​L'Ajuntament de Barcelona inicia els treballs per habilitar la platja de gossos

Els operaris estan instal·lant el tancat que podrà acollir fins a 100 gossos a partir de l'1 de juny

Vista general de la platja per a gossos
Vista general de la platja per a gossos | ACN
Redacció
19 de maig del 2017
Actualitzat a la 13:14h
L'Ajuntament de Barcelona ha començat els treballs per habilitar l'àrea de gossos situada a la platja de Llevant. Els operaris estan instal·lant el tancat, que podrà acollir fins a 100 gossos entre l'1 de juny i el 25 de setembre.

Es tracta d'un espai separat físicament de la resta de la platja, ubicat just contra l'espigó i a tocar del Fòrum. En els propers dies es col·locarà el mobiliari urbà, la font de beure, la dutxa i els urinaris.

El consistori va decidir mantenir la platja de gossos després d'una primera experiència l'any passat, però augmentaran els informadors i la neteja als accessos en resposta a les queixes dels veïns del Front Marítim.

A més, s'ampliaran les funcions dels informadors, que s'asseguraran que els usuaris amb gossos segueixen el traçat establert fins a l'entrada de l'espai. També tindran una tasca de conscienciació en matèria d'higiene i augmentaran el seu horari. A més, s'incrementarà la neteja i s'informarà a la mateixa platja dels resultats de la qualitat de l'aigua i de la sorra. L'any passat es van recollir 112 mostres de sorra i 10 d'aigua. 

Només poden accedir a aquesta platja els gossos identificats amb microxip, tasca que controlen els informadors ambientals i un veterinari, que també reparteixen bosses de recollida d'excrements i controlen l'aforament.
 

Els operaris, posant la tanca que delimitarà la platja de gossos Foto: ACN



 
Arxivat a