Els sindicats avisen que seguiran delatant els #novullpagar

Delegats de CCOO i UGT fan una crida de suport a la campanya però demanen "respecte pels treballadors. "Apuntarem les matrícules perquè ho mana el protocol", asseguren

| 16/05/2012 a les 15:30h
Arxivat a: Política, anc, ugt, ccoo, #novullpagar
Aquesta notícia es va publicar originalment el 16/05/2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Representants de #novullpagar,ANC i CCOO i UGT aquest migdia a la seu del Ciemen. Foto: Q.S./Nació Digital

Dues cares d'una mateixa moneda. Per un costat, una crida unitària  de la moviment obrer de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC),  representants de la campanya #novullpagar i representants del   comitè d’empresa dels treballadors d’autopistes, UGT i CCOO,  per tal de "defensar la legitimitat  de la campanya". I d'una altra, i comprometre’s a rebaixar  tensions enviant un missatge tranquil·litzador a treballadors  i usuaris", malgrat que asseguren que continuaran apuntant les matrícules dels insubmissos de la barrera i avisant-los de la multa que poden rebre perquè així "ho mana el protocol" tot i que la legalitat de la sanció o la denúncia s'hagi posat en dubte fins i tot pel Col·legi d'Advocats de Barcelona. 

La crida s'ha presentat aquest migdia al CIEMEN, quan representants de les tres entitats han demanat serenitat als activistes de la campanya #novullpagar en les seves reivindicacions. D'aquesta manera els sindicats volen mostrar que "tot i entendre la campanya" demanen als protestants que "no toquin el clàxon" i "evitin tensions" entre els cobradors de peatges i els clients que es neguen a pagar. Així mateix, han recordat que tocar el clàxon en senyal de protesta en un peatge sí que és motiu de sanció.

 La compareixença conjunta que ha servit als sindicats, a l'auspici de l'Assemblea Nacional Catalana, per expiar en part culpes per emetre comunicats en què acusaven la protestat de "fregar la legalitat" i demanaven la "força pública". Tot i que els representants sindicals culpen a les "interpretacions periodístiques" considerar que els sindicats estaven en contra de la protesta, insisteixen a dir que compleixen amb un protocol marcat per l'empresa que, en cas de no complir-lo, poden ser acomiadats. De fet, reconeixen que els caps de torn de diferents peatges insisteixen en aquesta possibilitat així com en recomanar als treballadors que no caiguin en aldarulls o discussions.

 

 

(Mostra el teu compromís amb el model de periodisme independent, honest i de país de NacióDigital, i fes-te membre de SocNació per una petita aportació mensual. Fes clic aquí per conèixer tots els avantatges i beneficis. Apunta’t a la comunitat de NacióDigital, perquè la informació de qualitat té un valor.)

També us pot interessar

 

COMENTARIS

sindicats de l'argent
Anònim, 16/05/2012 a les 15:43
+15
-7
Allà d'on raja... defensen.
Sindicats grocs
Anònim, 16/05/2012 a les 15:47
+30
-8
El que haurien de fer els sindicats és denunciar el lladrocini de les concessionaries.
Ens hauríem d'alliberar d'aquests alliberats
Jordi M, 16/05/2012 a les 15:52
+23
-8
Molta xerrameca amb la paraula independència però sindicats sucursalistes. A banda d'impresentables, sucursalistes.
Rebaixar tensions?
Anònim, 16/05/2012 a les 15:53
+17
-12
Copm poden dir en nopm de la campanya aixo? Si algun treballadors agredeix, insulta i es posiciona clarament a favor dels interessos d'Abertis (fent de maporrero) encara hem de posar l'altra galta? I l'ANC com permet de fer el trsit paper de "mediador"? El seu paper creia era un altre, el de dinamitzar les lluites i protestes. Així encara afavoreix en aquests momentsw (a punt d'iniciar un nou novullpagar) els interessos lladres d'Abertis. On es la defensa dels interessos dels contribuents i ciutadans catalans? Quins collons.
Quan es patina cal dir-ho. I aqui heu patinat.

Els treballdors fan bé de posicionar-se reconeixent la legitimitat de la campanya, però a canvi de res, només faltaria, ells com a ciutadans també ho pateixen, com tots. Que es això o què vol dir per tal d' evitar tensions?. Pobrets! Per qui ens preneu? Les tensions dependran de vosaltres en part, no us fot!

UGT i CCOO-autopistes covards i mamporreros del vostre amo Abertis. No sou dignes. Treballadors: deixeu d'anotar matricules si sou solidaris i així bloquegem la capacitat de resposta de l'empresa. L'ANC si vol col·laborar en aquesta campanya a fer un salt endavant hauria d'exigir-los aquesta desobediència als treballadors!!!!!! per continuar sumant i augmentant el nivell i capacitat d'acció. Si no, no servirà a la llarga de gaire.
I la postura dels sindicats espanyols CCOO i UGT
Anònim, 16/05/2012 a les 15:56
+10
-7
Quina es la postura. ? Abertis-Caixa-Estat-Generalitat o els Catalans.
Sindicats
Anònim, 16/05/2012 a les 16:02
+22
-6
aneu en compte. No sou creïbles. Si esteu a favor....NO ANOTEU MATRICULES, que el mateix Col·legi d'Advocats admet dubtes sobre la seva legalitat, collons!!!!! i QUE A ABERTIS ELS DONIN PEL CUL. Si SOU SOLIDARIS podeu col·laborar així i l'estacada a Abertis seria rodona.

