Cues al Palau Sant Jordi per l'augment de la seguretat al concert d'Ariana Grande

Els assistents accepten els controls amb resignació i admeten que els dona més tranquil·litat que s'intensifiquin els filtres

Imatge de les cues a l'exterior del Palau Sant Jordi
Imatge de les cues a l'exterior del Palau Sant Jordi | ACN
Redacció
13 de juny del 2017
Actualitzat a les 20:31h
Els centenars de fans d'Ariana Grande i els seus acompanyants que han fet cua aquest dimarts per assistir al concert de l'artista sabien que haurien de sotmetre's a més controls de seguretat per entrar al Palau Sant Jordi, després de l'atemptat terrorista quan havia finalitzat una actuació d'aquesta artista el 22 de maig al Manchester Arena, on 22 persones van perdre la vida i desenes van resultar ferides. Per això, la paciència davant les exigències dels filtres d'entrada ha acompanyat l'eufòria i els nervis per veure l'artista que idolatren.

El perímetre de seguretat s'ha ampliat més enllà del palau i no es podia accedir en tot el recinte sense l'entrada del concert. A l'exterior, hi havia un doble control: en el primer, s'havia de mostrar l'entrada i, en el segon, els agents de seguretat privada revisaven les motxilles de forma escrupolosa i feien tirar les ampolles d'aigua que superaven els 0,5 litres. "Em sembla molt bé que hagin reforçat les mesures de seguretat, em dona més tranquil·litat", ha valorat una de les mares fora del recinte, Mar Fernández. "No em molesta. Prefereixo que hi hagi mesures de seguretat que no pas que hi hagi perill", hi coincidia una altra mare, Catalina Romero.
 

Dues joves mostren l'interior de les seves bosses als agents de seguretat privada. Foto: ACN

Arxivat a