació d'Espanya I així evitarem la feixuga feina d'haver de convencer a tots els castellans, aragonesos, andalusos i altres regions espanyoles, que no nacionalitats, de que aquest sistema que no volen canviar de cap manera está molt antiquat i a més no és gaire democratic.
És que no tenen criteri?
Anònim, 04/04/2013 a les 09:18
+9
-0
Tot el que diu la Constitució és sagrat... No era ell qui deia que calia reformar Espanya de dalt a baix?
...
Anònim, 04/04/2013 a les 12:31
+5
-0
La Constitució també diu que tothom té dret a un habitatge digne, i no us veig al costat de la PAH.
Ni llegeixen ni pensen!
Alexandre Pineda, 04/04/2013 a les 13:18
+4
-0
"Ciudadanos" mesquinets, ni llegeixen ni pensen. Nebrijins tots: Cerqueu als vostres altars: la constitució i analitzeu (en sabreu?) els articles: 47è i el 56è, són la vergonya i l'obscenitat personificada en contra del poble, de la justícia, de la igualtat, no deixareu de ser uns repartidors dels postulats franquistes. Apa siau!
Burro
Anònim, 04/04/2013 a les 14:58
+9
-0
I si un dia el Rei li demana que li llepi el penis, el senyor Rivera li lleparà també perque la Constitució diu que és el cap d'Estat?
Quin personatge.
Constitució
Anònim, 04/04/2013 a les 16:04
+4
-0
Així suposo que deu estar en contra de pertànyer a la UE, a l'OTAN o a l'euro o a tenir un exèrcit professional, oi? No, ho dic perquè tot això tampoc no és dins la seva constitució.
Ja no sap que més dir per sortir a la foto
Anònim, 04/04/2013 a les 16:34
+5
-0
Es pot ser més curt i inútil? Sort que ben aviat marxarà a un altre país quan en aquesta terra la seva constitució no serveixi per res més que eixugar-se ...
Pis
Anònim, 04/04/2013 a les 16:37
+0
-1
I si un dia Carod us compra el pis en negre ho fariau per Catalunya?
fe, esperança i caritat
Ivan el terrible, 04/04/2013 a les 18:57
+3
-0
És colpidora la fe constitucionalista de Ciutadans. Només espero que abracin també la fe en el dret democràtic a l'autodeterminació de Catalunya... Un moment!. Constitució espanyola i democràcia, son compatibles segons Ciutadans?. Algú ho sap?.
Almenys reconèixer l’instint bàsic de Cs per saber quins són els poders fàctics…
JVC ( Constitucional com el que més), 05/04/2013 a les 18:24
+0
-0
El genocidi cultural és un tipus de extermini que consisteix a l'eliminació, substitució o inutilització de la cultura d'un grup humà sense necessitat d'eliminar físicament els indígenes que practiquen aquesta cultura. És un procés subtil d'agressió en el qual s'imposa la nova cultura aliena dels agents agressors, en anar eliminant, substituint o desnonant els lligams socials que permetien les manifestacions culturals que el grup mantenia inicialment. De forma tal que la llengua originària, l'art, les tradicions de tota mena, la literatura oral o escrita, les conviccions religioses i morals, les institucions polítiques pròpies i altri són extingides o absorbides dins de la nova cultura aliena. Aquest procés du implícit la substitució d'una identitat cultural per una altra, però el fet que a la majoria dels casos no comporti una agressió física, fa que sovint no sigui percebuda com a tal pels membres de la cultura agredida.
C's coincideix amb l'opeació Roca-Reformista!
Anònim, 06/04/2013 a les 14:21
+0
-0
No a la Monarquia Española-Godó! Visca la República Catalana!!!!
!AY AY!
indignada, 06/04/2013 a les 18:45
+0
-0
Sr. rivera....no l´entenc .... amb aquestes declaracions, molts dels seus seguidors están gelats... ¿ vosté no está cansat de pagar a una colla de... que a més ens foten els calés ?. siguem tots plegats realistes que així no es pot continuar. Jo com més passa el temps , més clar tinc que no vui la monarquia
VISCA CATALUNYA !!!!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
El 1933 Barcelona va annexionar-se terrenys de l'Hospitalet a l'extrem de la Diagonal | Marina Bou
Entre els anys vint i trenta del segle XX el municipi va perdre el 44% del seu territori en benefici de Barcelona | La Marina i l'àrea de Finestrelles pertanyen actualment a la capital catalana | L'annexió incloïa els terrenys on actualment hi ha el parc i el roserar de Cervantes
Fotografia de família de l'acte de Junts pel Sí d'aquest dissabte a Valls | J.V.
El Centre Cultural Municipal de Valls s'ha omplert de gom a gom en l'acte de precampanya de Junts pel Sí | El president de la Generalitat remarca que "el repte que tenim davant és el més important que hem tingut mai com a poble"
Luís Suárez en l'inici de la segona part | FCB
Els blaugranes aconsegueixen batre l'equip de Javi Gracia en un partit marcat per la polèmica arbitral

Carregant les notícies...
Mas i Romeva en l'acte de Junts pel Sí. | Begoña Fuentes
El cap de llista de Junts pel Sí dóna arguments als independentistes per respondre les principals preguntes que els poden formular aquests dies
Mas reclama "un mandat democràtic clar" per "exercir el dret a decidir a fons"
Artur Mas, Raül Romeva i Oriol Junqueras, aquest divendres en l'acte de Junts pel Sí al passeig Lluís Companys | Marina Bou/Nació Digital
Mas, Romeva i Forcadell branden l'espantall del PP per mobilitzar l'independentisme de cara al 27-S | "Ens van dir 'antes se romperá Cataluña que España', doncs la nostra resposta és Junts pel Sí", proclama Mas en un míting multitudinari d'inici de la precampanya, amb 40.000 assistents | Cap menció a la Fundació CatDem
Presentació de Junts pel Sí a Puigcerdà | Junts pel Sí
Unes 600 persones assisteixen a la presentació de la candidatura de Junts Pel Sí a Puigcerdà | Lluís Llach remarca l'"excepcionalitat" del 27-S
Lluís Rabell, a la plaça Major de Vic | Albert Alemany
El candidat de Catalunya Sí que es Pot, des de la plaça Major de Vic, assegura que el programa de govern "no oposarà l'àmbit metropolità de la Catalunya interior" | Recorda els vincles entre CDC i el PP per rebatre que una derrota del sobiranisme podria fer tornar "l'Espanya d'Aznar"
Josep Maria Forné assegura que la seva nova responsabilitat fa "recomanable" deixar el càrrec
Els protagonistes són Lloll Bertran, Mercè Martínez, Màrius Serra i Peyu
El cartell es repartirà per tot el territori i inclou una crida a inscriure's. | ANC
L'eslògan apareix amb l'avinguda tenyida de colors i amb un punter al principi
El cap de llista d'Unió creu que representaria "fugir del paper institucional"
Neus Munté, vicepresidenta del Govern, evita dir si Artur Mas participarà a la Via Lliure, però assegura que el Govern estarà "ben representat"
Un dels blocs construits als anys seixanta i representatiu de l'urbanisme franquista, al carrer Torrent de Parera | Marina Bou
Durant dècades, el centre penitenciari de Trinitat Vella ha estat el principal referent d'aquest barri de la Barcelona oblidada | Cinquè reportatge sobre la Meridiana, un històric lloc de pas que acollirà la Via Lliure
La construcció d'un avió casolà vol animar les inscripcions a la Meridiana