Ús de cookies
Nació Digital utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies
Notícia en PDF
Notícia en PDF

Els sindicats avisen que seguiran delatant els #novullpagar

Delegats de CCOO i UGT fan una crida de suport a la campanya però demanen "respecte pels treballadors. "Apuntarem les matrícules perquè ho mana el protocol", asseguren

| Actualitzat el 16/05/2012 a les 15:30h
Representants de #novullpagar,ANC i CCOO i UGT aquest migdia a la seu del Ciemen. Foto: Q.S./Nació Digital

Dues cares d'una mateixa moneda. Per un costat, una crida unitària  de la moviment obrer de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC),  representants de la campanya #novullpagar i representants del   comitè d’empresa dels treballadors d’autopistes, UGT i CCOO,  per tal de "defensar la legitimitat  de la campanya". I d'una altra, i comprometre’s a rebaixar  tensions enviant un missatge tranquil·litzador a treballadors  i usuaris", malgrat que asseguren que continuaran apuntant les matrícules dels insubmissos de la barrera i avisant-los de la multa que poden rebre perquè així "ho mana el protocol" tot i que la legalitat de la sanció o la denúncia s'hagi posat en dubte fins i tot pel Col·legi d'Advocats de Barcelona. 

La crida s'ha presentat aquest migdia al CIEMEN, quan representants de les tres entitats han demanat serenitat als activistes de la campanya #novullpagar en les seves reivindicacions. D'aquesta manera els sindicats volen mostrar que "tot i entendre la campanya" demanen als protestants que "no toquin el clàxon" i "evitin tensions" entre els cobradors de peatges i els clients que es neguen a pagar. Així mateix, han recordat que tocar el clàxon en senyal de protesta en un peatge sí que és motiu de sanció.

 La compareixença conjunta que ha servit als sindicats, a l'auspici de l'Assemblea Nacional Catalana, per expiar en part culpes per emetre comunicats en què acusaven la protestat de "fregar la legalitat" i demanaven la "força pública". Tot i que els representants sindicals culpen a les "interpretacions periodístiques" considerar que els sindicats estaven en contra de la protesta, insisteixen a dir que compleixen amb un protocol marcat per l'empresa que, en cas de no complir-lo, poden ser acomiadats. De fet, reconeixen que els caps de torn de diferents peatges insisteixen en aquesta possibilitat així com en recomanar als treballadors que no caiguin en aldarulls o discussions.

 

Notícia en PDF
Notícia en PDF

COMENTARIS

+15
-7
sindicats de l'argent
Anònim, 16/05/2012 a les 15:43
Allà d'on raja... defensen.
+30
-8
Sindicats grocs
Anònim, 16/05/2012 a les 15:47
El que haurien de fer els sindicats és denunciar el lladrocini de les concessionaries.
+23
-8
Ens hauríem d'alliberar d'aquests alliberats
Jordi M, 16/05/2012 a les 15:52
Molta xerrameca amb la paraula independència però sindicats sucursalistes. A banda d'impresentables, sucursalistes.
+17
-12
Rebaixar tensions?
Anònim, 16/05/2012 a les 15:53
Copm poden dir en nopm de la campanya aixo? Si algun treballadors agredeix, insulta i es posiciona clarament a favor dels interessos d'Abertis (fent de maporrero) encara hem de posar l'altra galta? I l'ANC com permet de fer el trsit paper de "mediador"? El seu paper creia era un altre, el de dinamitzar les lluites i protestes. Així encara afavoreix en aquests momentsw (a punt d'iniciar un nou novullpagar) els interessos lladres d'Abertis. On es la defensa dels interessos dels contribuents i ciutadans catalans? Quins collons.
Quan es patina cal dir-ho. I aqui heu patinat.

Els treballdors fan bé de posicionar-se reconeixent la legitimitat de la campanya, però a canvi de res, només faltaria, ells com a ciutadans també ho pateixen, com tots. Que es això o què vol dir per tal d' evitar tensions?. Pobrets! Per qui ens preneu? Les tensions dependran de vosaltres en part, no us fot!