ANC: no aixoplugueu actituds confusionnaries per posar aigua al vi. Què feu pactant res amb els sindicats estatals antinacionals. Denuncieu als sindicats grocs, coi!!!! que es això de col·laborar amb aquesta colla que enacar ens demanen, ells, rebaixar tensions! Au aneu a cagar! I diumenge com em topi amb un malparit al peatge el denuncio. I obviament penso tocar el claxon, oi tant!
Test d'Auto-avaluació - Pregunta nº41b
Anònim, 16/05/2012 a les 16:06
+21
-9
Just després de la Independència, el "protocol" ha de ser:

A) Als Còmplices de l'Espoli Fiscal espanyol contra Catalunya caldrà inculpar-los, jutjar, condemnar i tancar a la Presó.
B ) Als Còmplices de l'Espoli Fiscal espanyol contra Catalunya caldrà perdonar-los.

Si la resposta és A, premeu Verd
Si la resposta és B, premeu Vermell
CNTista
Anònim, 16/05/2012 a les 16:08
+11
-13
Crida a la ciutadania de Catalunya: Oblideu-se dels sindicalisme groc i confieu, ara més que mai, en l'anarcosindicalisme de classe que sempre ha sigut el que posat l'empenta i la sang per sortir de situacions difícils, sense rebre cap tipus de subvencions!
l'autogestió i l'assamblearisme és la millor manera d'alliberar els pobles!!
Visca l'anarquia!
Vegem què diu la definició...
Anònim, 16/05/2012 a les 16:14
+8
-6
"LA CAIGUDA ANUNCIADA D'ABERTISCHWITZ : 20 de MAIG, #novullpagar20M
Tinent Tramuntana, 16/05/2012 a les 16:17
+18
-9
Es curios que surtin els sindicats a dir que reclamen "respecte als treballadors" quan son els treballadors els que insulten i vexen els conductors i passatgers que educadament expliquen que volen fer un #novullpagar!

Ho hem vist a Amposta, a Ulldecona, a Martorell, i surten a demanar respecte pels treballadors ?

S'han formulat denuncies per retencio il-legal i agressions verbals per part del personal d'ABERTIS en contra dels conductors i passatgers, alguna cosa que passa, no ?

La gent que treballa a Abertis, és concient que treballa a favor de l'espoli i el pillatge dels Catalans. No cal que surtin a la tele i se'ns pixin a la cara demanant actituts que no s'apliquen!

Senzillament ens prenen per imbècils, ens intimiden, ens volen multar il-legalment, tot atiant la por i vulnerant els més estrictes drets i llibertats dels Catalans.

Cal dir prou i convidem a una participacio massiva el 20 de Maig a totes les autopistes Catalanes a fer un #novullpagar, iniciant la caiguda en picat de les accions en borsa de les concessionaries espoliadores a Catalunya!

Visca la Llibertat de Circulacio
Morint les Barreres de la Segregacio
MORT A ABERTIS & Co i el seu personal NAZI-SS

||\*/|| INDEPENDENCIA PAÏSOS CATALANS ||\*/||
I per què
emprenyat, 16/05/2012 a les 16:33
+13
-9
no fem una campanya per denunciar als sindicats i treballadors provocadors? I que a més, tots ells, COL·LABOREN APUNTANT matricules els molt cabrons. I això hem d'entendre? Us heu begut l'enteniment? cap a on va la campanya? A un atzucac? Això caldria insistir i denunciar. I aconseguir que deixin d'apuntar matricules, sobretot! la resta, XERRAMECA!!!!! com algú ja ha dit, que no ens interessa.

LLADRES, CÒMPLICES i DELATORS!!!! COL·LABOREU AMB L'ESPOLI!!!!
Quico, t'has lluit.
Jordi Tomàs, 16/05/2012 a les 16:35
+5
-9
Quico, t'has lluït. Això no ho supera ni intereconomia.
Que m'ho expliquin
Anònim, 16/05/2012 a les 16:38
+13
-8
"Els sindicats avisen que seguiran delatant els #novullpagar"

I l'ANC els dóna cobertura?

Osti tu! I els de la campanya eren alli? recoi! No m'ho puc creure. Us heu fumat alguna cosa? Això no pot quedar així! hem de denunciar i anar a pels delators i col·laboradors dels treballadors de les concessionaries d'autopistes. I encara se'n pixen a la cara.

I insisteixo que fa l'ANC donant-los cobertura? demano explicacions o m'esborro.
ANC?
Observador, 16/05/2012 a les 16:54
+22
-6
De fet, l'ANC ja va patinar en donar suport a la vaga general del 29M quan els convocants es van "oblidar" de l'espoli fiscal. Compte amb els sindicats que formen part de l'entramat de l'estat. Quan ens decidim ells estaran a l'altra banda de la barricada, ja ho veureu.
Hem de ser robats.
Vicenç Ramoneda, 16/05/2012 a les 16:59
+28
-7
Els interessos dels sindicats no són els de Catalunya! Hem de ser robats, tant si com no!

