Troben el cadàver d'un home al maleter d'un cotxe al barri de Sants de Barcelona

El propietari d'un bar proper ha localitzat el cos sense vida després de notar una forta pudor

Agents dels mossos al punt on s'ha trobat el cos
Agents dels mossos al punt on s'ha trobat el cos | ACN
Redacció
23 de juny del 2017
Actualitzat a les 18:58h
Els Mossos d'Esquadra investiguen les troballa aquest divendres del cos sense vida d'una persona al maleter d'un cotxe estacionat al carrer Béjar del barri de Sants de Barcelona. Es dóna la circumstància que el cotxe on s'ha trobat el cadàver coincideix amb la descripció del vehicle en el qual es va veure per última vegada Eduard A., a Albesa, a la Noguera, dilluns passat a la tarda, cosa que fa sospitar que es tracti de la mateixa persona.

Alfons Llaveria, amo del restaurant El racó de l'Alfons, al mateix carrer Béjar, ha explicat als mitjans que ha notat des de quarts de nou del matí una forta olor al carrer. Ell creia que era peix podrit o fruit de l'habitual botellot que es fa a la zona per la seva proximitat amb una discoteca. Al final, però, ha sortit al carrer i ha vist una taca prop d'un Volkswagen Golf de color gris, molt nou i amb la matrícula d'un concessionari de Lleida. Ha intentat netejar la taca amb aigua i lleixiu, però no marxava.

Per això ha avisat els serveis municipals de neteja, que han descobert que el maleter del cotxe gotejava un líquid vermellós per sota. Per això, cap a les 12 del migdia han avisat els Mossos d'Esquadra, que han descobert un cadàver al maleter. El cotxe portava una multa d'aparcament des del passat dilluns, dia 19, just el dia que va desaparèixer Eduard A.
Arxivat a