​Les botigues de les zones turístiques de Barcelona obren aquest diumenge

Els comerços del centre i voltants estan autoritzats a aixecar la persiana de 12.00 h a 20.00 h

Redacció
07 de maig del 2017
Actualitzat a les 9:54h

Un comerç de Barcelona. Foto: Adrià Costa


Les botigues de les zones turístiques del centre de Barcelona i voltants poden obrir els tres diumenges d'aquest mes –el 7, el 14 i el 21 de maig-. L'obertura aquest diumenge coincideix aquest cap de setmana amb la celebració de les mostres de comerç al carrer durant el dissabte als eixos comercials de Sarrià, Sants-les Corts i Gran de Gràcia, segons ha remarcat la Fundació Barcelona Comerç.

Els barris on s'autoritza obrir els tres diumenges són tot el districte de Ciutat Vella (Raval, Gòtic, Barceloneta i Sant Pere, Santa Caterina, la Ribera); tot l'Eixample (Fort Pienc, Sagrada Família, Dreta de l'Eixample, Antiga Esquerra de l'Eixample, Nova Esquerra de l'Eixample i Sant Antoni); Sants-Montjuïc (Poble-sec, Hostafrancs i Sants), Gràcia (la Salut, Vila de Gràcia i Camp d'en Grassot i Gràcia Nova) i Sant Martí (Camp de l'Arpa del Clot).

L'horari permès de funcionament és entre les 12.00 h i les 20.00 h. A més d'aquests tres diumenges de maig, els comerços de les zones turístiques també podran funcionar en dos més a principis de tardor: l'1 i el 8 d'octubre. Durant el que queda d'any també s'autoritza l'obertura en l'horari habitual dels comerços el 2 de juliol (rebaixes d'estiu), 1 de novembre, i 3, 6, 8, 10, 17 i 24 de desembre (Campanya de Nadal).
Arxivat a