No volem pagar, indefinidament.

respecte a tothom
Usuari, 16/05/2012 a les 17:13
+18
-6
Els treballadors haurien de respectar a tots els usuaris i disposar d'un llibre de reclamacions com en els restaurants.
Quines penques!
Xavier V, 16/05/2012 a les 17:27
+23
-7
El que hauria de fer aquesta gent sindicalera s denunciar els mafiosos que tenien a la junta de Bankia, cobrant 180000 euros l'any en nom de CCOO i UGT
Escanyols...
d´Argerich, 16/05/2012 a les 17:39
+13
-6
Xarnegos i Castelladres al servei d´escanya...i no cal donar-hi més voltes!
Es la pera
Anònim, 16/05/2012 a les 17:59
+7
-13
Es a dir, haurien de col laborar a desmantellar l'empresa que els paga el sou. Probablement després tots els que han fet el novullpagar farien una col lecta per pagar els sous dels despatxats.

El que hi ha aqui es molta gent que pensa que el que faci menys del 1 per cent de la població és el que és bo per Catalunya.

La resta no hem de dir res. Pues jo penso que abans de atacar a l'empresa que va invertir a risc a les nostres infrastuctures i les manté a un cost inferior que les publiques hauriem de mirar altres formes de robatori com la multitud de taxes e impostos que van a pagar al conjunt de funcionaris que no foten brot. El problema es que jo a aquests no puc escollir no pagar los.
Ho confonen tot
Anònim, 16/05/2012 a les 18:07
+11
-6
Als sindicats els hauria de caure la cara de vergonya.
¿Com volen que no sigui una infracció?
Anònim, 16/05/2012 a les 18:24
+8
-6
"la legalitat de la sanció o la denúncia s'hagi posat en dubte fins i tot pel Col·legi d'Advocats de Barcelona"

Tornem-m'hi.

Le diferències, fins i tot entre l'administració i els particulars, les dirimeixen els jutges i els tribunals, i prou.

Es prou cutre i xaró pensar que un individu, perquè va aprovar un temari de notaries que devia ser de 1975 ó 1977, és un gran erudit en tot.

Es va dir que "no podien", i ja els han iniciats els procediments sancionadors.

Ara, com a gran "estratègia jurídica", proposen mentir en comunicar el conductor del vehicle.

¡O, grans juristes!

treballadors de concessionàries: hostatges? còmplices?
Anònim, 16/05/2012 a les 18:35
+2
-5
Entre el color groc i el color vermell, sempre i ha un taronge... com els polítics que fan durar el merder, mentre raja el diner public.
Quicada
Anònim, 16/05/2012 a les 18:43
+11
-7
Un cop més, en Quico Sallés ens regala un titular que tergiversa i falsifica la realitat. Es FALS que, com diu falsament el titular, "els sindicats...delatin". Els sindicats no fan res en aquest cas. Són els treballadors dels peatges que prenen nota de les matrícules i els passen a l'empresa, tal com és la seva obligació. És Abertis qui denuncia. El treballadors estan obligats per un protocol que ha establert la companyia, en cas contrari podrien rebre sacions i fins i tot ser acomiadat. Quants dels que no vem pagar ho farien si poguessim perdre la feina? Quico, fes-t'ho mirar, el teu estil mentider sembla de "La Gaceta".
donde las dan las toman
internacional, 16/05/2012 a les 18:59
+6
-15
Clar, si no haguéssiu tingut una burguesia que ha utilitzat durant dos segles rajo d'obra barata de regions pobres Espanyoles, doncs ara no tendriais aquest problema. Resulta que la immensa majoria dels treballadors dels peatges, que són obrers que cobren el salari mínim, són " charnegos " com era d'esperar. Clar ara digues-li a un obrer " *charnego" que vénen 4 independentistes i no volen pagar, i damunt que aquestes explotat, exclòs i enguetado, et poden tirar del treball.
Si jo fos un d'ells i em ve com vaig veure l'altre dia, una ximple en un mini amb la *estelada, folrada, parlan que no paga perquè està explotada, colonitzada i espoliada, doncs logicament et fan venir ganes de mirar-la a la cara i cridar-la " FILLA DE PUTA"!!.
M'encanta veure el neonazis que sou els nacionalistes independentistes catalans, bé normal, sou un nacionalisme ric i de *extremaderecha, com la lliga nord o els bons holandesos. Igual de nacionalistes que vosaltres, demanant les mateixes reformes fiscals que vosaltres, i amb el mateix discurs que vosaltres. A dalt CATALUNYA. Roma lladre! El sud de europa és una càrrega per a Holanda! Espanya ens roba!
El mateix gos amb diferent collaret....... O EL PP clar.....

