El Govern constata que el Senat no té voluntat d'escoltar les demandes catalanes

La consellera de la Presidència, Neus Munté, assenyala que la conferència de Puigdemont s'haurà pogut celebrar a Brussel·les però no a Madrid

Oriol Junqueras ha presidit la reunió del Govern d'aquest dimarts
Oriol Junqueras ha presidit la reunió del Govern d'aquest dimarts | ACN
28 de març del 2017
Actualitzat a les 14:04h
La consellera de la Presidència, Neus Munté, ha constatat aquest dimarts que el Senat "no vol escoltar" les demandes catalanes. Així s'ha expressat després de conèixer que la mesa de la cambra territorial espanyola hagi denegat la petició del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, de fer una conferència amb Oriol Junqueras i Raül Romeva per tal d'explicar el full de ruta cap al referèndum. "Encara haurem d'analitzar la resposta del Senat", ha destacat Munté, que de moment no ha volgut indicar si s'abordaran alternatives per tal que els responsables governamentals s'expliquin a Madrid en un altre format diferent al previst.

La dirigent nacionalista ha apuntat que la conferència de Puigdemont, Junqueras i Romeva no es podrà fer al Senat com sí es va poder fer al Parlament Europeu, on els tres governants van anar a finals de gener per reclamar a Europa que intervingui per fer possible el referèndum.