UGT i CCOO-autopistes covards i mamporreros del vostre amo Abertis. No sou dignes. Treballadors: deixeu d'anotar matricules si sou solidaris i així bloquegem la capacitat de resposta de l'empresa. L'ANC si vol col·laborar en aquesta campanya a fer un salt endavant hauria d'exigir-los aquesta desobediència als treballadors!!!!!! per continuar sumant i augmentant el nivell i capacitat d'acció. Si no, no servirà a la llarga de gaire.
+10
-7
I la postura dels sindicats espanyols CCOO i UGT
Anònim, 16/05/2012 a les 15:56
Quina es la postura. ? Abertis-Caixa-Estat-Generalitat o els Catalans.
+22
-6
Sindicats
Anònim, 16/05/2012 a les 16:02
aneu en compte. No sou creïbles. Si esteu a favor....NO ANOTEU MATRICULES, que el mateix Col·legi d'Advocats admet dubtes sobre la seva legalitat, collons!!!!! i QUE A ABERTIS ELS DONIN PEL CUL. Si SOU SOLIDARIS podeu col·laborar així i l'estacada a Abertis seria rodona.

ANC: no aixoplugueu actituds confusionnaries per posar aigua al vi. Què feu pactant res amb els sindicats estatals antinacionals. Denuncieu als sindicats grocs, coi!!!! que es això de col·laborar amb aquesta colla que enacar ens demanen, ells, rebaixar tensions! Au aneu a cagar! I diumenge com em topi amb un malparit al peatge el denuncio. I obviament penso tocar el claxon, oi tant!
+21
-9
Test d'Auto-avaluació - Pregunta nº41b
Anònim, 16/05/2012 a les 16:06
Just després de la Independència, el "protocol" ha de ser:

A) Als Còmplices de l'Espoli Fiscal espanyol contra Catalunya caldrà inculpar-los, jutjar, condemnar i tancar a la Presó.
B ) Als Còmplices de l'Espoli Fiscal espanyol contra Catalunya caldrà perdonar-los.

Si la resposta és A, premeu Verd
Si la resposta és B, premeu Vermell
+11
-13
CNTista
Anònim, 16/05/2012 a les 16:08
Crida a la ciutadania de Catalunya: Oblideu-se dels sindicalisme groc i confieu, ara més que mai, en l'anarcosindicalisme de classe que sempre ha sigut el que posat l'empenta i la sang per sortir de situacions difícils, sense rebre cap tipus de subvencions!
l'autogestió i l'assamblearisme és la millor manera d'alliberar els pobles!!
Visca l'anarquia!
+8
-6
Vegem què diu la definició...
Anònim, 16/05/2012 a les 16:14
+18
-9
"LA CAIGUDA ANUNCIADA D'ABERTISCHWITZ : 20 de MAIG, #novullpagar20M
Tinent Tramuntana, 16/05/2012 a les 16:17
Es curios que surtin els sindicats a dir que reclamen "respecte als treballadors" quan son els treballadors els que insulten i vexen els conductors i passatgers que educadament expliquen que volen fer un #novullpagar!

Ho hem vist a Amposta, a Ulldecona, a Martorell, i surten a demanar respecte pels treballadors ?

S'han formulat denuncies per retencio il-legal i agressions verbals per part del personal d'ABERTIS en contra dels conductors i passatgers, alguna cosa que passa, no ?

La gent que treballa a Abertis, és concient que treballa a favor de l'espoli i el pillatge dels Catalans. No cal que surtin a la tele i se'ns pixin a la cara demanant actituts que no s'apliquen!

Senzillament ens prenen per imbècils, ens intimiden, ens volen multar il-legalment, tot atiant la por i vulnerant els més estrictes drets i llibertats dels Catalans.

Cal dir prou i convidem a una participacio massiva el 20 de Maig a totes les autopistes Catalanes a fer un #novullpagar, iniciant la caiguda en picat de les accions en borsa de les concessionaries espoliadores a Catalunya!

