Els Mossos tallen el metro entre les estacions de Lesseps i Diagonal

La policia considera que es tracta d'un acte vandàlic, però no es descarta cap hipòtesi i s'està investigant | El maquinista ha notat picor quan ha inhalat una substància irritant i ja ha estat donat d'alta

Redacció
01 de setembre del 2017
Actualitzat el 02 de setembre a les 8:48h
Mossos a l'estació de Fontana
Mossos a l'estació de Fontana
Els Mossos han hagut de tallar el metro entre les estacions de Lesseps i Diagonal a la línia 3 arran d'un "acte vandàlic", segons ha explicat el cos a NacióDigital. L'estació de Lesseps està tancada des de les 19.23 per culpa d'un líquid corrosiu localitzat en un comboi sense passatge, segons han confirmat els Mossos. El líquid ha provocat irritació al maquinista, que ha estat atès i donat d'alta allà mateix.

Durant la tarda s'han fet les "comprovacions ordinàries" amb la presència, també, dels Tedax. Poc després de les 22h, els Mossos han trobat pots de salfumant a l'estació de Fontana, un material "compatible" amb la substància que s'ha trobat els combois. El cos ha explicat a través de Twitter que l'incident apunta a "un acte vandàlic" i han obert una investigació per esclarir els fets sense descartar cap hipòtesi. A les parades de Lesseps i Fontana hi ha presència de policia i Bombers, que estan investigant què ha passat. També hi han anat ambulàncies.
Arxivat a