Presó per a dos lladres acusats de robatoris a pisos de l'àrea metropolitana i Granollers

Els Mossos d'Esquadra recuperen diversos lots de joies i eines per forçar diferents tipus de panys

Redacció
14 de juny del 2017
Actualitzat a les 18:46h

Material requisat pels Mossos d'Esquadra en un pis utilitzat per dos lladres detinguts per robatoris a Barcelona, l'Hospitalet i Granollers. Foto: Mossos d'Esquadra


El jutge ha enviat a presó dos homes, de 37 i 45 anys, veïns de Barcelona, acusats de ser els autors de quatre robatoris en pisos de l'Hospitalet, Barcelona i Granollers. La policia els va detenir dijous 8 de juny, culminant una investigació iniciada al maig, arran d'un robatori al barri de Bellvitge. Gràcies a la col·laboració del Centre de Control del Metro de Barcelona de TMB, els Mossos van obtenir una descripció acurada dels presumptes autors i van aconseguir la identitat d'un d'ells: un home georgià amb antecedents per robatoris en pisos, del qual se'n desconeixia el parador.

Finalment, la policia el va localitzar al barri Badal de Barcelona, on va detectar que es trobava amb el segon individu implicat en el robatori. Això va facilitar la seva detenció. Posteriorment, els Mossos van escorcollar un dels seus pisos, on van trobar diversos lots de joies i eines per forçar diferents tipus de panys.

Al llarg de la investigació, els Mossos van concloure que els dos sospitosos vivien separats, cadascun en un extrem de Barcelona, fet que pretenia dificultar l'acció policial per identificar-los. Al mateix temps, la investigació també va constatar que els mateixos dos homes estaven relacionats amb dos robatoris més a Barcelona i Granollers. 

La detenció es va produir durant la segona setmana del mes de juny, i els Mossos van dur a terme escorcolls domiciliaris tutelats per un jutjats de l'Hospitalet de Llobregat. En aquests registres els agents van recuperar diversos lots de joies robades i d'altres de les quals se'n desconeix la procedència. També van localitzar eines per obrir panys i portes, i un kit per mesurar pedres precisos i diamants, així com substàncies per comprovar la puresa dels metalls.
Arxivat a