Pascal adverteix que Rajoy aterrarà a Barcelona amb una «operació maquillatge» sota el braç

El PDECat desgrana tots els incompliments de l'Estat en infraestructures un dia abans de les "grans promeses" que farà el govern espanyol | "Que no ens prenguin el pèl", avisa la coordinadora general dels nacionalistes

27 de març del 2017
Actualitzat a les 12:42h

La coordinadora general del PDECat, Marta Pascal, aquest dilluns en roda de premsa. Foto: PDECat


La coordinadora general del PDECat, Marta Pascal, ha avisat aquest dilluns que la visita que farà demà el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, es basarà en una "operació maquillatge" per amagar els incompliments de l'Estat en matèria d'infraestructures."Que no ens prenguin el pèl", ha destacat Pascal en la roda de premsa posterior a la reunió de l'executiva de la formació nacionalista.

Pascal ha constatat que hi ha un 78% de les inversions anunciades que no s'han complert, i ha apuntat que encara es deuen els 4.000 milions d'euros per a Rodalies inclosos dins la disposició addicional tercera de l'Estatut. "Ens sembla vergonyós que vinguin a relluir alguna cosa", ha criticat la dirigent nacionalista. 

La coordinadora general del PDECat, a banda de trobar "vergonyosos" els incompliments, ha recitat algunes decisions -el rescat de la plataforma Castor o bé de les radials de Madrid- per valorar l'actitud de l'Estat en situacions que no tenen a veure amb Catalunya.