Matí de caos viari als accessos de Barcelona per pluja i dos accidents

Les retencions en autopistes com l'AP-7 i la C-58 continuen a mig matí

Redacció
27 d'abril del 2017
Actualitzat a les 12:22h

La carretera B-23 al seu pas per Barcelona aquest dijous al matí Foto: Trànsit


La pluja i el mal temps estan provocant importants dificultats a les carreteres catalanes, sobretot a l'àrea metropolitana i a les entrades de Barcelona. Una de les principals congestions es troba a l'A-P7 a Santa Perpètua de Mogoda en direcció a Tarragona, on encara, hi ha 15 km de circulació amb retencions.

Una de les vies més afectades és la Ronda Litoral, que acumula 9 quilòmetres de retenció entre el Nus i Sant Gervasi en sentit Llobregat i d'Esplugues a Sant Gervasi en sentit Besòs. També hi ha aturades importants a la ronda de Dalt del Nus a la Barceloneta en sentit Llobregat i cua de Zona Franca al Port i de Bac de Roda al Nus en sentit Besòs.

Les complicacions són sobretot a l'àrea metropolitana, amb dificultats per entrar a Barcelona des de Badia del Vallès, la Gran Via o el Prat del Llobregat. Fins i tot la B-30 es troba completament tallada a l'altura de Cerdanyola del Vallès per un camió accidentat. Segons el Servei Català de Trànsit, el vehicle de gran tonatge ha sortit de la via al punt quilomètric 8 per causes que es desconeixen i en xocar ha vessat al lateral de la calçada uns 1.000 litres de gasoil que transportava en un dels dos dipòsits del vehicle.

Arran d'aquest accident, els serveis d'emergències han tallat la B-30 i en aquest punt es fan desviaments per la sortida de Bellaterra. Tot plegat provoca retencions de més de 14 quilòmetres entre Montornès i Barberà del Vallès en sentit sud. Fins al lloc s'hi han desplaçat quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han netejat la calçada i s'han retirat del lloc cap a un quart de set del matí.

Tot i això, les retencions també es multipliquen arreu del país, com per exemple a la C-17 a Tagamanent, també per un accident.

Des d'Emergències demanen extremar les precaucions i seguir totes les novetats a la secció d'incidències de trànsit de NacióDigital.
 

Camió accidentat a la B-30. Foto: @antiradarcatala

 
Arxivat a