Milián Mestre reclama a Mas un «servei d'inteŀligència»

L'exdirigent del PPC insta a "generar contrainformació"

| 22/09/2012 a les 10:08h
Arxivat a: Política, Manuel milián mestre, pp, ciu, independència, milián, mestre, reclama, mas, «servei, inteŀligència», Independència
Aquesta notícia es va publicar originalment el 22/09/2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'exdirigent i un dels fundadors del PP a Catalunya, Manuel Milián Mestre, està convençut que entre Catalunya i Espanya existeix una "guerra oberta de propaganda". Un conflicte que, per Milián Mestre, aquests darrers dies s'ha acarnissat pel "procés català" iniciat pel president de la Generalitat, Artur Mas, arran de la manifestació de la Diada i reblat pel cop de porta del president espanyol, Mariano Rajoy, a la proposta del pacte fiscal.

"Fins i tot, les  tertúlies de televisió espanyola són indignants", insistia l'exdirigent popular aquest matí a la tertúlia de Catalunya Ràdio. Davant d'aquesta situació, Manuel Milián ha instat al president Mas a articular un "servei de contrainformació i d'inteŀligència" per contenir la informació que Espanya emet a l'exterior.

 

(Mostra el teu compromís amb el model de periodisme independent, honest i de país de NacióDigital, i fes-te membre de SocNació per una petita aportació mensual. Fes clic aquí per conèixer tots els avantatges i beneficis. Apunta’t a la comunitat de NacióDigital, perquè la informació de qualitat té un valor.)

També us pot interessar

 

COMENTARIS

Bé, amb quin pressupost?
Anònim, 22/09/2012 a les 10:19
+7
-13
.
té tota la raó
Anònim RCR , 22/09/2012 a les 10:40
Interessant
+60
-3
Bona aportació Sr. Milián
No delatis el bellotari, recony!
Jordi M, 22/09/2012 a les 11:07
+38
-1
Ssssh!, calla i no esvalotis l'aviram, Mestre, que serveis d'intel·ligència ja fa temps que en tenim. I funcionen la mar de bé: han aconseguit infiltrar agents en posicions clau de l'administració espanyola. Per qui creus tu que treballa el Monago? El problema és que Espanya fa el mateix aquí: qui et penses tu que li paga la nòmina al que va cremar una bandera europea al Fossar el dia onze?
...
Anònim, 22/09/2012 a les 11:08
+41
-1
El col·lectiu Emma és gratis. Aquests temps que venen necessitaran molta ajuda. Qualsevol patriota amb idiomes pot ajudar.
Empresari : estirat
Anònim, 22/09/2012 a les 11:14
+20
-1
Això de "bona aportació" que ho dius per haver suggerit la creació d'uns serveis d'intel·ligència catalans, o per haver fundat el PP ?. Bé, conyes apart, i responent al anònim 10.19, això dels calers es una cosa que no es van preguntar pas els jueus desprès de tornar al seu Israel del cor. Potser es la gran diferencia entre ells i nosaltres, allà, tots els grans empresaris, i mira que en tenen, posen a la caixa B de l'estat tant com poden, i tingues en conte, que alguns d'ells, no pas pocs, ni tan sols i viuen allà. Ara que encetem la creació d'un nou estat, el nostre, hauria d'haver un munt de grans homes, fressant per que els deixin posar diners a la caixa de sota el matalàs.
Tota la raó
Reusenc, 22/09/2012 a les 11:24
+49
-0
El Sr. Milian Mestre, té tota la raó. Una de les estructures d'Eatat és un servie de contrainformació i també el d'informació. Siguem valents i avancem.
De franc
Avalon, 22/09/2012 a les 11:30
+34
-0
Més d'un detectiu privat us faria la feina de franc, President.
persistirem
davids, 22/09/2012 a les 13:02
+14
-5
cyu ens trairà,es vendrà per quatre duros,hem de fer l'unió del independentisme SI-ERC-CUP-REAGRUPAMENT,només per les eleccions,desprès cada un pel seu costat
INDEPENDENCIA
guitart, 22/09/2012 a les 13:52
+9
-4
Podriem agafar com a servei d`inteligencia els BLACWATER es veu que treballen be i no s`acullonan com molts politicots d`aqui.
ex pepero
Anònim, 22/09/2012 a les 13:55
+31
-0
Al Sr.Milián dona gust sentirlo en les tertulias d´tv sap molt be d´que parla.
Els serveis secrets s'organitzen en secret, llest.
Anònim, 22/09/2012 a les 15:09
+7
-9
Si vols un servei d'intel·ligència, la última cosa que vols és que la idea surti reflectida als mitjans de comunicació.

És com si jo fos alt càrrec d'una organització en defensa dels animals i em dediqués a caçar elefants.

