El Govern tornarà a acompanyar al TSJC els membres investigats de la mesa del Parlament

L'executiu "anima" Carme Forcadell i la resta de dirigents sobiranistes de la cambra a seguir permetent la "llibertat" dels debats sobre el procés

Suport a Carme Forcadell
Suport a Carme Forcadell | Adrià Costa
25 d'abril del 2017
Actualitzat a les 16:56h
El Govern tornarà a acompanyar els membres de la mesa del Parlament que estan sent investigats per la justícia arran d'haver permès debats sobre el procés sobiranista al Parlament. Així ho ha avançat aquest dimarts la consellera de la Presidència, Neus Munté, després que transcendís la imputació de Joan Josep Nuet, de Catalunya Sí que Es Pot (CSQEP) i les dates de les noves declaracions de Carme Forcadell, presidenta de la cambra catalana.

Munté, de passada, ha reclamat a la mesa del Parlament que segueixi administrant amb "llibertat" tots aquells debats que tinguin a veure amb el referèndum. La comitiva de la setmana del 8 de maig té intenció de repetir l'èxit de la primera declaració de Forcadell davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), el 16 de desembre, quan milers de persones es van congregar a les portes de l'edifici.