Colau reacciona finalment sobre el caos del Prat

"Barcelona no es pot permetre un aeroport col·lapsat", piula l'alcaldessa que recorda que "l'Ajuntament no té competències"

Ada Colau, en una imatge d'arxiu
Ada Colau, en una imatge d'arxiu | Adrià Costa
Redacció
06 d'agost del 2017
Actualitzat a les 19:02h
Ada Colau ha reaccionat finalment sobre el caos del Prat que es viu des de fa dues setmanes i que es va agreujar divendres amb la primera de les jornades de vaga parcial als controls de seguretat. L'alcaldessa, que continua de baixa per maternitat, ha utilitzat el Twitter per assegurar que “Barcelona no es pot permetre un aeroport col·lapsat”. “Cal un acord: demanem a Aena i Eulen el màxim esforç”, ha piulat.
 

Es tracta de la primera reacció de Colau que fins ara havia guardat silenci sobre la qüestió a les xarxes socials i havia cedit tot el protagonisme al socialista Jaume Collboni, alcalde accidental aquests dies. Precisament Collboni va demanar el passat tres d'agost a Enric Millo i al conseller Josep Rull una reunió de la comissió de seguiment del Prat. Aquest diumenge, a més, ha titllat d'"irresponsables" els responsables d'Aena.

Colau, que també ha piulat aquests dues cartes, ha assegurat que “lamentablement l'Ajuntament no té competències, però hem demanat que es convoqui comissió de seguiment”.
 
Arxivat a