​Denuncien una agressió a un periodista d'Antena 3 a la protesta dels taxistes a Barcelona

El periodista d'Antena 3 que ha denunciat l'agressió
El periodista d'Antena 3 que ha denunciat l'agressió | Antena 3
Redacció
29 de juny del 2017
Actualitzat a les 14:23h
Antena 3 ha denunciat l'agressió d'un dels seus periodistes, Raúl García, a la protesta dels taxistes a Barcelona, avui en vaga, on estava cobrint la notícia. El reporter assegura que ha rebut diversos “impactes” i “un cop de puny a l'esquena”.

Agents de la Guàrdia Urbana han intentat separar els integrants de  l'equip de televisió dels suposats agressors i finalment els han traslladat a dins d'un edifici de la universitat per evitar mals majors.



La seqüència del fets, que s'han emès en directe a través del programa Espejo Público de Susana Griso, s'han pogut viure en dos vídeos. En el primer, apareix el reporter, que explica que un “exaltat” ha llençat una llauna que ha impactat contra el càmera que l'acompanyava.

En una posterior entrevista a un dels portaveus dels taxistes, Raúl García li ha dit que denunciarien públicament aquesta agressió. I aquí han començat els aldarulls: el portaveu s'ha negat a continuar l'entrevista i un grup nombrós de taxistes ha començat a insultar el reporter i a tirar-li objectes. La tensió ha anat en augment fins que els manifestants s'han adreçat al periodista, mentre la Guàrdia Urbana intentava emportar-se'l, l'han amenaçat i li han tallat el cable de la càmera per evitar que continués emetent en directe.

A partir d'aquest moment, s'han produït escenes de preocupació al plató d'Espejo Público, ja que s'ha tallat la comunicació i no sabien què havia passat. Un cop s'ha restablert la connexió, tal com es pot observar al segon vídeo, Raúl García ha explicat que els havien boicotejat la transmissió i que els havien colpejat en diverses ocasions, tot i que no havien pogut identificar els agressors.

Arxivat a