Molt poc intel·ligent, senyor Milián Mestre
d'acord
Anònim, 22/09/2012 a les 15:09
+22
-0
Sí senyor, un servei de contraintel·ligència ja fa temps que l'hauríem de tenir. I si no ja estem corrent per crear-lo, perquè el que vindrà a partir d'ara necessitarà de gent molt capacitada i professional per contrarestar-ho. No caiguem en la trampa de pensar que els serveis secrets espanyols són uns passerells. Uns serveis que porten anys lluitant i infiltrant agents dins d'una de les organitzacions més opaques com pot ser ETA són qualsevol cosa menys idiotes. Tinguem clar que ens les fem amb professionals molt ben entrenats.
Quines coses fa cobrar de TV3
Stradivarius, 22/09/2012 a les 15:58
+4
-22
Aquest pesat comentarista, "in illo tempore", com a jove periodista, va ser un dels gran apòstols del Messies que havia de salvar Espanya: Manolo Fraga Iribarne. Quan anava amb elàstic amb la bandera d'Espanya i s'arromangava les mànigues de la camisa per anar a hòsties contra els que ofenguessin la pàtria i els seus drets eterns i imprescriptibles.
Potser va per aquí i no ho sap...
Gent seriosa, 22/09/2012 a les 18:41
+4
-0
totalment d'acord
Anònim, 22/09/2012 a les 21:33
+6
-0
i punt.
Totalment d'acord...
Anònim Barcelona, 23/09/2012 a les 12:14
+2
-0
Totalment d'acord...No podem anar amb bolquers: ens cal un equip d'analistes que juguin al nostre favor... I no només pels temes propagandístics: també per d'altres...
convençer
Anònim, 24/09/2012 a les 12:27
+0
-0
primer explicar i conveçer a tant i tants catalans, emigrants vells i joves de lo que conve a Catalunya.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Totes les notícies de NacióDigital relacionades amb el procés d'independència i l'aplicació del 155
 19:36 
 19:21 Guardiola, sobre el 155: «És un dia molt trist per a la democràcia». L'entrenador del Manchester City critica la decisió del govern espanyol i demana que no hi hagi "violència": "L'únic que volíem fer era votar"
 19:04 Col·lectius d'advocats recullen firmes per denunciar que s'ha empresonat Cuixart i Sànchez fent un "ús ideològic del dret". 
 19:04 Parlon, Ballart i Mayoral demanen al PSC que es demarqui del PSOE pel 155. Els alcaldes socialistes s'oposen de manera "radical" a la decisió de Madrid i insten el Govern a no fer cap acció unilateral que agreugi les dificultats d'entesa.
 18:51 VÍDEO Les llàgrimes de Xavier Domènech a la manifestació per la llibertat de Cuixart i Sànchez. El líder d'En Comú Podem s'emociona al final de la manifestació.
 18:50 ACTUALITZACIÓ «Som milions, som les nostres institucions»: clam massiu per la llibertat i contra el 155. Unes 450.000 persones, segons la Guàrdia Urbana, planten cara a la repressió de l'Estat i exigeixen l'alliberament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. 
 18:43 Ada Colau reclama al líder del PSOE, Pedro Sánchez, que no doni suport a l'aplicació de l'article 155 i que junts facin "un front comú" en defensa dels drets i les llibertats.
 18:36 Unes 450.000 persones participen a la manifestació per demanar la llibertat de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, segons la Guàrdia Urbana de Barcelona.
 
 18:35 Ada Colau redobla la pressió sobre els socialistes, ja que veu "incomprensible" el seu suport a l'article 155.
 18:33 
 18:33 VÍDEOS «Què volen aquesta gent»: el record més emocionant per a Sànchez i Cuixart. Maria del Mar Bonet emociona la manifestació amb "Què volen aquesta gent".
 18:29 Acaba l'acte per demanar l'alliberament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart amb Els Segadors.
 
