VÍDEO Insults i agressió a una periodista de TV3 a la manifestació unionista

Alguns reporters de la televisió catalana han optat per treballar amb un micro sense logo

Redacció
08 d'octubre del 2017
Actualitzat el 09 d'octubre a les 10:12h
La manifestació unionista que s'ha celebrat avui a Barcelona ha tingut en el punt de mira TV3. A part d'altres incidents, en molts trams de la marxa s'han cridat consignes contra la televisió catalana, com “TV3, manipuladora!”

L'animadversió contra TV3 ha anat més enllà i molts manifestants han insultat i intimidat els periodistes de la cadena, a qui no han deixat fer la seva feina amb normalitat. A una de les reporteres, com es pot veure en el vídeo de sota, fins i tot l'han agredit amb un pal mentre estava retransmetent en directe. Quan ha acabat, l'hi han cridat insults com “puta” i “zorra”. Un altre equip ha estat atacat amb líquid pudent, segons ha pogut saber NacióDigital.

Alguns dels professionals, com han confirmat fonts de TV3, han optat per treballar sense el logo de la cadena. Així ho ha explicat el periodista Xavi Rossinyol, en un fil de tuits, on ha demanat respecte. “Hem començat amb el micro de TV3 però un grup no m'ha deixat parlar. Hem passat al micro negre per poder garantir el contingut”. I ha afegit: “He demanat a molta gent si volia parlar per a TV3, fins i tot a una noia que estava cridant 'TV3, manipuladora'. M'he entès amb tots”.
Arxivat a