Al de les 18:43
Anònim, 16/05/2012 a les 19:11
+7
-8
Per tal com escrius sembla que sàpigues molt el que s'ha dit a la roda. O ets un dels sindicaleros? No sé si ND tergiversa molt el titular,...possiblement, però sí queda clar en la informació i com apareix en altres mitjans que els treballadors poseu l'excusa del protocol per apuntar les matricules. Si us sentiu solidaris amb el sentit i fi de la campanya, feu insubmissió!!!!. I l'excusa de les sancions i pressions són això: excuses. Doncs denuncieu-les! Cony, amb l'amo com li llepeu el cul, eh? I junts farem tombar a aquests lladres d'abertis. Sembla mentida que aquestes posicions grogues dels sindicats i treballadors tinguin el recolzament i consens de #novullpagar i ANC. No em sé avenir.
Pepa maca
Anònim, 16/05/2012 a les 19:52
+3
-6
Quan van acusar el senyor notari (¿excedent?) que no anava a les comissions parlamentàries, primer se'n va fotre, dient que "tenia una comunió".

Feu absentisme a qualsevol feina i acolloneu els caps dient que teniu comunió i veureu com les gasten.

Veureu que el que val pel senyor, per vosaltres no voldrà, i amb les multes, exactament el mateix.

Per això, entre d'altres coses, aquest tipus de gent que es pensen de tornada de tot, són profundament rebujables.

***

Però després, davant de l'evidencia de les seves absències, es va dir que tot era una conxorxa per defensar els interessos d'Abertis i La Caixa, afectats pel que feia campana.

"Confessio non petita": la campanya, apropiada pel senyor, de "no vull pagar", va contra Abertis i La Caixa, i probablement a favor de Bankia, financera de la comunitat de Madrid i de totes les catalanofòbies d'ahir, d'avui i de sempre.

On queda la independència en tot aquest embolic, no se sap. I això que precisament perquè "la independència era una prioritat programàtica absoluta" es van gastar una fortuna perquè els independentistes fessin el pallasso davant les urnes "votant nul, estelada o PP -com pitjor, millor-".

El parlament de fireta, acabada aquesta legislatura, ja l'hauran vist prou.
tal faràs, tal trobaràs
Internacional normal, 16/05/2012 a les 20:02
+9
-6
A tots aquests que els cou les reivendicacions de casa, perquè ells són NO-nacionalistes (però els encanta el "rollo español" perque ells son "internacionals"), que no tinguin enveja ni ràbia: els seus fills, per molt xarnegos que seran, profitaran molt més si aquesta terra no té submissió a Madrid o París que si continuem com fins ara: com una colònia.

O collabores i calles, o fas que el colonialisme no afecti la teva família.
Gràcias per tu i els altres.
Una primera reflexió generalista
Anònim, 16/05/2012 a les 20:14
+7
-5
El catalanisme acaba essent una cosa francament fastigosa, perquè ens serveixen evidents talps i farsants que només són delatats en "petit comitè"; al gruix de la gent, els deixen que s'estimbin en provocacions que només els perjudicaran fins i tot personalment. Aneu-vos apuntat a llistes que demanin coses il.legal i inconstitucionals, ja us treuran la són dels ullets.

Una pseudoclasse político-periodística ínfima que es pensa, encara, que res que ells no publiquin, no se sap, i anar fent el paperot. I au, anar publicant manifestos "amb una primera reflexió generalista". ¿Tan desesperats i cínics es tornen?
Sindicats
Rural, 16/05/2012 a les 20:44
+11
-7
Els traballadors que compleijan ordres ,tot el respecta.
Els treballadors que insultan als cliens son un lacais.
Els sindicatas que els i donan soport VENGUTS a la patronal.
Quina gent
Anònim, 16/05/2012 a les 21:09
+11
-9
CCOO - UGT espanyolistes i mandrosos!
Al Jordi Tomas de las 16:35
Anònim, 16/05/2012 a les 21:29
+7
-3
¿Pero alguna vez has dudado que el Quico e como los de Intereconomia pero del otro extremo?

Pillo unos rebotes y cabreos leyendo al Quico y ND o viendo Intereconomía y cosas parecidas que no es normal, debo ser masóquista, uffff
18.43
18.43, 17/05/2012 a les 12:39
+6
-1
No cal haver estat a la roda de premsa. Només cal llegir el text i veurás que el titular és mentida. Els sindicats dónen suport a la campanya de "no vull pagar. Però també defensen que els treballadors ténen la obligació legal de anotar les matrícules. Tu estaries disposat a perdre la feina per solidaritzar-te amb la campanya? Segur que no.
Repeteixo, els sindicats NO delaten ni han delatat ningú. El titular és MENTIDA, que és la pitjor cosa que pot fer un mitjà de comunicació o algú que va de periodista. Els fets són els fets i les opinions (el que es pensi dels sindicats, dels treballadors, de les autopistes, d'Abertis o de la mare que ho partir tot)són les opinions. El senyor Quico Sallés és especialista o voler passar les seves opinions estrafolàries per fets. Per això se'ls inventa.
Prou
Anònim, 17/05/2012 a les 15:28
+7
-2
Naturalmente que el cobrador tiene que seguir las directrices que le marca la empresa.En este caso anotar las matriculas para justificar un paso de vehiculo sin haber abonado el pago,ya que de lo contrario si no esta justificado el dinero faltante al hacer la liquidacion,lo tiene que poner el cobrador de su bolsillo!!!Y NADIE,repito NADIE pone de su bolsillo por el morro dinero propio para NADIE por muy catalanista de esquerras de derechas o del centro que sea!!
Y otra cosita,porque todos estos "amiguitos" del señor Uriel B.no le preguntais porque durante los ocho años de mandato,en los que han tenido la oportunidad de quitar los peajes no solo no lo han hecho,sino que han chupado de Abertis igual que todos lo han estado estan y estaran en el poder y han usado sin ningun tipo de problema los teletacs gratuitos que se les dieron?
Ahora se acuerdan?
Que vergüenza de pais!!Siempre me he sentido muy MUY orgulloso de ser catalan,pero desde luego ahora me avergüenzo,y puedo asegurar que no soy ni de derechas,ni de izquierdas ni de arriba ni de abajo ni del centro ni "pa" dentro porque todos dan el mismo asco no hay ninguno que valga nada pero el odio que ultimamente estan metiendo estos del NO VULL PAGAR,es muy triste.Si quereis quejaros iros a la Generalitat o a la zona Franca donde esta la central de Abertis y dejad en paz a los cobradores que ni pinchan ni cortan,que os hacen ir como a muñecos!!

