La Moncloa fa servir els ERO andalusos i el 3% per evitar valorar la corrupció al PP

El portaveu del govern espanyol, Iñigo Méndez de Vigo, assegura que el cas d'Ignacio González està davant del jutge, com també ho estan els que afecten el PSOE i CDC | Assegura que compareixerà el ministre de Justícia per donar explicacions sobre les males pràctiques dins dels populars

Iñigo Méndez de Vigo és el portaveu del govern espanyol
Iñigo Méndez de Vigo és el portaveu del govern espanyol | ACN
28 d'abril del 2017
Actualitzat a les 14:36h
El portaveu del govern espanyol, Iñigo Méndez de Vigo, ha evitat "valorar" els casos de corrupció que al llarg dels últims dies han esclatat amb força en el si del PP amb l'argument que es troben davant del jutge. La mateixa situació, ha argumentat, en la qual es troben afers com els ERO andalusos (que afecten el PSOE) i el 3%, que impacta de ple en Convergència. "Deixem que la justícia actuï", ha respost Méndez de Vigo en la roda de premsa posterior al consell de ministres.

El dirigent popular ha assegurat que el ministre de Justícia, Rafael Catalá, compareixerà davant del Congrés dels Diputats per tal d'esclarir el seu paper en el cas que afecta Ignacio González, expresident de la Comunitat de Madrid. "El govern està tranquil i demanem tranquil·litat a la resta de partits", ha apuntat Méndez de Vigo, que ha tret pit per la política de "llum i taquígrafs" -a parer seu- de l'executiu espanyol.