Milián Mestre reclama a Mas un «servei d'inteŀligència»

L'exdirigent del PPC insta a "generar contrainformació"

| Actualitzat el 22/09/2012 a les 10:08h
Arxivat a: Política, Manuel milián mestre, pp, ciu, independència, milián, mestre, reclama, mas, «servei, inteŀligència», Independència
L'exdirigent i un dels fundadors del PP a Catalunya, Manuel Milián Mestre, està convençut que entre Catalunya i Espanya existeix una "guerra oberta de propaganda". Un conflicte que, per Milián Mestre, aquests darrers dies s'ha acarnissat pel "procés català" iniciat pel president de la Generalitat, Artur Mas, arran de la manifestació de la Diada i reblat pel cop de porta del president espanyol, Mariano Rajoy, a la proposta del pacte fiscal.

"Fins i tot, les  tertúlies de televisió espanyola són indignants", insistia l'exdirigent popular aquest matí a la tertúlia de Catalunya Ràdio. Davant d'aquesta situació, Manuel Milián ha instat al president Mas a articular un "servei de contrainformació i d'inteŀligència" per contenir la informació que Espanya emet a l'exterior.

També us pot interessar

Natalia Tena, actriu de Joc de Trons i cantant de Molotov Jukebox, una artista plena d'energia i de creativitat | Albert Alemany
Guanyadora del Gaudí per "10.000 km" i rostre televisiu d'Osha a la cèlebre sèrie fantàstica inspirada en els llibres de George R.R. Martin, aquest dissabte toca amb el seu grup, Molotov Jukebox, a l'Acústica de Figueres
Jorge Moragas saludant Jorge Fernández Díaz | PPC
El ministre de l'Interior hauria estat desplaçat pel cap de gabinet de Mariano Rajoy | La compareixença de Mas al Parlament va avançar els escorcolls a la CatDem

COMENTARIS

Bé, amb quin pressupost?
Anònim, 22/09/2012 a les 10:19
+7
-13
.
té tota la raó
Anònim RCR , 22/09/2012 a les 10:40
Interessant
+60
-3
Bona aportació Sr. Milián
No delatis el bellotari, recony!
Jordi M, 22/09/2012 a les 11:07
+38
-1
Ssssh!, calla i no esvalotis l'aviram, Mestre, que serveis d'intel·ligència ja fa temps que en tenim. I funcionen la mar de bé: han aconseguit infiltrar agents en posicions clau de l'administració espanyola. Per qui creus tu que treballa el Monago? El problema és que Espanya fa el mateix aquí: qui et penses tu que li paga la nòmina al que va cremar una bandera europea al Fossar el dia onze?
...
Anònim, 22/09/2012 a les 11:08
+41
-1
El col·lectiu Emma és gratis. Aquests temps que venen necessitaran molta ajuda. Qualsevol patriota amb idiomes pot ajudar.
Empresari : estirat
Anònim, 22/09/2012 a les 11:14
+20
-1
Això de "bona aportació" que ho dius per haver suggerit la creació d'uns serveis d'intel·ligència catalans, o per haver fundat el PP ?. Bé, conyes apart, i responent al anònim 10.19, això dels calers es una cosa que no es van preguntar pas els jueus desprès de tornar al seu Israel del cor. Potser es la gran diferencia entre ells i nosaltres, allà, tots els grans empresaris, i mira que en tenen, posen a la caixa B de l'estat tant com poden, i tingues en conte, que alguns d'ells, no pas pocs, ni tan sols i viuen allà. Ara que encetem la creació d'un nou estat, el nostre, hauria d'haver un munt de grans homes, fressant per que els deixin posar diners a la caixa de sota el matalàs.
Tota la raó
Reusenc, 22/09/2012 a les 11:24
+49
-0
El Sr. Milian Mestre, té tota la raó. Una de les estructures d'Eatat és un servie de contrainformació i també el d'informació. Siguem valents i avancem.
De franc
Avalon, 22/09/2012 a les 11:30
+34
-0
Més d'un detectiu privat us faria la feina de franc, President.
persistirem
davids, 22/09/2012 a les 13:02
+14
-5
cyu ens trairà,es vendrà per quatre duros,hem de fer l'unió del independentisme SI-ERC-CUP-REAGRUPAMENT,només per les eleccions,desprès cada un pel seu costat
INDEPENDENCIA
guitart, 22/09/2012 a les 13:52
+9
-4
Podriem agafar com a servei d`inteligencia els BLACWATER es veu que treballen be i no s`acullonan com molts politicots d`aqui.
ex pepero
Anònim, 22/09/2012 a les 13:55
+31
-0
Al Sr.Milián dona gust sentirlo en les tertulias d´tv sap molt be d´que parla.
Els serveis secrets s'organitzen en secret, llest.
Anònim, 22/09/2012 a les 15:09
+7
-9
Si vols un servei d'intel·ligència, la última cosa que vols és que la idea surti reflectida als mitjans de comunicació.