PD.Sòc absolutament català,pero a la meva edat es més senzill per a mi escriure en castellà.
Delacio?
Anònim, 17/05/2012 a les 15:37
+2
-5
En tot cas denunciaran qui no pagui. Si vols delatar, abans has de confessar que n'ets complice...

El catala correcte, passa'l!
Resposta al 15:37
Anònim, 17/05/2012 a les 15:58
+6
-1
Si,si,lo que usted digas.Por supuesto que he sido cobrador de autopistas y ya jubilado.No tengo ningun problema en decirlo por que me siento muy orgulloso de haberlo sido,gracias a eso he podido sacar a mi familia adelante.Pero usted de verdad puedes decirme que el "tripartit"no ha tenido tiempo de quitar los peajes?Y que no ha chupado del bote como el que mas? Yo no delato a nadie porque no tengo ninguna necesidad.Es un hecho,
y porsupuesto defendere a mis compañeros porque para hablar del trabajo de alguien hay que haberlo hecho primero.
falsedat
vés, 17/05/2012 a les 21:58
+2
-2
Titular passat de volta i informació esbiaixada de forma voluntària i tendenciosa.



el cagane
Anònim, 18/05/2012 a les 03:02
+1
-1
tengo 61 años estoy pagando autopistas dede que tengo un poco de pelo estoy arto de pagar de ser español que de compartir cafe con los inutiles de mi alrededor por fin no voll a pagar mas autopistas ha si me pongan doscientas mil mulyas estoy en el paro y si alguin quiere que venga a cobrarlas aaaa por cierto hace algun tiempo me copiaron la targeta en las cajas de la autopista
pixa-pins,pagueu el manteniment vosaltres!!
IMPOSTOS DIRECTES SI, 22/05/2012 a les 18:57
+0
-0
Ara resulta que els que no fem servir l'autopista,hem de pagar
el manteniment d'aquestes vies als "pixa-pins"?O als que volen anar a tots els llocs amb el seu cotxe per "comodones"?Agafeu el servei públic!Així menys contaminació.Autopistes a tota Europa,IMPOSTOS DIRECTES!si el fas servir ho pages i si no,no ho pagues.Molt Fàcil.Milions de catalans pagant-lis les autopistes a un 15% de la població,i a sobre passant cada any centenars de milers de marroquins que baixen al Marroc,turistes,camioners espanyols i europeus??NO GRÀCIES.No m'agraden els impostos indirectes.Si voleu fer mal a Abertis no agafeu l'autopista.Segur que la majoria dels #novullpagar tenen teletac o pagaven amb targeta,contribuint a Abertis,més tacs i targes,menys treballadors.Com a les benzineres,pagament automàtic,menys treballadors.I la gent continua contribuint.Automatització NO!!Sou uns "pijos" que us exita fer un #novullpagar,falts d'emocions per una vida aburrida.Us exita mostrar la vostra posició dominant front un treballador que nomes fa la seva feina.Cobards,sempre contra el mes dèvil.Ells po poden defensar-se ni de la empresa ni dels cliens.Com tots els treballadors de cara al públic,quan t'humilien,a callar,que és la teva obligació.Clar que sempre n'hi ha que no nomes no callen,si no que són ells que agradeixen,peró per sort són una petitíssima minoria.En fi, #VULLIMPOSTOSDIRECTES #NOVULLIMPOSTOSINDIRECTES
pixa-pins,pagueu el manteniment vosaltres!!
IMPOSTOS DIRECTES SI, 22/05/2012 a les 19:08
+0
-0
Ara resulta que els que no fem servir l'autopista,hem de pagar
el manteniment d'aquestes vies als "pixa-pins"?O als que volen anar a tots els llocs amb el seu cotxe per "comodones"?Agafeu el servei públic!Així menys contaminació.Autopistes a tota Europa,IMPOSTOS DIRECTES!si el fas servir ho pages i si no,no ho pagues.Molt Fàcil.Milions de catalans pagant-lis les autopistes a un 15% de la població,i a sobre passant cada any centenars de milers de marroquins que baixen al Marroc,turistes,camioners espanyols i europeus??NO GRÀCIES.No m'agraden els impostos indirectes.Si voleu fer mal a Abertis no agafeu l'autopista.Segur que la majoria dels #novullpagar tenen teletac o pagaven amb targeta,contribuint a Abertis,més tacs i targes,menys treballadors.Com a les benzineres,pagament automàtic,menys treballadors.I la gent continua contribuint.Automatització NO!!Sou uns "pijos" que us exita fer un #novullpagar,falts d'emocions per una vida aburrida.Us exita mostrar la vostra posició dominant front un treballador que nomes fa la seva feina.Cobards,sempre contra el mes dèvil.Ells po poden defensar-se ni de la empresa ni dels cliens.Com tots els treballadors de cara al públic,quan t'humilien,a callar,que és la teva obligació.Clar que sempre n'hi ha que no nomes no callen,si no que són ells que agradeixen,peró per sort són una petitíssima minoria.En fi, #VULLIMPOSTOSDIRECTES #NOVULLIMPOSTOSINDIRECTES

