​L'ex-tinent d'alcalde Antoni Vives acusa el govern de Colau d'intentar «carregar-se'l» políticament

L'ex-regidor de Trias afirma que no es presentarà a les eleccions i descarta comparèixer en una comissió d'investigació sobre les presumptes irregularitats de Barcelona Regional

Redacció
22 de febrer del 2017
Actualitzat a les 21:13h

Xavier Trias, Antoni Vives i Joaquim Forn, aquest dimecres. Foto: Europa Press


L'ex-tinent d'alcalde durant l'alcaldia de Xavier Trias (CiU) i ex-president de Barcelona Regional, Antoni Vives, ha acusat aquest dimecres el govern d'Ada Colau d'estar "obcecat" amb ell i d'intentar "carregar-se'l" políticament, després que el govern municipal hagi demanat a Barcelona Regional que retorni gairebé 590.000 euros d'una subvenció de l'època de Vives.

"Si això ho fan amb mi, ho faran amb qualsevol. Un dia sóc jo i un dia serà un altre. Totes aquelles persones que creuen que tenim capacitat de fer per sobre d'ells miraran de carregar-se-les", ha denunciat en declaracions als periodistes, acompanyat de Trias i altres regidors de CiU.

Vives ha preguntat què hagués passat si CiU hagués col·locat "marits i mullers" quan manava. "És gent que contracta empreses del seu propi partit. Com és possible que facin aquests judicis morals? Que estiguin tranquils, que no em presentaré a les eleccions", ha etzibat.

"Que em deixin en pau", ha reclamat Vives, i ha advertit que, si no és així, començarà a pensar que això està connectat amb la investigació que també recau sobre ell relacionada amb el 3%.

L'ex-tinent d'alcalde, que ha descartat comparèixer en una possible comissió d'investigació si finalment es crea sobre les presumptes irregularitats a Barcelona Regional, ha assegurat que se sent acompanyat per molta gent, també antics col·laboradors seus i funcionaris que encara treballen amb el govern actual.
Arxivat a