És com si jo fos alt càrrec d'una organització en defensa dels animals i em dediqués a caçar elefants.

Molt poc intel·ligent, senyor Milián Mestre
d'acord
Anònim, 22/09/2012 a les 15:09
+22
-0
Sí senyor, un servei de contraintel·ligència ja fa temps que l'hauríem de tenir. I si no ja estem corrent per crear-lo, perquè el que vindrà a partir d'ara necessitarà de gent molt capacitada i professional per contrarestar-ho. No caiguem en la trampa de pensar que els serveis secrets espanyols són uns passerells. Uns serveis que porten anys lluitant i infiltrant agents dins d'una de les organitzacions més opaques com pot ser ETA són qualsevol cosa menys idiotes. Tinguem clar que ens les fem amb professionals molt ben entrenats.
Quines coses fa cobrar de TV3
Stradivarius, 22/09/2012 a les 15:58
+4
-22
Aquest pesat comentarista, "in illo tempore", com a jove periodista, va ser un dels gran apòstols del Messies que havia de salvar Espanya: Manolo Fraga Iribarne. Quan anava amb elàstic amb la bandera d'Espanya i s'arromangava les mànigues de la camisa per anar a hòsties contra els que ofenguessin la pàtria i els seus drets eterns i imprescriptibles.
Potser va per aquí i no ho sap...
Gent seriosa, 22/09/2012 a les 18:41
+4
-0
totalment d'acord
Anònim, 22/09/2012 a les 21:33
+6
-0
i punt.
Totalment d'acord...
Anònim Barcelona, 23/09/2012 a les 12:14
+2
-0
Totalment d'acord...No podem anar amb bolquers: ens cal un equip d'analistes que juguin al nostre favor... I no només pels temes propagandístics: també per d'altres...
convençer
Anònim, 24/09/2012 a les 12:27
+0
-0
primer explicar i conveçer a tant i tants catalans, emigrants vells i joves de lo que conve a Catalunya.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Mariano Rajoy i Angela Merkel | Europa Press/Reuters
El secretari general de Diplocat explica la preocupació que hi ha a Berlín davant el bloqueig a Catalunya | La cancellera li devia "un gest" al govern espanyol després de la derrota del ministre Luis de Guindos a l'Eurogrup
El consistori destinarà 200.000 euros per enfortir la primera acollida
L'exministra assegura, en una entrevista a Onda Cero, que "s'inocula odi a Espanya" i considera el un gran error del PSC l'aliança amb ERC pel tripartit

Carregant les notícies...
Gràfic interactiu llistes Lleida 27-S | Andreu Oliveras
GRÀFIC INTERACTIU Tots els candidats de les deu llistes presentades a les comarques lleidatanes
L'exministra assegura, en una entrevista a Onda Cero, que "s'inocula odi a Espanya" i considera el un gran error del PSC l'aliança amb ERC pel tripartit
La ruta de Junts pel Sí ha recorregut 1.200 quilòmetres i 13 municipis
Guanyem Catalunya a Barcelona, Escons en Blanc a Girona i Pirates a Lleida, fora de les eleccions
En total hi ha 40 candidatures, 24 menys que el 2012, quan se'n van presentar 64
Joaquim Gay de Montellà, a la seu de Foment, en una imatge d'arxiu. | B.F.
Insta el futur president català a "governar per a tots els ciutadans des de la legalitat, en un entorn de seguretat jurídica" i reclamant inversions a Madrid | Reclama que les polítiques públiques "dels propers mesos" siguin "prudents"
Dolors Sabater recorda que no es posicionarà per cap de les formacions polítiques que es presenten a les eleccions del 27-S
Jordi Ballesteros i Sílvia Soler han presentat els actes del Trencant Setges 2015 | JP/ND
El president d'Òmnium Cultural del Barcelonès Nord insta el candidat del PP a no convertir els badalonins en "còmplices del seu discurs polític"
La festa es tancarà amb un concert del grup Pepet i Marieta
L'alcaldessa de Barcelona assegura que és "una referència explícita a les eleccions del 27-S" | El ple extraordinari per votar l'adhesió a l'AMI es farà el 7 de setembre
La torre Agbar, símbol de la plaça de les Glòries | Marina Bou
La plaça de les Glòries ha estat un exemple del desgavell urbanístic | El projecte de Cerdà, que somiava fer de l'indret un dels eixos centrals de la ciutat, fou vilment menystingut | Mercè Tatjer: "Les Glòries ja comencen a ser una plaça" | Sisè reportatge sobre la Meridiana, un històric lloc de pas que acollirà la Via Lliure
L'ANC demana a la gent continuï apuntant-se per garantir l'"èxit logístic i polític" de la mobilització