Robert de Niro obrirà el seu primer hotel a Barcelona

La compañía catalana Selenta Group i Nobu Hospitality transformaran el Gran Hotel Torre Catalunya

Robert de Niro
Robert de Niro | Flickr
Redacció
12 de setembre del 2017
Actualitzat a les 14:25h
La cadena d'hotels i restaurants de luxe Nobu, propietat de l'actor Robert de Niro i del productor Meir Teper, obrirà el seu primer establiment a Barcelona a finals de 2018, segons informa el diari ABC. Aquest serà el quart hotel de la companyia a Europa i el 13è arreu del món. L'empresa té hotels a Londres i Eivissa i n'obrirà un altre a Marbella l'any que ve.

La companyia catalana Selenta Group, presidida per Jordi Mestre, i Nobu Hospitality han signat un acord que transformarà el Gran Hotel Torre Catalunya, situal al costat de la Ronda del Litoral, en el Nobu Hotel Barcelona. La propietat de l'hotel seguirà sent de Selenta Group, però la gestió de l'establiment es farà de manera compartida. 

L'hotel disposarà de 250 habitacions i suites, sales de reunions, espais per a esdeveniments i el restaurant Nobu, que s'ubicarà a l'última planta de l'edifici, amb una oferta gastronòmica d'”alt nivell”.  Les obres es faran de manera esglaonada i l'establiment no es tancarà en la seva totalitat.

Jordi Mestre considera que l'obertura de l'hotel reforçarà “la imatge internacional” de Barcelona. Per la seva banda, fonts de Nobu Hospitality han destacat que la cadena continua el seu “sòlid creixement mundial”.
Arxivat a