Concentració ultra de suport a la Guàrdia Civil a Barcelona

Un centenar de persones s'apleguen davant la caserna de la Travessera de Gràcia

Redacció
08 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 11:22h
Aquest diumenge és el torn de l'unionisme. Els partidaris de fer que Catalunya romangui a Espanya mesuraran forces al centre de Barcelona una setmana després del referèndum de l'1 d'octubre. Societat Civil Catalana (SCC) ha convocat una manifestació a la plaça Urquinaona a les 12.00 h, en la qual s'hi han adherit unes 25 entitats i partits. Comptarà amb la complicitat del PP i C's, i també amb la presència de dirigents del PSC. Els socialistes asseguren que no hi aniran com a organització però han demanat a la seva militància que hi participi activament.

En paral·lel, diverses associacions unionistes de caire ultra, com La Falange, Somatemps i la Legión Urbana han convocat a les 10.00 h una concentració davant la caserna de Travessera de Gràcia de la Guàrdia Civil, que seguirà fins a la Prefectura de la Policia Nacional espanyola a Via Laietana i després fins al Parlament. L'objectiu és expressar el seu suport als cossos policials de l'Estat. 

A hores d'ara, ja hi ha un centenar llarg de persones concentrades, que criden consignes a favor de la Guàrdia Civil i de la unitat d'Espanya. També contra el president de la Generalitat, Carles Puigdemont. A més, han desplegat una gran bandera d'Espanya i s'ha pogut sentit la cançó de Manolo Escobrar  "Y viva España!".
 
Arxivat a