«Incerta glòria», la primera pel·lícula rodada en català disponible a Netflix

El film es podrà veure en versió original catalana subtitulada arreu del món, amb l’excepció de l'estat espanyol, Andorra i França, on no es podrà veure fins al 2018

Marcel Borràs i Núria Prims, en Lluís i la Carlana d'«Incerta glòria»
Marcel Borràs i Núria Prims, en Lluís i la Carlana d'«Incerta glòria»
17 de juliol del 2017
Actualitzat a les 21:23h
Incerta glòria, pel·lícula dirigida per Agustí Villaronga, està des d’aquest dilluns disponible a Netflix a tot el món, segons ha pogut saber NacióDigital. El film, tot un èxit a les sales catalanes i d'arreu de l'Estat, es converteix així en la primera obra rodada en català que adquireix la plataforma de continguts en línia. Netflix té prop de 100 milions d’usuaris a tot el món, que són potencials espectadors de l'obra.

L'adaptació cinematogràfica d'Incerta glòria es va estrenar el 17 de març a sales de cinema, surt en DVD i Blu-ray el dia 19 de juliol i estarà disponible a Netflix en versió original catalana subtitulada arreu del món, amb l’excepció de l'estat espanyol, Andorra i França. A l'estat espanyol es podrà veure a partir de 2018 degust a diversos pactes amb televisions. Mentrestant es podrà veure la pel·lícula a Movistar+.

Netflix és la major plataforma internacional de continguts audiovisuals i des del mes d’octubre de l’any passat ha incorporat pel·lícules doblades o subtitulades en català al seu catàleg. Fins ara, però, només havia distribuït pel·lícules doblades al català, fet que converteix Incerta glòria en la primera disponible en la versió original catalana.