A tocar del cel

El Celler de Can Roca pot convertir-se avui en el millor restaurant del món

| 30/04/2012 a les 00:44h
Arxivat a: Societat, Celler de Can Roca, Restaurants
Aquesta notícia es va publicar originalment el 30/04/2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ell Celler de Can Roca està ben situat per heretar un lloc de privilegi per a la cuina catalana en la gastronomia internacional. Foto: Anna Camps / ACN

La revista Restaurant dona a conèixer aquest vespre la llista dels 50 millors restaurants  del món del 2012. Si a les darreres dues edicions, el 2010 i el 2011 , el rei dels fogons ha estat el danès Rene Redzepi, xef del restaurant Noma de Copenague. Aquest any però molts vaticinen que els germans Roca, del Celler de can Roca , posaran punt-i-final al regnat de la cuina nòrdica i faran el cim després d'una feina constant que els ha mantingut entre els cinc primers restaurants del món els últims dos anys. Un triomf dels catalans suposaria que, com ja li va passar al Bulli de Ferran Adrià, cap restaurant ha aconseguit mantenir-se al cim més de dos anys.

En la gala d'aquest vespre, que s'emetrà en directe a través de la pàgina web , també s'hi entregaran dos altres guardons importants que ja s'han fet públics els últims dies: El premi a la trajectòria vital, que ha estat per Thomas Keller , xef del restaurant californià The French Laundry -un clàssic entre els 50 millors des que es va crear la llista fa deu anys- i el guardó de millor cuinera, que el 2012 se l'ha endut la xef basca Elena Arzak .

 

(Mostra el teu compromís amb el model de periodisme independent, honest i de país de NacióDigital, i fes-te membre de SócNació per una petita aportació mensual. Fes clic aquí per conèixer tots els avantatges i beneficis. Apunta’t a la comunitat de NacióDigital, perquè la informació de qualitat té un valor.)

També us pot interessar

 

COMENTARIS

I...Per menjar a Barcelona
Almogaver.car, 01/05/2012 a les 00:45
+0
-0
Bona sort al de, Can Roca.
Lió es la ciutat, que presumeix, i amb raó, de ser la ciutat que millor es menja a França.
Que Barcelona sigui la que millor es menja al Mon.

Conten les cròniques que quant el Comte Bernat va salvar en "Combat de Deu". l'honor de la Dona del Rei Felip, (fill de Carlemany) aquest, apart de donar-li la Provença va venir a Barcelona on es feu en honor al fill de Carlemany una grandiosa hecatombe de bestiar i fruits del mar i la Horta., que d'allí ve el dit:
" Per menjar... a Barcelona"

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Pedro Sánchez i Susana Díaz a Jaén | Flickr PSOE
Sara González
01/01/1970
Sánchez i els crítics protagonitzen aquest dissabte un pols per fer-se amb el control d'un partit que ha de resoldre què vota a Rajoy després dels seus pitjors resultats | La batalla entre el secretari general i l'andalusa Susana Díaz es remunta a un pacte incomplert el 2014
Oriol March
01/01/1970
La data d'acceptació és d'ahir dijous, segons ha fet públic Marta Pascal a través de Twitter | La formació encara no ha rebut una resposta formal del departament que lidera Fernández Díaz
Indalecio Prieto, dirigent carismàtic del PSOE | Wikicommons
Pep Martí
01/01/1970
La història del partit està plena de crisis abruptes i ruptures | La política respecte a la dictadura de Primo de Rivera va enfrontar Prieto i Largo Caballero | L’aliança amb els comunistes durant la guerra va concloure amb un cop d’Estat d’un sector socialista contra Negrín | Els joves dirigents de l’interior van xocar amb els històrics, arraconats sense contemplacions als setanta

Què fan ara a la TV?