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Miquel Iceta, al darrer congrés del PSC | Adrià Costa
Sara González | 1 comentari
01/01/1970
El fet que l'aval a la suspensió de l'autonomia no s'hagi votat ni a l'executiva ni al consell nacional enerva alcaldes i dirigents socialistes | Una trentena d'alcaldes se sumen al pols liderat per Parlon, Ballart, Mayoral i Giménez
01/01/1970
Totes les notícies de NacióDigital relacionades amb el procés sobiranista i l'aplicació de l'article 155
 09:36 Som Voltregà i PDECat, a un pas de fer caure l'alcaldia socialista a Sant Hipòlit. Ambudes formacions presenten una moció de censura contra Xavier Vilamala. "Els fets viscuts des de l'1 d'octubre fan qüestionar el pacte de govern a l'Ajuntament" remarquen els partits. Informa Carles Fiter.
 09:04 Calafell, amb el suport del PSC, rebutja l'aplicació de l'article 155 i demana l'alliberament de Cuixart i Sánchez. PP i Cs abandonen el ple per mostrar la seva oposició al debat de les dues mocions.
 08:38 El PP amenaça amb l'aplicació de l'article 155 a d'altres regions de l'Estat, com Navarra, Castella-la Manxa i el País Basc.
 08:40 El grup tonyinaire Ricardo Fuentes e hijos ha decidit traslladar la seva flota des del port de l’Ametlla de Mar cap al port de Cartagena, on té la seva l’empresa, a causa de la situació política actual a Catalunya.
 08:26 Matadepera aprova una moció contra el 155 i a favor del mandat popular de l’1-O. La moció s'ha fet a través de l'Associació Catalana de Municipis i l'Associació de Municipis per la Independència.
 08:05 VÍDEO Pau Casals, a l'ONU: «I'm a catalan». El violoncelista va pronunciar l'històric discurs el 24 d'octubre de 1971, avui fa 46 anys.
 07:40 PORTADES «El 58% dels catalans creuen que es deteriora la convivència», a «El Periódico». Recull de les portades dels diaris de paper catalans i espanyols.
 07:24 La posada en escena de CaixaBank al País Valencià arriba en la setmana clau pel procés català, ho explica Jonathan Oca. Aquest dimarts es presentaran els resultats obtinguts de la companyia durant el tercer trimestre del 2017. Aquesta setmana el president de la Generalitat de Catalunya té previst aixecar la suspensió de la independència. L'entitat financera va decidir traslladar la seu social de Barcelona a Alacant.
 07:13 El rebuig d'un ampli sector del PSC al 155 reobre les ferides de les primàries, per Sara González. El fet que l'aval a la suspensió de l'autonomia no s'hagi votat ni a l'executiva ni al consell nacional enerva alcaldes i dirigents socialistes. Una trentena d'alcaldes se sumen al pols liderat per Parlon, Ballart, Mayoral i Giménez.
 06:57 EL DESPERTADOR de Ferran Casas: El calendari de Puigdemont. "El president ha de sincronitzar la mobilització i el ritme institucional i ha decidit explicar-se al Senat abans de declarar la República", diu el subdirector de NacióDigital. Avui també són notícia la Cecot, Jaume Collboni i Barcelona en Comú, el consell d'administració de CaixaBank, el decret de col·lectivitzacions i Josep Irla.
 06:48 VÍDEO Juan Carlos Girauta, portaveu de C's al Congrés, enxampat en directe mentint sobre les manifestacions independentistes. Assegura que els manifestants "van robar armes" de la Guàrdia Civil durant les concentracions d'Economia i queda retratat.
 00:27 OPINIÓ «Emprenedoria des de la Catalunya interior», l'article de Marina Geli. 
 00:26 OPINIÓ «Sobirania digital», l’article de Joan Subirats.
 00:25 OPINIÓ «Bombardejar Barcelona», l’article de Francesc de Dalmases. 
 00:25 LA VEU DE NACIÓ «L’última oportunitat del PSC», l'article d'Arnau Urgell. 
 23:52 Valls, primer ajuntament de la demarcació de Tarragona que aprova la moció contra l'aplicació del 155. El text, presentat de forma conjunta pels grups de CiU, ERC, CUP i ICV-EUiA, ha estat aprovat per 14 vots a favor i tres en contra.
 23:30 Collboni considera "poc intel·ligents" les mesures del 155 i demana "eleccions immediates". El tinent d'alcalde socialista a l'Ajuntament de Barcelona nega estar preocupat per un possible trencament del pacte de govern amb Ada Colau a la capital catalana.
 23:03 Le Monde carrega durament contra Puigdemont, TV3 i l'independentisme. El diari francès considera que el president català optar per "l'estratègia de la tensió" i que l'independentisme vol el 155 per reforçar la unitat interna.
 22:09 Puigdemont, disposat a intentar acords fins al final a través de la "mediació". El president de la Generalitat segueix obrint la porta a anar al Senat per explicar la "realitat".