Visca la Llibertat de Circulacio
Morint les Barreres de la Segregacio
MORT A ABERTIS & Co i el seu personal NAZI-SS

||\*/|| INDEPENDENCIA PAÏSOS CATALANS ||\*/||
+13
-9
I per què
emprenyat, 16/05/2012 a les 16:33
no fem una campanya per denunciar als sindicats i treballadors provocadors? I que a més, tots ells, COL·LABOREN APUNTANT matricules els molt cabrons. I això hem d'entendre? Us heu begut l'enteniment? cap a on va la campanya? A un atzucac? Això caldria insistir i denunciar. I aconseguir que deixin d'apuntar matricules, sobretot! la resta, XERRAMECA!!!!! com algú ja ha dit, que no ens interessa.

LLADRES, CÒMPLICES i DELATORS!!!! COL·LABOREU AMB L'ESPOLI!!!!
+5
-9
Quico, t'has lluit.
Jordi Tomàs, 16/05/2012 a les 16:35
Quico, t'has lluït. Això no ho supera ni intereconomia.
+13
-8
Que m'ho expliquin
Anònim, 16/05/2012 a les 16:38
"Els sindicats avisen que seguiran delatant els #novullpagar"

I l'ANC els dóna cobertura?

Osti tu! I els de la campanya eren alli? recoi! No m'ho puc creure. Us heu fumat alguna cosa? Això no pot quedar així! hem de denunciar i anar a pels delators i col·laboradors dels treballadors de les concessionaries d'autopistes. I encara se'n pixen a la cara.

I insisteixo que fa l'ANC donant-los cobertura? demano explicacions o m'esborro.
+22
-6
ANC?
Observador, 16/05/2012 a les 16:54
De fet, l'ANC ja va patinar en donar suport a la vaga general del 29M quan els convocants es van "oblidar" de l'espoli fiscal. Compte amb els sindicats que formen part de l'entramat de l'estat. Quan ens decidim ells estaran a l'altra banda de la barricada, ja ho veureu.
+28
-7
Hem de ser robats.
Vicenç Ramoneda, 16/05/2012 a les 16:59
Els interessos dels sindicats no són els de Catalunya! Hem de ser robats, tant si com no!

No volem pagar, indefinidament.
http://www.youtube.com/v/P79Da0ZIjNg?version=3
+18
-6
respecte a tothom
Usuari, 16/05/2012 a les 17:13
Els treballadors haurien de respectar a tots els usuaris i disposar d'un llibre de reclamacions com en els restaurants.
+23
-7
Quines penques!
Xavier V, 16/05/2012 a les 17:27
El que hauria de fer aquesta gent sindicalera s denunciar els mafiosos que tenien a la junta de Bankia, cobrant 180000 euros l'any en nom de CCOO i UGT
+13
-6
Escanyols...
d´Argerich, 16/05/2012 a les 17:39
Xarnegos i Castelladres al servei d´escanya...i no cal donar-hi més voltes!
+7
-13
Es la pera
Anònim, 16/05/2012 a les 17:59
Es a dir, haurien de col laborar a desmantellar l'empresa que els paga el sou. Probablement després tots els que han fet el novullpagar farien una col lecta per pagar els sous dels despatxats.

El que hi ha aqui es molta gent que pensa que el que faci menys del 1 per cent de la població és el que és bo per Catalunya.

La resta no hem de dir res. Pues jo penso que abans de atacar a l'empresa que va invertir a risc a les nostres infrastuctures i les manté a un cost inferior que les publiques hauriem de mirar altres formes de robatori com la multitud de taxes e impostos que van a pagar al conjunt de funcionaris que no foten brot. El problema es que jo a aquests no puc escollir no pagar los.
+11
-6
Ho confonen tot
Anònim, 16/05/2012 a les 18:07
Als sindicats els hauria de caure la cara de vergonya.
+8
-6
¿Com volen que no sigui una infracció?
Anònim, 16/05/2012 a les 18:24
"la legalitat de la sanció o la denúncia s'hagi posat en dubte fins i tot pel Col·legi d'Advocats de Barcelona"

Tornem-m'hi.

