El Govern garanteix «al 100%» que es votarà tot i les confiscacions de la Guàrdia Civil

El vicepresident Oriol Junqueras i el conseller Jordi Turull assenyalen que es trobarà una "solució democràtica" a totes les "accions repressives"

Carles Puigdemont, Oriol Junqueras i Jordi Turull es dirigeixen a la reunió del Govern del 19 de setembre
Carles Puigdemont, Oriol Junqueras i Jordi Turull es dirigeixen a la reunió del Govern del 19 de setembre | Govern
19 de setembre del 2017
Actualitzat a les 14:09h
El Govern s'ha reunit aquest dimarts en el mateix moment en què agents de la Guàrdia Civil entraven a dos edificis d'Unipost, un a L'Hospitalet de Llobregat i l'altre a Terrassa. És en aquesta oficina en la qual l'institut armat ha trobat notificacions de les meses electorals. Es tracta d'un material rellevant per a la celebració del referèndum de l'1-O, perquè el sorteig dels membres d'aquestes meses ja es va fer divendres i ara pertocava al Govern fer la comunicació via postal als escollits. Davant d'aquesta situació, el conseller de la Presidència, Jordi Turull, i el vicepresident Oriol Junqueras han garantit "al 100%" que es votarà tot i les dificultats.

"Davant de qualsevol acció repressiva, hi trobarem una solució democràtica", ha apuntat Junqueras. Tanmateix, però, cap dels dos responsables governamentals ha detallat com es trametran les notificacions de les meses electorals.