El cap de comunicació de C's a Lleida, sobre el referèndum: «Franco i Hitler van ser votats»

José Maria Godia ha esborrat el missatge de Twitter després de contestar el líder del PDECat, Toni Postius

Imatge de Hitler que ha penjat José Maria Godia
Imatge de Hitler que ha penjat José Maria Godia | JM Godia
15 de juny del 2017
Actualitzat a les 6:53h
La vinyeta que l'il·lustrador Ermengol Tolsa ha publicat aquest dimecres al diari La Mañana i en la que es veia Ros, Ribes i López intentant frenar una massa de gent amb una urna ha generat polèmica a les xarxes. El líder del PDECat a la Paeria de Lleida, Toni Postius, ha compartit aquesta imatge al seu Twitter i ha provocat un debat sobre el referèndum que ha anat derivant cap al concepte de democràcia.

Diversos membres de C's han entrat a la picabaralla, entre els quals el responsable de comunicació de la formació a Lleida, José Maria Godia, que ha recordat que posar urnes no és sinònim de democràcia tal com havia afirmat Postius. En aquest context, Godia ha assegurat en una piulada que "Putin, Franco i el mateix Hitler van ser votats, pura democràcia escolti...".

El missatge ha estat esborrat al cap d'una estona i substituït per un altre en el que s'hi deia que volia demostrar que votar no sempre és democràtic. El missatge anava acompanyat d'una imatge del fürher. En aquesta línia també s'hi ha posat l'excandidat de C's al Congrés, Òscar Uceda, que ha mostrat una imatge de Franco votant per desmentir que posar urnes fos equivalent a un fet democràtic.
 

Imatge del tuit esborrat de Gòdia Foto: José Maria Gòdia