Le diferències, fins i tot entre l'administració i els particulars, les dirimeixen els jutges i els tribunals, i prou.

Es prou cutre i xaró pensar que un individu, perquè va aprovar un temari de notaries que devia ser de 1975 ó 1977, és un gran erudit en tot.

Es va dir que "no podien", i ja els han iniciats els procediments sancionadors.

Ara, com a gran "estratègia jurídica", proposen mentir en comunicar el conductor del vehicle.

¡O, grans juristes!

+2
-5
treballadors de concessionàries: hostatges? còmplices?
Anònim, 16/05/2012 a les 18:35
Entre el color groc i el color vermell, sempre i ha un taronge... com els polítics que fan durar el merder, mentre raja el diner public.
+11
-7
Quicada
Anònim, 16/05/2012 a les 18:43
Un cop més, en Quico Sallés ens regala un titular que tergiversa i falsifica la realitat. Es FALS que, com diu falsament el titular, "els sindicats...delatin". Els sindicats no fan res en aquest cas. Són els treballadors dels peatges que prenen nota de les matrícules i els passen a l'empresa, tal com és la seva obligació. És Abertis qui denuncia. El treballadors estan obligats per un protocol que ha establert la companyia, en cas contrari podrien rebre sacions i fins i tot ser acomiadat. Quants dels que no vem pagar ho farien si poguessim perdre la feina? Quico, fes-t'ho mirar, el teu estil mentider sembla de "La Gaceta".
+6
-15
donde las dan las toman
internacional, 16/05/2012 a les 18:59
Clar, si no haguéssiu tingut una burguesia que ha utilitzat durant dos segles rajo d'obra barata de regions pobres Espanyoles, doncs ara no tendriais aquest problema. Resulta que la immensa majoria dels treballadors dels peatges, que són obrers que cobren el salari mínim, són " charnegos " com era d'esperar. Clar ara digues-li a un obrer " *charnego" que vénen 4 independentistes i no volen pagar, i damunt que aquestes explotat, exclòs i enguetado, et poden tirar del treball.
Si jo fos un d'ells i em ve com vaig veure l'altre dia, una ximple en un mini amb la *estelada, folrada, parlan que no paga perquè està explotada, colonitzada i espoliada, doncs logicament et fan venir ganes de mirar-la a la cara i cridar-la " FILLA DE PUTA"!!.
M'encanta veure el neonazis que sou els nacionalistes independentistes catalans, bé normal, sou un nacionalisme ric i de *extremaderecha, com la lliga nord o els bons holandesos. Igual de nacionalistes que vosaltres, demanant les mateixes reformes fiscals que vosaltres, i amb el mateix discurs que vosaltres. A dalt CATALUNYA. Roma lladre! El sud de europa és una càrrega per a Holanda! Espanya ens roba!
El mateix gos amb diferent collaret....... O EL PP clar.....

+7
-8
Al de les 18:43
Anònim, 16/05/2012 a les 19:11
Per tal com escrius sembla que sàpigues molt el que s'ha dit a la roda. O ets un dels sindicaleros? No sé si ND tergiversa molt el titular,...possiblement, però sí queda clar en la informació i com apareix en altres mitjans que els treballadors poseu l'excusa del protocol per apuntar les matricules. Si us sentiu solidaris amb el sentit i fi de la campanya, feu insubmissió!!!!. I l'excusa de les sancions i pressions són això: excuses. Doncs denuncieu-les! Cony, amb l'amo com li llepeu el cul, eh? I junts farem tombar a aquests lladres d'abertis. Sembla mentida que aquestes posicions grogues dels sindicats i treballadors tinguin el recolzament i consens de #novullpagar i ANC. No em sé avenir.
+3
-6
Pepa maca
Anònim, 16/05/2012 a les 19:52
Quan van acusar el senyor notari (¿excedent?) que no anava a les comissions parlamentàries, primer se'n va fotre, dient que "tenia una comunió".

