«Operación Triunfo» inicia a Barcelona els càstings per a la nova temporada

La nova edició del programa, que es farà a Terrassa a partir del setembre, escalfa motors

Terrassa acollirà la nova edició d'un dels programes més populars de la història de la televisió a Espanya
Terrassa acollirà la nova edició d'un dels programes més populars de la història de la televisió a Espanya | Europa Press
Redacció
14 de juny del 2017
Actualitzat a les 8:59h
La nova edició d'Operación Triunfo a TVE, que es farà des del Parc Audiovisual de Catalunya a Terrassa, ja comença a escalfar motors. Aquest mateix dimecres, 14 de juny, comencen els càstings per triar els 16 concursants que en formaran part.

La primera prova de les nou que hi ha convocades arreu de l'Estat serà aquest mateix dimecres, a les deu del matí, a l'esplanada del Palau Sant Jordi de Barcelona. Després, les proves passaran per Las Palmas de Gran Canaria, Palma, València, Santiago de Compostela, Bilbao, Granada, Sevilla i Madrid.

Els únics requisits per participar al càsting són ser major d'edat i portar el DNI. Els cantants tindran un mínim de vint segons per cantar a capella, un temps durant el qual el jurat decidirà si l'aspirant passa a la segona fase, en què cantarà tres cançons. Els classificats participaran al setembre a l'últim càsting, que comptarà amb entre 80 i 100 candidats, dels que en sortiran vint: els que participaran a la primera gal·la, on se n'eliminaran quatre.

Els setze participants d'Operación Triunfo conviuran, a partir del mes de setembre, en un espai de 1.200 metres quadrats al Parc Audiovisual de Catalunya, a Terrassa. Segons ha confirmat TVE, l'Acadèmia estarà situada a l'últim pis d'un edifici de quatre plantes: la resta de l'espai estarà ocupat pels equips tècnics, de producció i de redacció. A més, l'edifici estarà a només cinc minuts a peu del plató des d'on es faran les gal·les en directe.
Arxivat a