 22:09 La Cecot, amb la Generalitat: "Ens situem democràticament al costat de les institucions catalanes". Antoni Abad, president de la patronal del Vallès, assegura que sense la llibertat "no hi ha democràcia". 
 21:40 Marató d'actes de l'ANC per explicar el "futur immediat" de Catalunya. Se celebraran entre dimarts i dimecres d'aquesta setmana i hi participaran membres del Govern.
 21:40 Turull apel·la a l'esperit «pacífic i determinat» del 1977 per defensar l'autogovern. El conseller de la Presidència lamenta que, 40 anys després del retorn de Tarradellas, no hi hagi "diàleg i mediació" per preservar les institucions catalanes.
 21:09 Puigdemont preveu aixecar divendres la suspensió de la independència. El president de la Generalitat vol explicar-se al Senat, però manté el rumb i promourà la declaració de l'estat català durant el ple específic del Parlament. Ho explica Oriol March. 
 20:59 Rebuig al 155 i condemna a les detencions: les línies vermelles dels pactes locals del PDECat. Els nacionalistes reuneixen els càrrecs territorials i els informen que a partir de divendres es replantejaran els pactes amb el PSC si voten a favor de la intervenció de l'autonomia. Informa Oriol March.
 20:58 La CUP convoca deu assemblees aquest dimarts per analitzar el moment polític i preparar mobilitzacions. Han de servir per debatre les passes a seguir per respondre a "l'intent de liquidació de l'autogovern de Catalunya".
 20:52 Maza torna a amenaçar Puigdemont amb la presó si declara la independència. El fiscal general de l'Estat adverteix que, "independentment", ja hi ha fets que han passat fins ara "pels quals s'haurà de respondre”.
 20:41 Resistència al 155: mossos, bombers, mestres i periodistes rebutgen la intervenció de l'Estat. Sindicats i associacions de treballadors públics dels diferents àmbits mostren la seva oposició a la intervenció anunciada del govern de Mariano Rajoy.
 20:32 La intervenció de l'Estat bloqueja més de 10 milions per a projectes d'entitats socials. El Govern afirma que hi ha 307 entitats afectades pels ajuts de la direcció general de d'acció cívica i comunitàroa i 224 en el cas de Joventut.
 20:18 Carles Pellicer convoca un ple extraordinari i urgent per rebutjar l'article 155. L'Ajuntament de Reus respon d'aquesta manera a la crida que feien l'AMI i l'ACM per impedir l'aplicació d'aquesta mesura per part del govern espanyol. 
 19:51 Els sindicats de Mossos s'oposen al 155 i esperen una aplicació «el menys lesiva possible». FEPOL, SPC, SME i USPAC veuen amb recel la intervenció de l'Estat a la policia catalana.
 19:45 Continua el bombardeig d'Anonymous en defensa de Catalunya: cau el web del CNI. Els hacktivistes han anunciat en un vídeo i diferents tuits que obren una nova fase de l'#opCatalunya, que ja va bloquejar diverses pàgines de l'estat espanyol durant el cap de setmana.
 19:26 Les connexions polítiques pesen més per fer negoci a Espanya que a Rússia, Marroc o Iran. L’Informe Global de Competitivitat indica que els directius espanyols creuen que l'Estat afavoreix aquelles empreses millor connectades. Per Roger Tugas. 
 19:11 L'alcalde de Mataró, David Bote (PSC), rebutja l'aplicació del 155 i també una possible DUI. L’alcalde ha fet una crida al diàleg i ha s'ha mostrat a favor que es convoquin eleccions a Catalunya.
 18:57 La Federació Europea de Periodistes condemna l’intent del govern espanyol d’intervenir TV3, Catalunya Ràdio i l’ACN. L’organització qualifica "d’inacceptable" la interferència política a la gestió dels mitjans de comunicació públics.
 18:47 «Els volem al carrer i entre nosaltres!»: manifest de suport a la llibertat de Sànchez i Cuixart. Fundadors i dirigents de l'ANC impulsen un text en què reclamen que els dos dirigents sobiranistes surtin de la presó. Informa Oriol March. 
 18:31 VÍDEOS «Els mitjans seran sempre vostres»: els treballadors de TV3 i Catalunya Ràdio rebutgen el 155. Les assemblees dels mitjans públics catalans es mobilitzen per respondre a la intervenció estatal.
 18:07 Juncker diu ara que "respecta l'expressió de la voluntat" que s'ha vist a Catalunya. El president de la Comissió Europea remarca que és "comprensible" buscar una "identitat pròpia" però reitera que no està a favor dels "separatismes".
 17:54 Els treballadors públics que van fer vaga el 3 d'octubre hauran de recuperar les hores. El Govern ho va decidir en un acord del 10 d'octubre que no es va fer públic, segons TV3.