Feu absentisme a qualsevol feina i acolloneu els caps dient que teniu comunió i veureu com les gasten.

Veureu que el que val pel senyor, per vosaltres no voldrà, i amb les multes, exactament el mateix.

Per això, entre d'altres coses, aquest tipus de gent que es pensen de tornada de tot, són profundament rebujables.

***

Però després, davant de l'evidencia de les seves absències, es va dir que tot era una conxorxa per defensar els interessos d'Abertis i La Caixa, afectats pel que feia campana.

"Confessio non petita": la campanya, apropiada pel senyor, de "no vull pagar", va contra Abertis i La Caixa, i probablement a favor de Bankia, financera de la comunitat de Madrid i de totes les catalanofòbies d'ahir, d'avui i de sempre.

On queda la independència en tot aquest embolic, no se sap. I això que precisament perquè "la independència era una prioritat programàtica absoluta" es van gastar una fortuna perquè els independentistes fessin el pallasso davant les urnes "votant nul, estelada o PP -com pitjor, millor-".

El parlament de fireta, acabada aquesta legislatura, ja l'hauran vist prou.
+9
-6
tal faràs, tal trobaràs
Internacional normal, 16/05/2012 a les 20:02
A tots aquests que els cou les reivendicacions de casa, perquè ells són NO-nacionalistes (però els encanta el "rollo español" perque ells son "internacionals"), que no tinguin enveja ni ràbia: els seus fills, per molt xarnegos que seran, profitaran molt més si aquesta terra no té submissió a Madrid o París que si continuem com fins ara: com una colònia.

O collabores i calles, o fas que el colonialisme no afecti la teva família.
Gràcias per tu i els altres.
+7
-5
Una primera reflexió generalista
Anònim, 16/05/2012 a les 20:14
El catalanisme acaba essent una cosa francament fastigosa, perquè ens serveixen evidents talps i farsants que només són delatats en "petit comitè"; al gruix de la gent, els deixen que s'estimbin en provocacions que només els perjudicaran fins i tot personalment. Aneu-vos apuntat a llistes que demanin coses il.legal i inconstitucionals, ja us treuran la són dels ullets.

Una pseudoclasse político-periodística ínfima que es pensa, encara, que res que ells no publiquin, no se sap, i anar fent el paperot. I au, anar publicant manifestos "amb una primera reflexió generalista". ¿Tan desesperats i cínics es tornen?
+11
-7
Sindicats
Rural, 16/05/2012 a les 20:44
Els traballadors que compleijan ordres ,tot el respecta.
Els treballadors que insultan als cliens son un lacais.
Els sindicatas que els i donan soport VENGUTS a la patronal.
+11
-9
Quina gent
Anònim, 16/05/2012 a les 21:09
CCOO - UGT espanyolistes i mandrosos!
+7
-3
Al Jordi Tomas de las 16:35
Anònim, 16/05/2012 a les 21:29
¿Pero alguna vez has dudado que el Quico e como los de Intereconomia pero del otro extremo?

