Catalunya Ràdio fitxa Cristina Puig per la franja de nit

La periodista substituirà Sílvia Cóppulo, que tindrà un programa a TV3 | Xavi Freixes, que aquest estiu assumeix "El matí de Catalunya Ràdio", liderarà a la tardor un informatiu de migdia a Catalunya Informació

Cristina Puig, en una imatge quan presentava «59 segons» a La 1
Cristina Puig, en una imatge quan presentava «59 segons» a La 1 | ACN
Roger Font / Pere Pratdesaba
20 de juny del 2017
Actualitzat el 21 de juny a les 7:44h
La periodista Cristina Puig, fins la setmana passada directora de comunicació de l'editorial RBA, substituirà la veterana radiofonista Sílvia Cóppulo al capdavant de la tertúlia d'actualitat del Catalunya Vespre, segons han confirmat fonts de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) a NacióDigital.

Aquesta és l'aposta de la direcció de Catalunya Ràdio, pendent de l'aprovació aquest dimecres per part del consell de govern de la CCMA. Sílvia Cóppulo s'encarregarà la propera temporada d'un projecte setmanal, la versió per a Catalunya Ràdio i TV3 del programa d'entrevistes en profunditat El divan a personatges rellevants del país i també de l'escena internacional.

Cóppulo (Mataró, 1958) ha aconseguit el suport dels directors de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, i de Televisió de Catalunya, Vicent Sanchis, en aquest nou projecte audiovisual confluït de la CCMA. La periodista està molt il·lusionada amb l'evolució televisiva d'un programa radiofònic creat per ella, El divan, ja que així podrà certificar el seu domini dels dos mitjans,

Amb la incorporació de Cristina Puig (Barcelona, 1972), periodista amb llarga experiència a TVE -on va presentar durant anys el programa El debat de La 1-, TV3, Ràdio 4, SER, COPE, Catalunya Ràdio i RAC1, l'emissora pública manté la renovació iniciada la temporada passada. Puig torna als mitjans de comunicació després d'una etapa com a directora de comunicació de l'editorial amb seu a Barcelona RBA i després que fos acomiadada improcedentment (així ho van sentenciar els jutjats) per l'aleshores director de TVE a Sant Cugat, Eladio Jareño, pel seu perfil professional excessivament independent.

Xavi Freixes, El matí de Catalunya Ràdio a l'estiu

Quan acabi l'estiu i després de dirigir i presentar El matí de Catalunya Ràdio durant les vacances, el periodista Xavi Freixes es convertirà en la principal novetat de Catalunya Informació i aposta de la direcció de l'emissora per liderar un informatiu diari de migdia que posarà en valor totes les delegacions territorials de la ràdio pública. Freixes, un dels periodistes més polivalents vinculat des de fa dues temporades a Catalunya Ràdio i provinent de RAC1, assumeix aquest projecte d'Informatius amb l'objectiu de convertir el programa de migdia de Catalunya Informació en la referència del territori.
Arxivat a