El Festival de Sitges augmenta la venda d'entrades un 47% respecte l'any passat

A falta de dues setmanes per a l’inici del certamen ja s'ha registrat un 59% de les vendes totals de l'any passat, que van anar de rècord

Exterior de l'Hotel Melià, on hi ha una de les sales del festival
Exterior de l'Hotel Melià, on hi ha una de les sales del festival | Sitges Festival
Redacció
22 de setembre del 2017
Actualitzat el 06 d'octubre a les 9:25h

El Festival de Cinema Fantàstic de Sitges va iniciar la venda d'entrades el dimarts (el dilluns va realitzar la prevenda per als titulars de packs adquirits al juliol) i ja en el primer dia va registrar un augment d’un 51,37% en relació al primer dia de l'edició del 2016.

Mentre l'any passat s'havien venut al final del primer dia 20.227 entrades, aquest dimarts –dotze hores després d'obrir el sistema de vendes– s'han servit 30.617 entrades. El segon dia de vendes (ahir dimecres) també va registrar un augment significatiu d’un 11,50% en relació al mateix dia del 2016, el que significa un increment total d’un 47,24% de vendes i abonaments. Quan encara falten dues setmanes per a l'obertura del Festival, ja s'ha aconseguit el 59% de vendes registrades l'any passat, quan va superar les xifres d'edicions anteriors.

Les xifres posen de manifest l'interès que ha despertat la 50a edició del Festival entre un públic fidel, que ha acollit amb interès la proposta de programació i activitats del certamen. La venda d'entrades continua avui a bon ritme a través de la pàgina web. El Festival disposa de quatre sales (Auditori Meliá Sitges, El Retiro, Casino Prado i Tramuntana), a més d'altres pantalles amb projeccions gratuïtes, que programen intenses sessions del millor cinema fantàstic del planeta.

Als noms de Guillermo del Toro, Susan Sarandon, William Friedkin, Frank Langella, Jaume Balagueró, Álex de la Iglesia, Dario Argento o Santiago Segura, que estaran presents a Sitges, se sumarà el d’un gran número de convidats que s'anunciarà en els propers dies i que complementa una programació que presenta el cinema fantàstic del nou mil·lenni a través de diferents òptiques.