Pillo unos rebotes y cabreos leyendo al Quico y ND o viendo Intereconomía y cosas parecidas que no es normal, debo ser masóquista, uffff
+6
-1
18.43
18.43, 17/05/2012 a les 12:39
No cal haver estat a la roda de premsa. Només cal llegir el text i veurás que el titular és mentida. Els sindicats dónen suport a la campanya de "no vull pagar. Però també defensen que els treballadors ténen la obligació legal de anotar les matrícules. Tu estaries disposat a perdre la feina per solidaritzar-te amb la campanya? Segur que no.
Repeteixo, els sindicats NO delaten ni han delatat ningú. El titular és MENTIDA, que és la pitjor cosa que pot fer un mitjà de comunicació o algú que va de periodista. Els fets són els fets i les opinions (el que es pensi dels sindicats, dels treballadors, de les autopistes, d'Abertis o de la mare que ho partir tot)són les opinions. El senyor Quico Sallés és especialista o voler passar les seves opinions estrafolàries per fets. Per això se'ls inventa.
+7
-2
Prou
Anònim, 17/05/2012 a les 15:28
Naturalmente que el cobrador tiene que seguir las directrices que le marca la empresa.En este caso anotar las matriculas para justificar un paso de vehiculo sin haber abonado el pago,ya que de lo contrario si no esta justificado el dinero faltante al hacer la liquidacion,lo tiene que poner el cobrador de su bolsillo!!!Y NADIE,repito NADIE pone de su bolsillo por el morro dinero propio para NADIE por muy catalanista de esquerras de derechas o del centro que sea!!
Y otra cosita,porque todos estos "amiguitos" del señor Uriel B.no le preguntais porque durante los ocho años de mandato,en los que han tenido la oportunidad de quitar los peajes no solo no lo han hecho,sino que han chupado de Abertis igual que todos lo han estado estan y estaran en el poder y han usado sin ningun tipo de problema los teletacs gratuitos que se les dieron?
Ahora se acuerdan?
Que vergüenza de pais!!Siempre me he sentido muy MUY orgulloso de ser catalan,pero desde luego ahora me avergüenzo,y puedo asegurar que no soy ni de derechas,ni de izquierdas ni de arriba ni de abajo ni del centro ni "pa" dentro porque todos dan el mismo asco no hay ninguno que valga nada pero el odio que ultimamente estan metiendo estos del NO VULL PAGAR,es muy triste.Si quereis quejaros iros a la Generalitat o a la zona Franca donde esta la central de Abertis y dejad en paz a los cobradores que ni pinchan ni cortan,que os hacen ir como a muñecos!!

PD.Sòc absolutament català,pero a la meva edat es més senzill per a mi escriure en castellà.
+2
-5
Delacio?
Anònim, 17/05/2012 a les 15:37
En tot cas denunciaran qui no pagui. Si vols delatar, abans has de confessar que n'ets complice...

El catala correcte, passa'l!
+6
-1
Resposta al 15:37
Anònim, 17/05/2012 a les 15:58
Si,si,lo que usted digas.Por supuesto que he sido cobrador de autopistas y ya jubilado.No tengo ningun problema en decirlo por que me siento muy orgulloso de haberlo sido,gracias a eso he podido sacar a mi familia adelante.Pero usted de verdad puedes decirme que el "tripartit"no ha tenido tiempo de quitar los peajes?Y que no ha chupado del bote como el que mas? Yo no delato a nadie porque no tengo ninguna necesidad.Es un hecho,
y porsupuesto defendere a mis compañeros porque para hablar del trabajo de alguien hay que haberlo hecho primero.
+2
-2
falsedat
vés, 17/05/2012 a les 21:58
Titular passat de volta i informació esbiaixada de forma voluntària i tendenciosa.



