El Festival de Sitges estrenarà la sèrie «La Zona» de Jorge i Alberto Sánchez-Cabezudo

El thriller policíac és un projecte original de Movistar+

Imatge de la sèrie
Imatge de la sèrie | ACN
Redacció / ACN
26 d'agost del 2017
Actualitzat el 06 d'octubre a les 9:28h
El Festival de cinema de Sitges estrenarà el capítol pilot de la sèrie original de Movistar + La Zona, un thriller policíac creat per Jorge i Alberto Sánchez-Cabezudo. Està protagonitzada per Eduard Fernández, Álvaro Cervantes, Alba Galocha, Alexandra Jiménez, Manolo Solo i Emma Suárez, entre d’altres.

Tres anys després de l'accident del reactor nuclear que va devastar una regió del nord d'Espanya, l’inspector Héctor Uría torna al servei recuperat després de ser l’únic supervivent del primer grup que va acudir en auxili de la central. L’aparició d’un home brutalment assassinat a la Zona d’Exclusió l'arrossegarà a una investigació que posarà en qüestió el nou ordre establert en el món sorgit després de la catàstrofe.

Signada per Jorge i Alberto Sánchez-Cabezudo –creadors de l'aclamada sèrie CrematorioLa Zona s'estrenarà en el marc del 50è aniversari del Sitges–Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya



"Podríem dir que La Zona planteja un present distòpic en què l'acció és contemporània i transcorre en un entorn hiperrealista, proper a la nostra realitat", ha comentat Jorge Sánchez-Cabezudo a través d'un comunicat del certamen. "Ens vam plantejar portar el món de Txernòbil o Fukushima a un escenari local. Un entorn quotidià en el que, després d’un accident, les regles i els rols socials donen la volta. Sobre aquest univers que es genera, plantegem un thriller policíac".

La sèrie, rodada en la seva totalitat en localitzacions exteriors d'Astúries i Madrid, s’estrenarà a Movistar+ el proper 27 d’octubre, amb una primera temporada formada per vuit capítols de 50 minuts de durada. A Sitges s'hi estrenarà el pilot.