 18:29 El coordinador general de Catalunya en Comú, Xavier Domènech, s'emociona amb la cançó de Què volen aquesta gent?.
 18:25 La cantant Maria del Mar Bonet interpreta la cançó Què volen aquesta gent?.
 18:22 
 18:19 Les entitats sobiranistes anuncien que es continuaran mobilitzant al carrer.
 18:14 Xiulada monumental quan es pronuncia el nom del president del govern espanyol, Mariano Rajoy, en la lectura del manifest.
 18:13 
 18:10 Acaben els parlaments dels portaveus de l'ANC i Òmnium. Comença la lectura del manifest.
 18:10 Agustí Alcoberro: "Aquesta escala repressiva de l'estat espanyol ha fet un nou pas aplicant la versió inventada del 155. Es volen carregar el sistema d'autogovern i liquidar Catalunya com a nació. Això no passarà. Ho impedirem".
 18:08 Agustí Alcoberro: "Volen escapçar les entitats i atemorir tota la gent que lluita per la República catalana. No aconseguiran escapçar el nostre moviment".
 18:07 
 18:03 El vicepresident de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Agustí Alcoberro, defensa que "a la presó hi ha dos homes plens de raó". Alcoberro afegeix: "Són presos polítics".
 18:03 El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, parla per telèfon al mig de la manifestació.
 18:00 Marcel Mauri: "No passaran". Els manifestants reprodueixen el crit del portaveu d'Òmnium.
 18:00 
 17:59 Marcel Mauri: "Amb repressió i violència no podreu aconseguir res. Som un poble de pau. Ja n'hi ha prou".
 17:58 "Tres partits que a les últimes eleccions varen sumar zero senadors a Catalunya proposaran al Senat destituir el govern votat pels catalans", destaca Albert Royo, secretari general del Diplocat.
 17:59 Marcel Mauri: "Les institucions d'aquest país som nosaltres. Ningú ens ho pot prendre".
 17:58 
 17:57 Marcel Mauri: "No estem sols". Milers de ciutadans repeteixen el crit del portaveu d'Òmnium.
 17:56 El portaveu d'Òmnium, Marcel Mauri, afirma: "Sànchez i Cuixart són dos presos polítics a qui no perdonen haver defensat la independència des del carrer".
 17:56 El Grup Barnils "condemna rotundament" la intervenció dels mitjans públics.
 17:55 Comença la lectura del manifest de la manifestació per demanar l'alliberament de Sànchez i Cuixart.
 17:53 A l'escenari es llegeixen escrits enviats per Sànchez i Cuixart des de la presó. "Estem bé, estem forts. No afluixeu, a favor del diàleg i la independència", ha escrit Sànchez.
 
 17:49 
 17:42 
 17:36 
 17:36 Les entitats de la Taula per la Democràcia despleguen una pancarta a l'escenari amb el lema "Llibertat Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. En defensa dels drets i les llibertats".
 17:34 
 17:29 
 17:27 García Albiol celebra l'aplicació de l'article 155. "És la millor garantia per tornar a trobar la normalitat en l'autogovern de Catalunya", assegura el líder popular.
 17:23 
 17:22 
 17:22 
 17:16 
 17:10 
 17:08 Puigdemont “clarificarà els tempos” del procés en la declaració institucional prevista per aquest vespre a les 21.00, segons ha pogut saber NacióDigital.
 17:07 
 17:02 Anonymous bombardeja webs de l'Estat durant 24 hores en defensa de Catalunya. Els hacktivistes expliquen a NacióDigital l'estratègia de la campanya #opCatalunya. Les pàgines de la Guàrdia Civil, el Tribunal Constitucional, la del PP, la de la Fundació Francisco Franco i la de Banca March han estan tombades durant hores.
Entrades anteriors »
El passeig de Gràcia ple per denunciar el 155 | Adrià Costa
01/01/1970
Unes 450.000 persones, segons la Guàrdia Urbana, planten cara a la repressió de l'Estat i exigeixen l'alliberament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart | Carles Puigdemont i el Govern en ple han encapçalat la massiva marxa al passeig de Gràcia
Joan Serra Carné
01/01/1970
L'entrenador del Manchester City critica la decisió del govern espanyol i demana que no hi hagi "violència": "L'únic que volíem fer era votar"
La junta de portaveus, en una reunió recent al Parlament. | ACN
Roger Tugas | 5 comentaris
01/01/1970
JxSí i la CUP registren un text on s'exigeix aturar també el procés contra Trapero i "que s'aturi la repressió i la vulneració de drets i llibertats fonamentals que estan portant a terme les institucions de l'estat espanyol"
Un dels balls de la Fira de la Transhumància, a Santa Margarida i els Monjos. | Aj.Santa Margarida i els Monjos
Esteve Plantada
01/01/1970
NacióDigital recomana la Fira de la Transhumància, el Festival Protesta, la Festa del Modernisme de la Colònia Güell, el Filmets de Badalona, i l'UtopiaMarkets Il·lustració
El programa «Filiprim» | TV3
Toni Vall | 2 comentaris
01/01/1970
«Pel que pugui ser, com que m'acompanya una bona memòria televisiva, em ve de gust fer-li un homenatge a aquella que coneixem com La Nostra»
El catedràtic de dret constitucional, Xavier Arbós, en una imatge d'arxiu | ACN
Pep Martí | 18 comentaris
01/01/1970
El catedràtic de Dret Constitucional de la UB respon als interrogants que genera una mesura que "pot incrementar la tensió i no hi ha cap garantia que les seves instruccions es compleixin"