+1
-1
el cagane
Anònim, 18/05/2012 a les 03:02
tengo 61 años estoy pagando autopistas dede que tengo un poco de pelo estoy arto de pagar de ser español que de compartir cafe con los inutiles de mi alrededor por fin no voll a pagar mas autopistas ha si me pongan doscientas mil mulyas estoy en el paro y si alguin quiere que venga a cobrarlas aaaa por cierto hace algun tiempo me copiaron la targeta en las cajas de la autopista
+0
-0
pixa-pins,pagueu el manteniment vosaltres!!
IMPOSTOS DIRECTES SI, 22/05/2012 a les 18:57
Ara resulta que els que no fem servir l'autopista,hem de pagar
el manteniment d'aquestes vies als "pixa-pins"?O als que volen anar a tots els llocs amb el seu cotxe per "comodones"?Agafeu el servei públic!Així menys contaminació.Autopistes a tota Europa,IMPOSTOS DIRECTES!si el fas servir ho pages i si no,no ho pagues.Molt Fàcil.Milions de catalans pagant-lis les autopistes a un 15% de la població,i a sobre passant cada any centenars de milers de marroquins que baixen al Marroc,turistes,camioners espanyols i europeus??NO GRÀCIES.No m'agraden els impostos indirectes.Si voleu fer mal a Abertis no agafeu l'autopista.Segur que la majoria dels #novullpagar tenen teletac o pagaven amb targeta,contribuint a Abertis,més tacs i targes,menys treballadors.Com a les benzineres,pagament automàtic,menys treballadors.I la gent continua contribuint.Automatització NO!!Sou uns "pijos" que us exita fer un #novullpagar,falts d'emocions per una vida aburrida.Us exita mostrar la vostra posició dominant front un treballador que nomes fa la seva feina.Cobards,sempre contra el mes dèvil.Ells po poden defensar-se ni de la empresa ni dels cliens.Com tots els treballadors de cara al públic,quan t'humilien,a callar,que és la teva obligació.Clar que sempre n'hi ha que no nomes no callen,si no que són ells que agradeixen,peró per sort són una petitíssima minoria.En fi, #VULLIMPOSTOSDIRECTES #NOVULLIMPOSTOSINDIRECTES
+0
-0
pixa-pins,pagueu el manteniment vosaltres!!
IMPOSTOS DIRECTES SI, 22/05/2012 a les 19:08
Ara resulta que els que no fem servir l'autopista,hem de pagar
el manteniment d'aquestes vies als "pixa-pins"?O als que volen anar a tots els llocs amb el seu cotxe per "comodones"?Agafeu el servei públic!Així menys contaminació.Autopistes a tota Europa,IMPOSTOS DIRECTES!si el fas servir ho pages i si no,no ho pagues.Molt Fàcil.Milions de catalans pagant-lis les autopistes a un 15% de la població,i a sobre passant cada any centenars de milers de marroquins que baixen al Marroc,turistes,camioners espanyols i europeus??NO GRÀCIES.No m'agraden els impostos indirectes.Si voleu fer mal a Abertis no agafeu l'autopista.Segur que la majoria dels #novullpagar tenen teletac o pagaven amb targeta,contribuint a Abertis,més tacs i targes,menys treballadors.Com a les benzineres,pagament automàtic,menys treballadors.I la gent continua contribuint.Automatització NO!!Sou uns "pijos" que us exita fer un #novullpagar,falts d'emocions per una vida aburrida.Us exita mostrar la vostra posició dominant front un treballador que nomes fa la seva feina.Cobards,sempre contra el mes dèvil.Ells po poden defensar-se ni de la empresa ni dels cliens.Com tots els treballadors de cara al públic,quan t'humilien,a callar,que és la teva obligació.Clar que sempre n'hi ha que no nomes no callen,si no que són ells que agradeixen,peró per sort són una petitíssima minoria.En fi, #VULLIMPOSTOSDIRECTES #NOVULLIMPOSTOSINDIRECTES

FEU EL VOSTRE COMENTARI



NomTítol Comentari ComprovacióEscriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

A la portada de Nació Digital
Phileas Fogg en «low-cost»

Phileas Fogg en «low-cost»

Un estudi calcula quant trigaria i què li costaria donar la volta al món al famós personatge de la novel·la de Jules Verne

Front comú de Catalunya i l'Aragó perquè la UE respongui al veto rus

Reclamen indemnitzacions igualitàries, també per als afectats indirectes

Assaig internacional de la 'V'

Assaig internacional de la 'V'

Una desena de ciutats fan rèpliques de la 'V' que es farà a Barcelona l'11 de setembre


Carregant les notícies...
Grup Nació Digital
Des de maig de 1996
Editorial: SCG Aquitània SL
Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Nació Digital
Adreça: Passeig de Gràcia, 26, 4rt. 08007 Barcelona
Publicitat: 934464215
Redacció: naciodigital@naciodigital.cat
Amb la col·laboració de: