Mor un home de 42 anys atropellat pel tren a Sant Andreu Arenal

​ Alguns testimonis recollits per Betevé assenyalen que l'home anava amb una bicicleta i que s'ha precipitat a la via accidentalment

La furgoneta dels serveis funeraris en el moment de sortir de l'estació de Sant Andreu Arenal
La furgoneta dels serveis funeraris en el moment de sortir de l'estació de Sant Andreu Arenal | ACN
Redacció
25 de febrer del 2017
Actualitzat a les 23:27h
Un home d'uns 42 anys ha mort aquest dissabte al vespre atropellat per un tren de l'R4 a l'estació de Sant Andreu Arenal de Barcelona, segons el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). L'Ajuntament de Barcelona ha informat que el sinistre ha passat cap a un quart de vuit de la tarda, quan la víctima ha caigut accidentalment a la via i ha quedat atrapat entre l'andana i el comboi. De fet, segons alguns testimonis, l'home anava amb una bicicleta. Fins a l'estació s'hi han desplaçat efectius dels Mossos d'esquadra, la Guàrdia Urbana, els Bombers de Barcelona i efectius del SEM, que no han pogut fer res per salvar-li la vida .

Lluís Albert Seuba ha estat un dels testimonis dels fets i ha explicat, en declaracions a l'ACN, que en baixar del vagó ha vist com dos ciclistes "picaven a terra, desesperats" i es posaven "les mans al cap, com plorant". L'usuari, que ha agafat el tren a Sabadell i viatjava al mateix vagó que la víctima, ha detallat que en mirar avall ha vist "una persona tirada a la via". "M'imagino que el tren l'ha enganxat, l'ha atropellat", ha dit Seuba. Per la seva banda, Albert Gaspart, cap de sector dels Bombers de Barcelona, ha informat que "per causes desconegudes una persona ha relliscat, ha caigut des de l'andana a la via en el moment que arrencava el tren".

Fins a l'entrada de l'estació de Sant Andreu Arenal s'hi han acostat amics i familiars de la víctima.

En el sinistre s'hi ha vist involucrat un tren que havia sortit a les 17.38 hores de Manresa i havia d'arribar Sant Vicenç de Calders a les 20.39 hores. Segons Renfe, els viatgers d'aquest comboi han baixat en aquesta estació i han pogut agafar un altre tren que els ha portat a la seva destinació. A causa del sinistre els trens de l'R3 i l'R4 han circulat durant hores amb almenys 30 minuts de retard i alguns combois s'han desviat per l'estació del Clot-Aragó.
Arxivat a