El capellà Carlos Fuentes torna a Catalunya amb un programa en «prime time»

Presentarà l'espai "Ara i aquí" i s'emetrà els divendres al vespre a La 1 de TVE

Carlos Fuentes, a la porta dels estudis de TVE de Sant Cugat
Carlos Fuentes, a la porta dels estudis de TVE de Sant Cugat | @fracarlosf
02 d'agost del 2017
Actualitzat a les 18:20h
Carlos Fuentes, un dels capellans més mediàtics, torna a Catalunya amb un programa que La 1 de Televisió Espanyola emetrà els divendres al vespre, en segon primer time i en desconnexió territorial. Es tracta del programa Ara i aquí, que s'emetrà a partir del divendres 15 de setembre a les 22.30 hores.

La cadena el va contactar després dels bons registres d'audiència obtinguts en els darrers dos anys a la televisió autonòmica de Múrcia amb el programa Cita con Carlos Fuenteson registrava un share de 5,7%, quan la mitjana de la cadena era d'un 2%. "Hi fèiem un programa primer des d'un casino i després des d'un hotel, a TVE els va interessar el format i ens van demanar que el féssim per ells", explica Fuentes en declaracions a NacióDigital.
 
De fet, el defineix com una evolució del Catalunya Opina que emetia Canal Català, però amb un format més obert i amb participació de diferents personatges. Ara, el programa s'enregistrarà cada divendres a la tarda des dels estudis de Sant Cugat del Vallès i s'emetrà aquell mateix vespre. "Ho fem en un plató molt gran, amb una pantalla gegant i 50 convidats que participaran aportant el seu testimoni", explica Fuentes.

L'espai, dirigit per Josep Ramon Lluch, tindrà una durada d'una hora i mitja, i se centrarà en debatre temes d'actualitat social, escapant-se, assegura Fuentes, dels conceptes típics, de la tertúlia política, i apostant per un to desenfadat i fresc. Ho farà acompanyat d'alguns incondicionals que l'han acompanyat en la seva trajectòria davant la càmera com el també sabadellenc Josep Seguí o el cantant Ramoncín.