 17:53 ERC denuncia que el Senat ha incomplert el propi reglament per activar el procés del 155. Els republicans demanen a la mesa de la cambra alta que iniciï de nou tots els tràmits i que aquest cop s'escolti la junta de portaveus i es debati aquesta qüestió a la comissió general de comunitats autònomes. Informa Roger Tugas. 
 17:39 El Cercle d'Economia exigeix "eleccions immediates" a Catalunya. L’entitat que presideix Juan José Brugera considera que l'escenari d'unes eleccions autonòmiques és l'"única alternativa" per evitar "un escenari de conseqüències imprevisibles i dramàtiques". Informa Pep Martí. 
 17:14 Almenys sis ajuntaments del Baix Montseny ja han convocat un ple de rebuig al 155. Exigeixen a l'Estat que aturi l'aplicació de l'article 155 de la Constitució i, per tant, la suspensió de l'autonomia de Catalunya. Per Jordi Purtí. 
 17:14 Els Bastoners de Sabadell deixen de vendre loteria de Nadal i es passen a la Grossa. La colla ha pres la decisió en un moment de tensió política.
 16:36 Espanya, Alemanya i el 155: les comparacions odioses; un reportatge de Pep Martí. L'unionisme intenta equiparar el polèmic article a un de similar de la Constitució de la República Federal, però no té res a veure. Els constitucionalistes Mercè Barceló i Xavier Arbós rebutgen que es puguin equiparar el sistema espanyol i l'alemany.
 16:18 VÍDEOS Un arxiu de vídeos recull la brutalitat policial de l’1-O. El web difon imatges de les càrregues de la policia espanyola contra els votants, just l'endemà que el ministre d'Exteriors espanyol afirmés a la BBC que "moltes fotos eren falses". 
 15:51 Ballesteros a Puigdemont: «Per iniciar el camí de l'acord, a aquest alcalde el tindrà al seu costat». L'alcalde de Tarragona ha emès un comunicat dient que la pilota està a la teulada del president de la Generalitat per evitar que s'apliqui el 155. 
 15:12 Societat Civil Catalana es manifestarà diumenge pel «diàleg» però avala aplicar el 155. La mobilització es farà al passeig de Gràcia després que divendres el Senat hagi votat la suspensió de l'autonomia.
 15:11 L'alcalde de Blanes mostra el «rebuig total» al 155 i es planteja deixar el PSC. Els partits independentistes pengen una pancarta al balcó de l'ajuntament demanant la "llibertat dels presos polítics" amb el vistiplau de Lupiáñez.
 15:04 El Senat només ofereix dues opcions a Puigdemont per comparèixer: dijous a les 17.00 o divendres. Les dues alternatives xoquen amb la possibilitat de celebrar un ple dijous al Parlament.
 14:58 Raül Romeva afirma que els funcionaris obeiran al Govern i el Parlament i no a l'Estat. El conseller també assegura a la BBC que els membres de l'executiu no acataran el seu cessament i defensa que van ser escollits arran d'unes eleccions netes.
 14:56 Els periodistes de TVE responen amb duresa a la intervenció de TV3. El Consell d'Informatius considera que el govern espanyol vol aplicar unes mesures a la cadena catalana que encara no es compleixen a l'estatal.
Entrades anteriors »
La seu del Banc de València, nova seu social de Caixabank | ACN
Jonathan Oca
01/01/1970
El banc portuguès permet a l'entitat amb seu social a València obtenir els millors resultats de la seva història en els primers nou mesos de l'exercici, amb un guany de 1.488 milions d'euros
Mariano Rajoy, a San Siro, a la final de la Champion's del 2016, entre el Reial Madrid i l'Atlètic, junt a Felip VI o Florentino Pérez. | La Moncloa
Roger Tugas | 3 comentaris
01/01/1970
L'Informe Global de Competitivitat indica que els directius espanyols creuen que l'Estat afavoreix aquelles empreses millor connectades | La confiança en els polítics és inferior que a Tailàndia, Uganda, el Congo o Turquia
Merkel i Rajoy, en una imatge d'arxiu | La Moncloa
Pep Martí | 19 comentaris
01/01/1970
L'unionisme intenta equiparar el polèmic article a un de similar de la Constitució de la República Federal, però no té res a veure | Els constitucionalistes Mercè Barceló i Xavier Arbós rebutgen que es puguin equiparar el sistema espanyol i l'alemany
01/01/1970
Rellevar tots els alts càrrecs o tombar lleis del Parlament per controlar els mitjans es pot convertir en un via crucis si l'Estat pretén una ofensiva temporal i sense suport popular | El carrer i els suports internacionals segueixen sent la cara i la creu del procés mentre es descarta del tot eleccions sense haver proclamat la independència
Seu del Banc Sabadell a Barcelona | Adrià Costa
Roger Tugas | 15 comentaris
01/01/1970
L'increment net de 9.524 societats fins al setembre supera de llarg el miler que canvia la seva seu a partir del referèndum | Un document del Govern justifica que aquest trasllat no afecta directament a l'ocupació o la tributació a la Generalitat