L'exèrcit gasta 4,9 milions en el manteniment de 101 piscines per a soldats

Les queixes a RTVE per qüestions sobre igualtat de gènere i el nombre de directives a la corporació, els pisos públics buits a Barcelona, o el cost dels allotjaments turístics per a militars, dels urinaris de les festes de Gràcia o de dur Bustamante a Salou... entre altres dades ocultes de la setmana

La ministra María Dolores de Cospedal, amb els set membres del Consell Superior de l'Exèrcit, aquesta setmana, a Barcelona.
La ministra María Dolores de Cospedal, amb els set membres del Consell Superior de l'Exèrcit, aquesta setmana, a Barcelona. | ACN
24 de juny del 2017
Actualitzat el 25 de juny a les 9:30h
Els pitjors presagis del procés apunten a l'exèrcit entrant per posar ordre a Catalunya. Dirigents del govern espanyol i del PP han negat aquest extrem, però mai se sap. Cal, per tant, que els soldats estiguin descansats per si han d'actuar passat l'estiu. I l'Estat s'hi deixarà la pell... i la cartera perquè així sigui, per exemple, mantenint les piscines per a l'exèrcit o reservant allotjaments turístics per als seus membres. Aquí veurem quant costarà això.

Així mateix, també analitzarem les queixes rebudes per RTVE per continguts que qüestionen la igualtat entre homes i dones, així com la cúpula poc paritària de la corporació. Igualment, posarem la lupa en la quantitat de pisos buits propietat de l'Incasòl que hi ha a Barcelona (alguns, des del 1988!), així com el cost de les municions dels Mossos d'Esquadra, dels urinaris per a les festes de Gràcia o de l'actuació de David Bustamente a Salou del 10 de juny.

I ara, algunes contractacions destacades que s'han obert a licitació o s'han adjudicat els últims dies:

Arxivat a