Puigdemont clourà un acte d'empresaris sobiranistes el 20 de juny

El fòrum Creiem en Catalunya llança una campanya per explicar el dret a decidir a sectors patronals

06 de juny del 2017
Actualitzat a les 21:54h

Acte del fòrum empresarial Creiem a Lleida el 30 de maig. Foto: @creiemencat


Que el procés genera diversitat de criteri en el món econòmic i empresarial és ben conegut. L'organització de la gran patronal, Foment del Treball, s'ha manifestat reticent al procés, però han sorgit diverses veus que no amaguen la seva simpatia pel dret a decidir. Una d'elles és Creiem en Catalunya, un fòrum empresarial creat el 2012 per cohesionar l'empresariat i afirmar el compromís del sector emprenedor amb el país.

Presidit per David Poudevida, Creiem en Catalunya ha obtingut l'adhesió d'entitats com l'Associació Catalana de Professionals, les Cambres de Comerç de Tarragona i Girona,  la Unió d'Empresaris de l'Anoia o el Consell Empresarial d'Osona, entre d'altres.

El fòrum està organitzant un seguit d'actes pel territori sota el títol "Els empresaris volem saber". Ha fet actes a Girona (4 de maig) i Lleida (30 de maig) i demà dimecres en fa un altre a Tarragona, que serà clausurat pel vicepresident Oriol Junqueras. En els actes de Girona i Lleida, molt concorreguts, hi han estat presents representants de la FOEG (Federació d'Organitzacions Empresarials de Girona) i de la COELL, la patronal lleidatana, totes dues vinculades a Foment del Treball.

El 20 de juny, a Barcelona, a l'Auditori Axa, serà el president Carles Puigdemont qui clogui l'acte dels empresaris que veuen amb simpatia el dret a decidir. S'espera una trobada multitudinària que mostrarà la diversitat de criteri que el procés provoca en els sectors econòmics.