C's demana a la Federació Espanyola de Futbol que faci jugar «La Roja» a Lleida

La formació creu que això pot ajudar la candidatura de la Seu Vella com a Patrimoni Mundial de la Humanitat

18 de juny del 2017
Actualitzat a les 9:52h
Jugadors de la selecció espanyola
Jugadors de la selecció espanyola | FIFA
El grup municipal de C's de Lleida ha presentat una proposta que serà debatuda al ple extraordinari del proper dimarts (el de l'estat de la ciutat) en la qual es demana a la Federació Espanyola de Futbol que programi un partit de la selecció a la ciutat. En aquesta idea, la formació unionista també deixa oberta la possibilitat a que ho faci la selecció Sub-21.

El partit es jugaria al Camp d'Esports i, d'acord amb l'oferta del grup municipal, se n'hauria de fer el màxim ressò als mitjans de comunicació, un fet que ajudaria a promocionar la candidatura de la Seu Vella com a Patrimoni Mundial de la Humanitat. En aquest context, C's proposa que la regidoria d'esports presenti l'esdeveniment a la catedral i que els jugadors la visitin.

La Federació ja va temptejar el president del Lleida Esportiu

​De fet, aquest no és el primer cop que apareix aquesta qüestió sobre la taula. El passat mes d'octubre va transcendir que la Federació Espanyola de Futbol estava valorant aquesta possibilitat i que ja havia traslladat al Lleida Esportiu aquesta opció després de la instal·lació de la nova gespa, empresa que col·labora amb la federació. El president del club lleidatà, Albert Esteve, va ser temptejat per membres de la RFEF a Alacant, on el Lleida Esportiu va jugar contra l'Hércules.

Esteve es va mostrar obert a que l'estadi lleidatà, que té un aforament de quasi 14.000 persones i que té unes mesures homologades per la FIFA.

Fa un any, la Paeria va instal·lar una pantalla gegant per seguir els partits de la selecció espanyola durant l'Eurocopa que es va jugar a França, si bé l'afluència de públic al pavelló va ser molt minsa.