«Errementari», la darrera producció d'Àlex de la Iglesia, s'estrenarà en primícia al Festival de Sitges

Està inspirada en un conte popular basc sobre un ferrer tan malvat com astut

Imatge del rodatge d' Errementari
Imatge del rodatge d' Errementari | @ErrementariFilm
Redacció
31 d'agost del 2017
Actualitzat el 06 d'octubre a les 9:27h
Errementari, l’última producció d’Álex de la Iglesia i Carolina Bang serà estrenada en primícia mundial al Festival de Cinema de Sitges, que del 5 al 15 d'octubre celebrà la seva 50a edició. Dirigida per Paul Urkijo, la pel·lícula està inspirada en un conte popular basc sobre un ferrer tan malvat com astut, capaç d’enganyar el mateix diable. La cinta, gòtica i fantàstica, està envoltada de misteri, emoció i estranyes criatures.


Sitges 2017 també comptarà amb diverses produccions del cinema de gènere més esperat, com Leatherface, el nou llargmetratge de Julien Maury i Alexandre Bustillo –habituals de Sitges, on han presentat A l’interiéur, Livide i Aux yeux des vivents– sobre el mític personatge creat pel recentment desaparegut Tobe Hooper. També hi serà Annabelle Creation, l’últim gran èxit de la saga The Conjuring, dirigit per David F. Sandberg.


En première europea, Sitges presentarà Mom and Dad, de Brian Taylor, un terrorífic thriller independent protagonitzat per Nicolas Cage i Selma Blair, i ambientat en una realitat on els pares es comporten de manera violenta amb els seus propis fills. També estrena europea serà el film quebequès de zombies Les affamés, de Robin Aubert; el francès Revenge, opera prima de Coralie Fargeat, sobre la transformació d’una noia en un context de caça masculina despietada, i el britànic The Ritual, de David Bruckner, una adaptació de la novel·la de terror d’Adam Nevill, situada en un bosc escandinau.